reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

larvunia ja mam to samo:sorry2:z tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowoscia:sorry2:bo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-:)szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym:dry::dry:

women my tez jeszcze bez zabka. a co do albumu to sliczny, ja mam album do roku czasu i tez jest super:tak:fajna pamiatka

reklama
Larvunia to ci powiem jak bylo u mnie
w ciazy z Hania przytylam niecale 9kg
tydzien po porodzie juz wazylam tyle co przed ciaza

jakis czas pozniej zaczelam masakrycznie wpierniczac slodycze :szok: do tego stopnia ze nic innego mi nei wchodzilo...jadlam slodkie non stop przez chyba 2 tygodnie
az zaczelam sie zle czuc...pomyslalam w tedy ''no tak,pewnie doigralam sie anemii'' :sorry2:
na wadze bylo +8kg:szok: wazylam tyle co idac na porodowke z Hania:szok::szok::szok:

jakis czas pozneij doszly inne podejrzane objawy i tescik pokazal dwie krechy :rofl2::szok:

Dobrej nocki

Załączniki

• mychy na poduszce.jpg
    mychy na poduszce.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 26
DZIEN DOBRY:-)

Dobry wieczor

U nas dzionek minal milutko, zaliczylismy 2 spacerki, potem mezus zrobil pyszny obiadek, poobijalismy sie w domku, wygralam aukcje na allegro - bebenek taki jak ma Kacperek Pusi:-), teraz Oskarus juz spatunia, a my ogladalismy Taniec z gwiazdami:-p
Karina, a co sie dziej z Twoim mezem, cos napsocil?? Ach, te chlopy:-p:zawstydzona/y: Wstawilas fotki fryzurki??

No niestety od jakiegos czasu daje popisy:-(Najlepsze jest to ze jutro nasza rocznica no to bedzie udana jak cholera......Kurcze jeszcze nie dalam musze porobic zdjecia:tak:

no i jestem:-) , wyciągnełam dzisiaj mężulka na zakupy i od razu mi lepiej , kupiłam małej pare ciuszków w Smyku (z okazji dnia dziecka mieli 25% obniżki na ciuchy) :-Da sobie 2 bluzki i jedną dostałam od męża za "ząbek" no to nie musze się martwić w czym pojade na komunię :-D:-D:-D

Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem

Dziunia no i super gratuluje udanych zakupow
larvunia ja mam to samo:sorry2:z tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowoscia:sorry2:bo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-:)szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym:dry::dry:

women my tez jeszcze bez zabka. a co do albumu to sliczny, ja mam album do roku czasu i tez jest super:tak:fajna pamiatka

No no Kathhe a chcialabys???czy raczej nie?????

Zmykam na kawke dzisiaj troche pognilam sobie:tak:

Mamy dokłądnie ten sam:-) Kapik dostał od chrzestnej..tyle że u mnie jest problem bo ja nigdy nie lubiałam takich rzeczy wypełniać:-:)-(

mam specjalne kartoniki i zbieram rozne pamiatki dziewczynkom,i zamierzam im taka mega pake wreczyc na 18ste urodziny :-)
Liluś suuuppeeerrr pomysł:-)

sabina .... storczyki , musisz kupic sobie taka donice w kotej doniczka (ta plastikowa) storczyka stoi troche wyzej a nize wlejesz wode ,tak zeby mogl sobie brac wode kiedy chce ale nie stac zupelnie w wodzie i podlewasz wtedy kiedy zaczyna brakowac wody
miejsce no coz lekko sloneczne ja mam je na stoliku ktory stoi przy oknie w oknie nie ma firanek i jest to od strony powiedzmy ze poludniowej
jeszcze w okresie kiedy maja kawiaty mozesz sobie kupic taki nawoz specialny i to dodac do wody

Mirka dziękuję Ci bardzo:-)
w golfa kurcze lubiałam zawsze w to grać na kompie:-) kilka lat temu:-) ale na żywo to nigdy nie grałam... ale fajna sprawa musi być:-)

zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

Larvunia jak nie bierzesz tabletek o stałych porach to szansa jest:) a chcesz mieć maluszka teraz??:-) a te bulgotania itp to moze wiesz taka podświadomość:-)

.......ufffff, usnol moj Babelkowaty sam :rofl2: kuknelam wlasnie do jego pokoiku a ten misia noge ma w buzi :sorry2:

hihihihih

larvunia ... to nie chodzi o to ze ja sie nie mieszcze w rzeczy tylko w ciazy nic oprocz oczywiscie ciazowych nie kupowalam i dzis wyrzucilam polowe bielizny stwierdzilam ze juz jakos nie wyglada i musze kupic nowa ..... naszczescie wrocilam juz do rozmiaru z przed ciazy nawet troche mniej
i teraz nadszedl czas sie na nowo opkupic

Mirka ja tez musze na zakupy sie wybrac ale kurde narazie jesteśmy lekko do tyłu przez ten salon:-( no i musze poczekac żebyśmy wyszli na prostą tym bardziej że ja już wypłaty nie dostane....:-( buuuu a ja tez ostatnio wyrzuciłam połowe ubrań bo zawsze trzymałam że a może się sprzyda... to sie wkurzyłam bo kurde wiem że nigdyy nie ubiorę ale wytłumaczenie że może sie przyda....wrrrr
Hmmmm Larvunia a moze jednak;-)a tak wogole to tak nie raz jest ze ma sie takie uczucie heheheh przynajmniej ja tak mialam
Z tym ze po zachowywaniu sie mojego meza jestem coraz bardziej pewna ze zostane przy jednym dziecku:-(

Musi slodko wygladac z ta noga:-D:-D:-D:-D

Karinka kopnąć w dupsko mocno mężusia!!!!!!!!!!!!!!

No i ciagle zapominam pochwalic sie, a to juz jakis czas trwa... Moj Skwareczek mowi MAMA... BABA... DADA... cuuuuuudne uczucie, tak extra sklada usteczka i mowi, MAMA wychodzi najpiekniej:laugh2::tak::tak: no i tak kolo 3-4 tygoni juz tak gada:tak::tak::tak:
Ja powolutku chyba sie klade, bo jakos boli mnie masakrycznie glowa i okolica klatki piersiowej - miedzy piersiami, pod koscia mostku... hmm, mam nadzieje, ze od zmeczenia i noszenia Oskarka, a nie serducho....:crazy:

Dobranoc

Gratulacje..a mój Kapik mówi tata:-) i babu:-) heheh mama mu wyszło tylko kilka razy podczas jedzenia jak mu mówiłam am:-) am am am am no i mu wyszło mamama:-)
no i jestem:-) , wyciągnełam dzisiaj mężulka na zakupy i od razu mi lepiej , kupiłam małej pare ciuszków w Smyku (z okazji dnia dziecka mieli 25% obniżki na ciuchy) :-Da sobie 2 bluzki i jedną dostałam od męża za "ząbek" no to nie musze się martwić w czym pojade na komunię :-D:-D:-D

Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem
i bardzo dobrze ja też już mojemu powiedziałam co chcę :-) trza męzusiów wykorzystywać:-)

ja jestem zadowolona , nawet ostatnio "coolclub" ( tej firmy ubranka są w smyku) dostał wyróżnienie od miesięcznika" Mamo to ja " za jakość , wzory itp. (opinie nie tylko ekspertów ale i czytelniczek czyli mam )

ja też jestem zadowolona z coolclub..naprawde gatunek super kolory się trzymają extra:-)

heheheh Kathe:-) trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli:-)

a u nas w końcu pięknie słonecznie na polkuuuuuuu:-)

reklama
Do góry