reklama
no jakby to moj tata przeczytał,to odrazu by cie bardzo polubił na tego mlodego chlopa hehehto jeszcze "młody" chłop ,najlepsze życzonka dla taty i udanej imprezki :-):-):-) ( moi rodzice są już po 60 a teściowie po 70 )
on i tak uwaza ze ciagle ma 18 lat i czasami tak sie zachowuje
Dzien doberek:-):-)
Tak doczytalam jak to u Was panowie spisuja sie w brudnej robocie przy maluszku... to moj mezus daje rade...
Rano jak sie obudzimy, ja w lozku daje cyca Oskarkowi i schodze na dol cwiczyc, myc sie, ubierac i szykowac sniadanko... A mezus wstaje, ubiera sie, przewija Oskara, ubiera go w ciuszki naszykowane przeze mnie, potem schodzi na dol po owoc dla Oskarka (albo deserek sloiczkowy), karmi go, wyciera buzke i kladzie na mate czy do lozeczka... i schodzi do mnie po sniadanko... w dzien to glownie ja zajmuje sie Oskarem, chyba ze mezus w domku, no a wieczorem to pomagam im szykoac kapiel i ide sobie na gore, a chlopaki kapia sie, kremuja buzke, i ubieraj sami... Noca to zawsze mezus idzie po Skwarka do jego pokoiku przynosi mi go na amciu i potem odnosi... (choc wczesniej nocki byly cale bez amciu, to teraz sa jednak pobudki przez zabki...).
Takze chyba niemoge narzekac na faceta;-);-)
To u nas jest tak samo . Kiedy jestem sama w domku no to wiadomo że wszystko robie ja a kiedy Piotrek przychodzi z pracy role sie zamieniają i on go przebiera kapie przed snem karmi butlą... itd
Beata34
Fanka BB :)
Dzień doberek!
No dopiero odsapnęłam ufff i tak coś było z BB bo od 2 dni wogóle się strona nie otwierała i tak dzisiaj też miałam problem.A wię po krótce męża wyprawiłam już do pracy, syn w przedszkolu, córka śpi a ja nie wiem w co mam ręce włożyć.Zaglądnę potem bo muszę chociaż lekko ogarnąć
No dopiero odsapnęłam ufff i tak coś było z BB bo od 2 dni wogóle się strona nie otwierała i tak dzisiaj też miałam problem.A wię po krótce męża wyprawiłam już do pracy, syn w przedszkolu, córka śpi a ja nie wiem w co mam ręce włożyć.Zaglądnę potem bo muszę chociaż lekko ogarnąć
Lilka
Fanka BB :)
witam :-)
Bira dzieki:-)
jestem strasznie dumna z malej:-)
Aluska dziekuje:-)
oby oby z pozostala dwojka poszlo tak lekko:-)
jakby to powiedziec....nie jest brane pod uwage
Karinko i ja zycze wszystkiego najjjjjjjjjjj:-):-):-)
(i oby maz zaczal wiecej robic przy synku;-))
Women,Aluska wasze posty mi sie zrobily w jeden
Women ,tatus juz sie odgraza ze bedzie chlopakow gonił
z tego co mowi to jak jakis gagatek przyjdzie to K.zamierza sie z nim ladnie przywitac i...wskazac drzwi do wyjscia
Asix nie myslimy nad imieniem dla chlopca
mi sie podoba od lat Maks i raczej by na tym stanelo:-)
dzieki mateczka :-);-)
Anineczka, Lilka, teraz doczytałam, że odpieluchowałyście starszaki. Ogromne gratulacje:-)
Bira dzieki:-)
jestem strasznie dumna z malej:-)
Liluś Gratulacje dla Milenki:-):-):-)
nie martw się na zapas na pewno szybko Ci pójdzie odpieluchowanie pozostałych dzieciaczków
Aluska dziekuje:-)
oby oby z pozostala dwojka poszlo tak lekko:-)
Lilka zdecydowanie 6:1 dla LIV Ladne imie. A co z meskimi??)
jakby to powiedziec....nie jest brane pod uwage
Kochana KArinko wszystkiego naj naj naj z okazji 2 rocznicy ślubu!:-) miłości, sexu i kasiurki:-) życzę ja:-)
Karinko i ja zycze wszystkiego najjjjjjjjjjj:-):-):-)
(i oby maz zaczal wiecej robic przy synku;-))
lilka-jezeli chodzi o imie to ja glosuje na Liv a jakie wybierzecie jak jednak bedzie chlopak??
hehe ale sie usmiałam z tymi dyskami no Lilka bedziecie mieli ohhoho
a jak zaczną sprowadzać chłopów do domu,ciekawe jaki tatus bedzie zazdrosny ehe
co do imienie to zdecydowanie LIV
Women,Aluska wasze posty mi sie zrobily w jeden
Women ,tatus juz sie odgraza ze bedzie chlopakow gonił
z tego co mowi to jak jakis gagatek przyjdzie to K.zamierza sie z nim ladnie przywitac i...wskazac drzwi do wyjscia
Asix nie myslimy nad imieniem dla chlopca
mi sie podoba od lat Maks i raczej by na tym stanelo:-)
Lilka no dla Milici też Gratki od nas :-)
dzieki mateczka :-);-)
Lilka hehehe tak też myslałam ze K. bedzie tak robił.
Tata zawsze bardziej zazdrosny o córke,a mama o syna.
Beatka witaj,długo sie tu nie widziałyśmy
Ja tez musze sie brać za chate,pranie juz sie robi,no ale dzis to jeszcze z 2 pralki będą.
A gdzie reszta mam????
Tata zawsze bardziej zazdrosny o córke,a mama o syna.
Beatka witaj,długo sie tu nie widziałyśmy
Ja tez musze sie brać za chate,pranie juz sie robi,no ale dzis to jeszcze z 2 pralki będą.
A gdzie reszta mam????
reklama
Podziel się: