reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Anineczko, nie dla mnie to nic nie widac... ale jak bylismy na szczepieniu 3 tygodnie temu, to lekarka powedzila "O juz gorne Wam beda wychodzic" ...hmmm, ale jeszcze Oskar nie dokazywal... a teraz masakra... ja juz padam na pysk. Piszcze, krzyczy, budzi sie co moment z placzem itp... A ostatnio jak byl tak nieznosny to szly dolne jedynki... Tyle, ze najpierw bylo nieznosny, potem spokoj przez kilka dni czy tydzien i potem nieznosny na maxa i zabki sie wykluly...
Ahaaaaa
No to faktycznie,a słyszałam,że z górnymi ząbkami jest ciężej bo są większe.:sorry2:
Choć u Antka jedynki i dwójki przeszły niezauważone.
Najgorzej z trójkami bo mają jakieś tam powiązanie z nerwami ocznymi.Potocznie na trójki mówi się,że są zęby oczne.
No i z czwórkami mieliśmy bezsenne noce,a z piątkami luzik.
U Antka ząbkowanie objawiało się rzadszym stolcem :tak:

reklama
Hej laski:-)

Dzisiaj wróciłam z weekendu:-) Było rewelacyjnie:-) Chatka super za śmieszne pieniądze. Towarzystwo super, pogoda idealna. Wypoczęłam i zregenerowałam siły:-) Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-) Coby nie było za różowo, to w jedną i druga stronę walił mi się samochód:baffled: W jedną coś tam pękło i miejscowy mechanik musiał się z tym zmierzyć a z powrotem popsuło się wszystko:wściekła/y: Przestał gnojek jechać:baffled: Na szczęście udało mi się jakoś dotelepać do domu:baffled: Jutro spróbuję go dotransportować do mechanika a jak nie to laweta:baffled:

Bira, wow to gratulacje dla Ingusi... Zdolniacha z niej... Moj Oskar to absolutnie sie nie pcha do raczkowania czy stania... Owszem jak go trzymam pod paszki to stoi... ale sam nie ma takiej opcji... no i raczkowac tez jakos nie chce...:dry:

Super, ze sie wybawilas, wypoczelas i ze inga przeszla dobrze chrzest bojowy;-)

Wspolczuje tylko z autem, ze tak zawiodlo...

Hej laski:-)

Dzisiaj wróciłam z weekendu:-) Było rewelacyjnie:-) Chatka super za śmieszne pieniądze. Towarzystwo super, pogoda idealna. Wypoczęłam i zregenerowałam siły:-) Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-) Coby nie było za różowo, to w jedną i druga stronę walił mi się samochód:baffled: W jedną coś tam pękło i miejscowy mechanik musiał się z tym zmierzyć a z powrotem popsuło się wszystko:wściekła/y: Przestał gnojek jechać:baffled: Na szczęście udało mi się jakoś dotelepać do domu:baffled: Jutro spróbuję go dotransportować do mechanika a jak nie to laweta:baffled:

Super że weekend udany i gratuluje takich wielkich postępów Ingi :tak::tak:. Trzymam kciuki żeby samochód dało sie naprawić:tak:

Bira witaj.
Jestem pod wrażeniem zdolności Ingi :szok::-D:-D
Mateusz przy niej to dzieciak jeszcze :laugh2::laugh2:
Nawet dupsko stało się ciężkie i już nie przyjmuje pozycji na raczka.
Bravo dla Młodej :tak:

Anineczko, nie dla mnie to nic nie widac... ale jak bylismy na szczepieniu 3 tygodnie temu, to lekarka powedzila "O juz gorne Wam beda wychodzic" ...hmmm, ale jeszcze Oskar nie dokazywal... a teraz masakra... ja juz padam na pysk. Piszcze, krzyczy, budzi sie co moment z placzem itp... A ostatnio jak byl tak nieznosny to szly dolne jedynki... Tyle, ze najpierw bylo nieznosny, potem spokoj przez kilka dni czy tydzien i potem nieznosny na maxa i zabki sie wykluly...
anulko współczuję marudnej nocki :-(......biedny Oskaruś :-:)-:)-( oby mu te zębiska szybko wyszły i go tak nie męczyły:tak:
Liluś mi też bardziej podoba się imie Liv:-):tak:
a Kari kojarzy mi się tak jak Wisience a nie z przyprawą;-) :sorry2::tak:
wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho ho :-D:-D juz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne :-D:-D
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu :rofl2:
Wisienka jak Amanda zrobi taką kopkę a Przemek jest w domu to mu mówię że teraz jego kolej i nie mam wyjścia:laugh2::laugh2::-p
Aluśka trzymam kciuki za usypianko,
Amanda bądz dzielną dziewczynką i uśnij ładnie :tak:

U nas pełen sukces :tak::tak:
Młody robi do nocnika i kupke i siuśki.
Nawet nie podejrzewałam,że nam tak łatwo teraz pójdzie :sorry2:
anineczko dziękuję bardzo:tak: kciuki pomogły:tak:;-)
Gratulaski dla Antosia:tak:

(dobrze zdrobniłam Anthony?:sorry2:)
Aluśka ucałuj Amandzie od Kapika i szepnij słówko żeby ładnie zasnęła;-)
Sabinko dziękuję :tak: buziak od Kacperka przekazany:tak::-):-)
Bira brawa dla Ingusi:tak: zdolna z niej dziewuszka:tak::-):-)

współczuję problemów z samochodem:dry::-(

Wlasnie, zapomnialam

Anineczko, Lilus gratulacje dla Waszych Starszakow, ze juz pieluchy poszly w odstawke - dzielne dzieciaczki:-):-)

Aluska, to dzis Amanda dala mamusi sie szybciutko uspic - grzeczna niunia:-);-)

Wlasnie, zapomnialam

Anineczko, Lilus gratulacje dla Waszych Starszakow, ze juz pieluchy poszly w odstawke - dzielne dzieciaczki:-):-)
A dziękuje.
Wiem,że troszke późno u nas,ale najważniejsze,że już zakumał o co loto.
anineczko dziękuję bardzo:tak: kciuki pomogły:tak:;-)
Gratulaski dla Antosia:tak:
(dobrze zdrobniłam Anthony?:sorry2:)
Dzięki wielkie ;-)
A zdrobnienie od Anthony to Tony :laugh2:;-):-)
Ale to nasz Antosiek i basta :-D:-D:-D
Tony wołają na niego Irlandczycy bo przy Antosiu szeleszczą i nic nie da się zrozumieć :laugh2::laugh2::laugh2:

Lilka no dla Milici też Gratki od nas :-)

Aniulko u nas sprzedają takie zawieszki ze zdjęciem,ładne są.Zazdroszcze takiego prezentu :tak:

reklama
Dzięki :-) Gratulki przekażę samej zainteresowanej:-) Ona teraz w ciagu kilka dni tak nam skoczyła. Moi teściowie prawie dzisiaj zeszli jak ją zobaczyli:-)
Zębów jedynie ani widu ani słychu;-)

Anulka, pierwszy chrzest bojowy dostała w sylwestra jak poszliśmy z nią w góry i łaziliśmy 5 godzin, bo się pogubiliśmy:baffled: Teraz miała lajcik;-)

A samochód mam nadzieję, ze nie umarł zupełnie.. złom cholerny:baffled: Przynajmniej będę miała motywację, żeby rozejrzeć się za nowym;-)

Do góry