reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ja mam kojec juz chyba prawie 2 mce i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ....tylko ze on jest z tych mniejszych , drewniany i przechodzi spokojnie przez drzwi a no i jest na kolkach

mirka no my wlasnie chcemy taki wiekszy co spelnia tez funcke jako bramka na schody i ochraniacz do kominka

Kobitki mam szybkie pytanie - bo zaraz jedziemy na zakupy - czym wywabiacie plamy z ubranek maluszków ???

pusia ja normalnie pryskam vanishem w sprayu i normalnie piore w jego proszku, a jak sa po kupce czy cos to vanish plus 90 stopni i wszystko schodzi.
;-):-)

Wisienka w tym sęk ze czuje sie i jem tak jak w kazdej ciazy :tak:
wiec liczymy na trzecia corke :rofl2: matko one nas zrujnuja finansowo za nascie lat :rofl2::-D:-D
ciuchy,kosmetyki,fryzjer,dyskoteki.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

mi ostatnio spodobalo sie imie Liv a Karol chce Kari :rofl2: (wybieramy juz imie typowo tutejsze)
Kari tez super ale boje sie ze w pl beda kojarzyc z przyprawa curry :sorry2:

lilka no moze, ale nigdy nic nie wiadomo ;-) a ciuchy moga nosic po sobie :-D:-D
mi sie podoba bardziej kari i skojarzylo mi sie z Karina a nie curry :laugh2::laugh2:

reklama
wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho ho :-D:-D juz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne :-D:-D
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu :rofl2:

Witam :tak:
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zabieramy się za kąpanie:tak: a potem usypianie Amandzi:szok: ......no ciekawe ile czasu tym razem to zajmie i czy starczy mi cierpliwość :dry:
Jak szybko uśnie to jeszcze do Was zajrzę i może też uda mi się nadrobić......
.......byłam dziś na aerobiku i niedawno przyjechałam dostałyśmy niezły wycisk ....nie wiem czy się jutro zdołam podnieść:dry::szok::laugh2::-p

no i na koniec puki pamiętam:tak::-)
Wszystkiego najlepszego Kobitki
z okazji naszego święta:tak:
pinkrosesai1.gif

Aluśka trzymam kciuki za usypianko,
Amanda bądz dzielną dziewczynką i uśnij ładnie :tak:

Wisienko mój przebiera,ale na początku też miał kilka dni obaw ;-)

Lilka a jak tam odpieluchowanie Mili?
U nas pełen sukces :tak::tak:
Młody robi do nocnika i kupke i siuśki.
Nawet nie podejrzewałam,że nam tak łatwo teraz pójdzie :sorry2:

Mi się bardziej podoba Liv. :tak:

Anineczka ja mam juz dziecko odpieluchowane :-)
normalnie jezdzimy juz autem bez pieluchy,do znajomych rowniez,w przedszkolu tez bez pieluchy :-) jestem dumna masakrycznie z Milenki bo bez bbolu i wysilku poprostu przeszla na tryb bezpieluchowy,ale....na noc pieluche zakladam jeszcze bo widze ze rano budzi sie z pelna lub mniej pelna pielucha :sorry2:
wiec pomecze sie jeszcze troche,a jak znajomi w lipcu beda w PL to kupia nam podklady pod przescieradlo,bo w pl to groszowe sprawy a tu jednak nie :rofl2:

Wisienka wszystko mzoliwe,ale psychicznie juz nastawilismy sie na girl
mi to w sumie wsio ryba co to sobie rosnie :-)
ale tata wiem ze chcialby synka choc juz chyba zwatpil w swoje umiejetnosci :laugh2::laugh2:

Liv : Kari
1 : 1;-)

wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho ho :-D:-D juz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne :-D:-D
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu :rofl2:

U nas przepieramy oboje na zmiane nie ma z tym problemu :tak:(choć zapachy czasem potrafią powalić hahah)

Kacper właśnie je Piotrek go karmi no i zaraz zmyka spać - dziś wszystko sie opóźniło bo zakupy sie przeciągnęły - mam nadziej że będzie dobrze spał

a ja spędzam dzień matki z żelazkiem!!!!!! normalnie tyle mi się nazbierało że masakra;/

Wisienka mój też czasem ma opory przd zapachem ale wyjścia nie ma:-)
Aluśka ucałuj Amandzie od Kapika i szepnij słówko żeby ładnie zasnęła;-)
Liluś mój głosik na Liv:-)

buziak

reklama
Lilus, ja tez jestem za Liv:tak::tak:

Wisienka, u mnie tez mezus przebiera - choc czasem jest smrodzik ze ho,ho... a po tym syropku (juz zmniejszylam dawke) to dzis byly 3 kupki:-p:-):-D ( a wczoraj nic...)

Sabinka, no to ladnie swietujesz - z zelazkiem:laugh2::dry:

Aluska, daj znac jak Amanda zasnela... u nas zasypianie teraz to katorga... brrr, o 19 schodzimy na kapanie, k.19.30 cyc i k.19.45 zawsze bylo spanko, a teraz Oskar usnie i 4-5 razy albo i lepiej sie budzi, co 10-20-30 minut... i placz... och, te zebyyyyy:baffled:

Do góry