reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien doberek:-):-)
Tak doczytalam jak to u Was panowie spisuja sie w brudnej robocie przy maluszku... to moj mezus daje rade...
Rano jak sie obudzimy, ja w lozku daje cyca Oskarkowi i schodze na dol cwiczyc, myc sie, ubierac i szykowac sniadanko... A mezus wstaje, ubiera sie, przewija Oskara, ubiera go w ciuszki naszykowane przeze mnie, potem schodzi na dol po owoc dla Oskarka (albo deserek sloiczkowy), karmi go, wyciera buzke i kladzie na mate czy do lozeczka... i schodzi do mnie po sniadanko... w dzien to glownie ja zajmuje sie Oskarem, chyba ze mezus w domku, no a wieczorem to pomagam im szykoac kapiel i ide sobie na gore, a chlopaki kapia sie, kremuja buzke, i ubieraj sami... Noca to zawsze mezus idzie po Skwarka do jego pokoiku przynosi mi go na amciu i potem odnosi... (choc wczesniej nocki byly cale bez amciu, to teraz sa jednak pobudki przez zabki...).
Takze chyba niemoge narzekac na faceta:-p;-);-)

To u nas jest tak samo . Kiedy jestem sama w domku no to wiadomo że wszystko robie ja a kiedy Piotrek przychodzi z pracy role sie zamieniają i on go przebiera kapie przed snem karmi butlą... itd :tak:

Dzień doberek!

No dopiero odsapnęłam ufff i tak coś było z BB bo od 2 dni wogóle się strona nie otwierała i tak dzisiaj też miałam problem.A wię po krótce męża wyprawiłam już do pracy, syn w przedszkolu, córka śpi a ja nie wiem w co mam ręce włożyć.Zaglądnę potem bo muszę chociaż lekko ogarnąć:tak:

witam :-)

Anineczka, Lilka, teraz doczytałam, że odpieluchowałyście starszaki. Ogromne gratulacje:-)

Bira dzieki:-)
jestem strasznie dumna z malej:-)

Liluś Gratulacje dla Milenki:tak::-):-):-)
nie martw się na zapas :tak: na pewno szybko Ci pójdzie odpieluchowanie pozostałych dzieciaczków:tak::tak:

Aluska dziekuje:-)
oby oby z pozostala dwojka poszlo tak lekko:-)

Lilka zdecydowanie 6:1 dla LIV:) Ladne imie. A co z meskimi??:-p:))

jakby to powiedziec....nie jest brane pod uwage :nerd:

Kochana KArinko wszystkiego naj naj naj z okazji 2 rocznicy ślubu!:-) miłości, sexu i kasiurki:-) życzę ja:-)

Karinko i ja zycze wszystkiego najjjjjjjjjjj:-):-):-)
(i oby maz zaczal wiecej robic przy synku;-))

lilka-jezeli chodzi o imie to ja glosuje na Liv :-p a jakie wybierzecie jak jednak bedzie chlopak??

hehe ale sie usmiałam z tymi dyskami no Lilka bedziecie mieli ohhoho
a jak zaczną sprowadzać chłopów do domu,ciekawe jaki tatus bedzie zazdrosny ehe
co do imienie to zdecydowanie LIV

Women,Aluska wasze posty mi sie zrobily w jeden:sorry2::nerd:

Women ,tatus juz sie odgraza ze bedzie chlopakow gonił:laugh2::laugh2:
z tego co mowi to jak jakis gagatek przyjdzie to K.zamierza sie z nim ladnie przywitac i...wskazac drzwi do wyjscia:-D:-D:-D:-D:szok:

Asix nie myslimy nad imieniem dla chlopca
mi sie podoba od lat Maks i raczej by na tym stanelo:tak::-)

Lilka no dla Milici też Gratki od nas :-)

dzieki mateczka :-);-)

Lilka hehehe tak też myslałam ze K. bedzie tak robił.
Tata zawsze bardziej zazdrosny o córke,a mama o syna.

Beatka witaj,długo sie tu nie widziałyśmy
Ja tez musze sie brać za chate,pranie juz sie robi,no ale dzis to jeszcze z 2 pralki będą.
A gdzie reszta mam????

Ok ja dopijam kawkę i biore sie za sprzątanie,bo jak dalej tak pojdzie to zasiedze sie tu i nici z sprzątania i spacerku bedą
a wiec do pozniej.

KISS

reklama
Do góry