Sabina współczuję bólu głowy:--(
Karina wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu:-):-):-)
Beata ładne wymiary ma Oleńka
Buziaczek dla Michałka
Pusia super że nocki są już w porządku;-):-)
zmykam z małżem na zakupy bo zostały mi dwie pieluchy dla Amandy
Karina wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu:-):-):-)
Beata ładne wymiary ma Oleńka
Anitt widać że Dominiczek lubi być w centrum zainteresowania no i słodko musi wyglądać to jego uuuhhhDzisiaj maluszek dal popis na maksa, bylismy z mama w kawiarni na lodach i kawce i pozniej na zakupach no i Domis wykorzystywal swoje umiejetnosci. Zaczepial kazdego po kolei, robil UUUUHUUUhuhu a jak ktos sie na niego spojrzal to smial sie w glos wraz z charakterystycznym odrzucaniem glowy do tylu. Niemozliwy jest, rozbraja mnie na kazdym kroku.
Karina fajnie że siostra miała szybki poród:-)DZIEN DOBRY
U mnie nocka ciezka jak diabli ale z milych rzeczy to wczoraj urodzil sie synek mojej siostry o 14.25 tak wiec porod miala bardzo szybki i latwy ( czy ja musialam sie tak meczyc hehehehe)Michalek urodzil sie z waga 3140 i 54 cm dlugosci mi nawet nie bylo dane miec tak malutkiego dziecka bo moj Szymek 4500 i 60 cm dlugosci hehehee.
Buziaczek dla Michałka
Pusia super że nocki są już w porządku;-):-)
Anineczko fajnie że małżuś się poświęcił i zabrał się za prasowanie:-):-) Wzór do naśladowania:-):-)Oj mój mąż to kochany człowiek.Wczoraj wyprasował wielką sterte,walczył ponad 3,5 godziny,aż go później nogi bolały
Women Sto lat dla Twojego Taty:-):-):-)Jutro moj tata kończy 50lat
wow co za powazny juz wiek
w sobote robi impreze w lokalu z kolacja ciastem no i oczywiscie wódeczką hehe
to sie pobawimy i spotkamy sie z rodzinką,bo zjerzdzaja z calej Polski.
Anulka super twój mąż się sprawujeTak doczytalam jak to u Was panowie spisuja sie w brudnej robocie przy maluszku... to moj mezus daje rade...
Rano jak sie obudzimy, ja w lozku daje cyca Oskarkowi i schodze na dol cwiczyc, myc sie, ubierac i szykowac sniadanko... A mezus wstaje, ubiera sie, przewija Oskara, ubiera go w ciuszki naszykowane przeze mnie, potem schodzi na dol po owoc dla Oskarka (albo deserek sloiczkowy), karmi go, wyciera buzke i kladzie na mate czy do lozeczka... i schodzi do mnie po sniadanko... w dzien to glownie ja zajmuje sie Oskarem, chyba ze mezus w domku, no a wieczorem to pomagam im szykoac kapiel i ide sobie na gore, a chlopaki kapia sie, kremuja buzke, i ubieraj sami... Noca to zawsze mezus idzie po Skwarka do jego pokoiku przynosi mi go na amciu i potem odnosi... (choc wczesniej nocki byly cale bez amciu, to teraz sa jednak pobudki przez zabki...).
Takze chyba niemoge narzekac na faceta;-);-)
do takich ładnych panienek kawalerka będzie się pchała drzwiami i oknami i może nie zdoła poprzeginać;-)Women ,tatus juz sie odgraza ze bedzie chlopakow gonił
z tego co mowi to jak jakis gagatek przyjdzie to K.zamierza sie z nim ladnie przywitac i...wskazac drzwi do wyjscia
Brawa dla Davidka :-) zdolny chłopczyk z niego :-):-)witam mamuski
musze pochwalic sie jakiego zdolnego mam synka :-):-) nauczylam go dawac mi 5, powiem mu David give me five i on normalnie kladzie swoja reke na mojej, bo wiadomo ze jeszcze mnie nie klepnie :-):-) jestem strasznie dumna
Gratulaski dla Oskarka :-):-)Nasz Oskar cwiczyl z tatusiem "przybij piatke" i tez mu nawet fajnie wychodzilo... a jaki tata dumny, to nie musze mowic
Wisienka wszystkiego Davidek chce spróbowaćale sie wscieklam przed chwila na malego doslownie wyszlam tylko do kuchni aby wstawic wode na herbate a ten myk i zaczal kolka od wozka ssac, bo jeszcze go 0ie zlozylam po spacerze nie bede mowic jakie sa czyste, bloto, lisci trawy itd. wymiekam :--(
dzisiaj na 100 kupuje kojec!!!!!!!!!!!!
anineczko a to dobre he he he
Przepraszam Wisienko,ale uśmiałam się
Ha ha powiem Ci,że to dopiero początek
Mój Antek jak miał 10 miesięcy wyjadał pety po fajkach na plaży
teraz już się nie poddamy bo tak się nam dobrze nam się śpi tylko we dwoje ;-)Amandzia może jeszcze ostatkiem sił was sprawdza,czy aby nie da się spowrotem do wyrka rodziców wejsć
Przetrzymajcie to bo już wiele zrobiliście i szkoda to zaprzepaścić.
Women dzięki:-)aluska ładnie Amandzia waży,co do przychpdni tez bym chetnie zmieniła
zmykam z małżem na zakupy bo zostały mi dwie pieluchy dla Amandy