Women a pod jaka nazwa sprzedajesz??????zerkne moze cos wpadnie mi w oko z damskich lub meskich
Women211 ale na ta chwile nie mam wystawionych aukcji,jesli bedziesz chciała to wysle ci linki na maila lub gg.
Laseczki wyszła i druga jedynka!!!!!!!!!! no to mi młody prezent zrobił:-) 2 jedyneczki w jeden dzień:-) hihih
Kurcze ale fajnie,gratuluje Sabinko:-)
Sabinko, gratuluje zabeczkow
a to ze ostre... to przekonalam sie juz niejednokrotnie... Oskar tak czasem gryznie mi piers
Anineczko, wspolczuje nocki, u nas tez teraz sa 3-4 pobudki, ale to pewnie kolejne zabki - tak bylo przy dolnych jedynkach
Musze sie pochwalic, dostalam dzis torta w ksztalcie znaku supermena, z duza litera S (bialo-czerwony) z napisem DLA SUPERMAMY Oskar... i duze rafaello... (mniam!!) no i e-karteczke, takze wzruszylam sie i jestem jaks taka szczesliwa... Cudna sprawa byc mama...:-):-):-) no i mezus mowi, ze cos wyjatkowego zamowili, ale trzeba czekac... hmmm...;-)
Anulka przepiękna niespodzianka widac ze twoi panowie w domu sie bardzo postarali.Zazdroszczę :-)
no mirka dzwon dzwon, ja do mojej zadzwonilam to az sie poplakala,
karina no to trzymam kciuki za siostre, fajny prezent sobie sprawi
Anitt ja mam podobnie, tylko ze inny dzwiek wydaje kiedys sie bawil na macie czy gymie, a teraz odkad raczkuje to tylko to go interesuje.
sliczny bukiet
Wszystkiego najlepszego mamuski w dniu waszego pierwszego swieta, tutaj w angli obchodza w marcu wiec mam juz za soba
women moim zdaniem towar masz fajny tylko male rozmiary jak dla mnie a co do fotek to wydaja sie ok, no nie wiem moze prasuje te ciuchy, zawsze to lepiej wyglada na fotce, a najlepiej by wygladalo na tobie jako modelce :-):-)
Lilka a masz wiekszy apetyt niz przy pierwszych dwoch ciazach?
bo jak tak to na 100% facet!!!
sabina no to rzeczywisicie super niespodzianka, latwo bedziesz mialo do zapamietania daty 1 zabka a wlasciwie 2 :-):-) SUPER !!!
my rano bylismy ogladac kojce, bo stwierdzilam ze kupujemy!!!
tyle ze zamowimy przez neta, bo nie wiem jak duzy jest karton i czy by nam sie do auta zmiescilo z wozkiem. No i pozatym tak wygodniej :-)
Wsienko tu sie z toba zgodze ze lepiej na sylwetce,ale dla mnie te ciuchy sa za małe,a co do prasowania to chyba nie wypada prasować nowych ciuchow hmm sama nie wiem.
hehe ale sie usmiałam z tymi dyskami no Lilka bedziecie mieli ohhoho
a jak zaczną sprowadzać chłopów do domu,ciekawe jaki tatus bedzie zazdrosny ehe
co do imienie to zdecydowanie
LIV :-)
wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho ho
juz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu
Ja moge posłużyć sie przykładem szwagra,bo meza nie mam
i on nie przebierze małego jak zrobił kupkę.
Faceci coś wrażliwi są albo udają hehe
kiedy trzeba obnizyc lozeczko ?
ja mam obniżone od jakis 2 miesiecy,wolałam spokojnie siedziec w drugim pokoju kiedy on lezal w lozeczku :-)
No prosze
Aluśka.Wielkie postępy,wielkie.:-)
Ważne,że się nie poddajecie.
Ja dziś w nocy będe walczyła z jedzeniem młodego.
Bo on to w sumie w nocy je jakby chciał a nie mógł.
Zje 30-40 ml i odpływa.Tak więc dziś serwujemy wode
ja zaczelam od soczku,a pozniej woda i mlody nie je w nocy od bardzo dlugiego czasu,ale popija czasami herbatke.
Hej laski:-)
Dzisiaj wróciłam z weekendu:-) Było rewelacyjnie:-) Chatka super za śmieszne pieniądze. Towarzystwo super, pogoda idealna. Wypoczęłam i zregenerowałam siły:-) Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-) Coby nie było za różowo, to w jedną i druga stronę walił mi się samochód
W jedną coś tam pękło i miejscowy mechanik musiał się z tym zmierzyć a z powrotem popsuło się wszystko
Przestał gnojek jechać
Na szczęście udało mi się jakoś dotelepać do domu
Jutro spróbuję go dotransportować do mechanika a jak nie to laweta
No Bira gratulacje wielkie
Moj dori tez tak staje,on wrecz sie wyrywa do tego stania juz od prawie 2 miesiecy.
co do bryki to wspolczuje
DZIEN DOBRY
U mnie nocka ciezka jak diabli ale z milych rzeczy to wczoraj urodzil sie synek mojej siostry o 14.25 tak wiec porod miala bardzo szybki i latwy ( czy ja musialam sie tak meczyc hehehehe)Michalek urodzil sie z waga 3140 i 54 cm dlugosci mi nawet nie bylo dane miec tak malutkiego dziecka bo moj Szymek 4500 i 60 cm dlugosci hehehee.
Dzisiaj z Szymciem jade do nich do szpitala
Sabinka gratuluje drugiego zabka super prezent
Wisienka no moj niestety ale nie przebiera ale moj nic nie robi przy dziecku
Bira swietnie ze wypoczelam no i gratuluje postepow Ingi;-)
No karinka gratulacje dla siostry
Dzień dobry..:-)
Zacznę szybciutko od jednego a potem nadrobie bo tyle naskrobałyście!!!!!!!:-)
Kochana KArinko wszystkiego naj naj naj z okazji 2 rocznicy ślubu!:-) miłości, sexu i kasiurki:-) życzę ja:-)
dołańczam sie do zyczen
karinko wszystkiego dobrego wam zycze:-)
Pusia ciesze sie udalo sie wam i Kapik pieknie sypia
Moje gratulacje
Ja ide przepbrać młodego i zrobic sniadanko i wroce napisać co u nas i poczytac inne wątki
takze do pozniej :-)