bira
Listopadowe mamy'07
Anineczka, Lilka, teraz doczytałam, że odpieluchowałyście starszaki. Ogromne gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liluś mój głosik na Liv:-)
lilka ja tez na liv
kiedy trzeba obnizyc lozeczko ?
Lilus, ja tez jestem za Liv
Wisienka, u mnie tez mezus przebiera - choc czasem jest smrodzik ze ho,ho...
ja tez jestem za Liv - a jak to sie będzie odmieniać ??
Liv chyba się nie odmienia?
Lilka odmienia się?
Bo mojego Matthewa się nie odmienia
pusia podejrzewam ze w Norwegi sie nie odmienia tak samo jak tu w angli, tylko polska taka skomplikowana ze wszystko domienia :-)
ale jesli sie myle to lilka popraw mnie
Anineczko, Lilus gratulacje dla Waszych Starszakow, ze juz pieluchy poszly w odstawke - dzielne dzieciaczki:-):-)
Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-)
Sabinka gratulaski dla Kacperka za ząbeczka:-):-)po drugie prawa dolna jedyneczka stuka pięknie:-) jejku jaki to bajerka dźwięk hehehehe
Larvuniu i jak robiłaś teścik?zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek
kathhe mi też się co róż prawie co drugi dzień że jestem znowu w ciąży mi też jakoś teraz tęskno za @larvunia ja mam to samoz tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowosciabo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym
Anitt gratulacje dla Dominkiczka za nowe umiejętności:-):-)Wczoraj mielismy przelomowy dzien, Dominik nauczyl sie uderzac lapkami w co popadnie (a jeszcze ze 2 czy 3 dni temu narzekalam ze nie umie ) i teraz wali we wszystko i pluska sie w wodzie No i najwazniejsze: powiedzial MAMA Slodko to brzmi MOja mama mowila mi kiedys ze powiedzial mama ale ja tego nie slyszalam. No a wczoraj sama sie przekonalam Do tej pory mowil wawa, beee, ajaajaja, iiiii i rozne tego typu dzwieki i piski, no i z miloscia powtarza baba. W sumie od malenkiego wychodzily mu dwa "slowka"; Bee i Niee )
Kathhe fajny prezent dostałaś od rodzinki;-):-)mnie dzis spotkala niespodzianka. Maz wzial rano mala jak tylko sie obudzila i poszli sie bawic a ja moglam pospac do 9:-):-):-)
Potem przyszli na cyca i Marysia miala w raczkach prezent dla mnie;-)dostalam od niej kurs salsy na dvdhehe sprytna ta moja corcia, wiedziala co mama chceno i podobno rozmawiala ze swoim tatusiem i przekonala go zeby uczyl sie tanczyc razem ze mna;-)zobaczymy jak to bedzie:-)troche wspolnego ruchu nam sie przydaale mam kochana rodzinke:-)
Women brawa dla Dorianka:-):-):-)Ja sie pochwale ze Dorianek znowu zaczął robić przewroty z brzuszka na plecy i na odwrót ale tylko w lewą stronę..
Anulka ładnie się mężulek postarał:-)Musze sie pochwalic, dostalam dzis torta w ksztalcie znaku supermena, z duza litera S (bialo-czerwony) z napisem DLA SUPERMAMY Oskar... i duze rafaello... (mniam!!) no i e-karteczke, takze wzruszylam sie i jestem jaks taka szczesliwa... Cudna sprawa byc mama...:-):-):-) no i mezus mowi, ze cos wyjatkowego zamowili, ale trzeba czekac... hmmm...;-)
Liluś Gratulacje dla Milenki:-):-):-)Anulka dizekujemy z Milenką :-)
ogolnie odpieluchowanie to nic fajnego i jak sobie pomysle ze jeszcze dwa razy mnei czeka.....
Laseczki wyszła i druga jedynka!!!!!!!!!! no to mi młody prezent zrobił:-) 2 jedyneczki w jeden dzień:-) hihih
wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho ho juz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu
Hej laski:-)
Dzisiaj wróciłam z weekendu:-) Było rewelacyjnie:-) Chatka super za śmieszne pieniądze. Towarzystwo super, pogoda idealna. Wypoczęłam i zregenerowałam siły:-) Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-) Coby nie było za różowo, to w jedną i druga stronę walił mi się samochód W jedną coś tam pękło i miejscowy mechanik musiał się z tym zmierzyć a z powrotem popsuło się wszystko Przestał gnojek jechać Na szczęście udało mi się jakoś dotelepać do domu Jutro spróbuję go dotransportować do mechanika a jak nie to laweta