reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

larvunia ja mam to samo:sorry2:z tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowoscia:sorry2:bo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-:)szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym:dry::dry:

women my tez jeszcze bez zabka. a co do albumu to sliczny, ja mam album do roku czasu i tez jest super:tak:fajna pamiatka

reklama
Larvunia to ci powiem jak bylo u mnie
w ciazy z Hania przytylam niecale 9kg
tydzien po porodzie juz wazylam tyle co przed ciaza

jakis czas pozniej zaczelam masakrycznie wpierniczac slodycze :szok: do tego stopnia ze nic innego mi nei wchodzilo...jadlam slodkie non stop przez chyba 2 tygodnie
az zaczelam sie zle czuc...pomyslalam w tedy ''no tak,pewnie doigralam sie anemii'' :sorry2:
na wadze bylo +8kg:szok: wazylam tyle co idac na porodowke z Hania:szok::szok::szok:

jakis czas pozneij doszly inne podejrzane objawy i tescik pokazal dwie krechy :rofl2::szok:

Dobrej nocki

Załączniki

• mychy na poduszce.jpg
    mychy na poduszce.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 28
DZIEN DOBRY:-)

Dobry wieczor

U nas dzionek minal milutko, zaliczylismy 2 spacerki, potem mezus zrobil pyszny obiadek, poobijalismy sie w domku, wygralam aukcje na allegro - bebenek taki jak ma Kacperek Pusi:-), teraz Oskarus juz spatunia, a my ogladalismy Taniec z gwiazdami:-p
Karina, a co sie dziej z Twoim mezem, cos napsocil?? Ach, te chlopy:-p:zawstydzona/y: Wstawilas fotki fryzurki??

No niestety od jakiegos czasu daje popisy:-(Najlepsze jest to ze jutro nasza rocznica no to bedzie udana jak cholera......Kurcze jeszcze nie dalam musze porobic zdjecia:tak:

no i jestem:-) , wyciągnełam dzisiaj mężulka na zakupy i od razu mi lepiej , kupiłam małej pare ciuszków w Smyku (z okazji dnia dziecka mieli 25% obniżki na ciuchy) :-Da sobie 2 bluzki i jedną dostałam od męża za "ząbek" no to nie musze się martwić w czym pojade na komunię :-D:-D:-D

Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem

Dziunia no i super gratuluje udanych zakupow
larvunia ja mam to samo:sorry2:z tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowoscia:sorry2:bo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-:)szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym:dry::dry:

women my tez jeszcze bez zabka. a co do albumu to sliczny, ja mam album do roku czasu i tez jest super:tak:fajna pamiatka

No no Kathhe a chcialabys???czy raczej nie?????

Zmykam na kawke dzisiaj troche pognilam sobie:tak:

Mamy dokłądnie ten sam:-) Kapik dostał od chrzestnej..tyle że u mnie jest problem bo ja nigdy nie lubiałam takich rzeczy wypełniać:-:)-(

mam specjalne kartoniki i zbieram rozne pamiatki dziewczynkom,i zamierzam im taka mega pake wreczyc na 18ste urodziny :-)
Liluś suuuppeeerrr pomysł:-)

sabina .... storczyki , musisz kupic sobie taka donice w kotej doniczka (ta plastikowa) storczyka stoi troche wyzej a nize wlejesz wode ,tak zeby mogl sobie brac wode kiedy chce ale nie stac zupelnie w wodzie i podlewasz wtedy kiedy zaczyna brakowac wody
miejsce no coz lekko sloneczne ja mam je na stoliku ktory stoi przy oknie w oknie nie ma firanek i jest to od strony powiedzmy ze poludniowej
jeszcze w okresie kiedy maja kawiaty mozesz sobie kupic taki nawoz specialny i to dodac do wody

Mirka dziękuję Ci bardzo:-)
w golfa kurcze lubiałam zawsze w to grać na kompie:-) kilka lat temu:-) ale na żywo to nigdy nie grałam... ale fajna sprawa musi być:-)

zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

Larvunia jak nie bierzesz tabletek o stałych porach to szansa jest:) a chcesz mieć maluszka teraz??:-) a te bulgotania itp to moze wiesz taka podświadomość:-)

.......ufffff, usnol moj Babelkowaty sam :rofl2: kuknelam wlasnie do jego pokoiku a ten misia noge ma w buzi :sorry2:

hihihihih

larvunia ... to nie chodzi o to ze ja sie nie mieszcze w rzeczy tylko w ciazy nic oprocz oczywiscie ciazowych nie kupowalam i dzis wyrzucilam polowe bielizny stwierdzilam ze juz jakos nie wyglada i musze kupic nowa ..... naszczescie wrocilam juz do rozmiaru z przed ciazy nawet troche mniej
i teraz nadszedl czas sie na nowo opkupic

Mirka ja tez musze na zakupy sie wybrac ale kurde narazie jesteśmy lekko do tyłu przez ten salon:-( no i musze poczekac żebyśmy wyszli na prostą tym bardziej że ja już wypłaty nie dostane....:-( buuuu a ja tez ostatnio wyrzuciłam połowe ubrań bo zawsze trzymałam że a może się sprzyda... to sie wkurzyłam bo kurde wiem że nigdyy nie ubiorę ale wytłumaczenie że może sie przyda....wrrrr
Hmmmm Larvunia a moze jednak;-)a tak wogole to tak nie raz jest ze ma sie takie uczucie heheheh przynajmniej ja tak mialam
Z tym ze po zachowywaniu sie mojego meza jestem coraz bardziej pewna ze zostane przy jednym dziecku:-(

Musi slodko wygladac z ta noga:-D:-D:-D:-D

Karinka kopnąć w dupsko mocno mężusia!!!!!!!!!!!!!!

No i ciagle zapominam pochwalic sie, a to juz jakis czas trwa... Moj Skwareczek mowi MAMA... BABA... DADA... cuuuuuudne uczucie, tak extra sklada usteczka i mowi, MAMA wychodzi najpiekniej:laugh2::tak::tak: no i tak kolo 3-4 tygoni juz tak gada:tak::tak::tak:
Ja powolutku chyba sie klade, bo jakos boli mnie masakrycznie glowa i okolica klatki piersiowej - miedzy piersiami, pod koscia mostku... hmm, mam nadzieje, ze od zmeczenia i noszenia Oskarka, a nie serducho....:crazy:

Dobranoc

Gratulacje..a mój Kapik mówi tata:-) i babu:-) heheh mama mu wyszło tylko kilka razy podczas jedzenia jak mu mówiłam am:-) am am am am no i mu wyszło mamama:-)
no i jestem:-) , wyciągnełam dzisiaj mężulka na zakupy i od razu mi lepiej , kupiłam małej pare ciuszków w Smyku (z okazji dnia dziecka mieli 25% obniżki na ciuchy) :-Da sobie 2 bluzki i jedną dostałam od męża za "ząbek" no to nie musze się martwić w czym pojade na komunię :-D:-D:-D

Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem
i bardzo dobrze ja też już mojemu powiedziałam co chcę :-) trza męzusiów wykorzystywać:-)

ja jestem zadowolona , nawet ostatnio "coolclub" ( tej firmy ubranka są w smyku) dostał wyróżnienie od miesięcznika" Mamo to ja " za jakość , wzory itp. (opinie nie tylko ekspertów ale i czytelniczek czyli mam )

ja też jestem zadowolona z coolclub..naprawde gatunek super kolory się trzymają extra:-)

heheheh Kathe:-) trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli:-)

a u nas w końcu pięknie słonecznie na polkuuuuuuu:-)

reklama
Do góry