reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry :)
Domis juz drzemke zalicza pierwsza.

Wczoraj mielismy przelomowy dzien, Dominik nauczyl sie uderzac lapkami w co popadnie (a jeszcze ze 2 czy 3 dni temu narzekalam ze nie umie:) ) i teraz wali we wszystko i pluska sie w wodzie :) No i najwazniejsze: powiedzial MAMA :) Slodko to brzmi :)MOja mama mowila mi kiedys ze powiedzial mama ale ja tego nie slyszalam. No a wczoraj sama sie przekonalam :) Do tej pory mowil wawa, beee, ajaajaja, iiiii i rozne tego typu dzwieki i piski, no i z miloscia powtarza baba. W sumie od malenkiego wychodzily mu dwa "slowka"; Bee i Niee :))

reklama
Dzien dobry :)
Domis juz drzemke zalicza pierwsza.

Wczoraj mielismy przelomowy dzien, Dominik nauczyl sie uderzac lapkami w co popadnie (a jeszcze ze 2 czy 3 dni temu narzekalam ze nie umie:) ) i teraz wali we wszystko i pluska sie w wodzie :) No i najwazniejsze: powiedzial MAMA :) Slodko to brzmi :)MOja mama mowila mi kiedys ze powiedzial mama ale ja tego nie slyszalam. No a wczoraj sama sie przekonalam :) Do tej pory mowil wawa, beee, ajaajaja, iiiii i rozne tego typu dzwieki i piski, no i z miloscia powtarza baba. W sumie od malenkiego wychodzily mu dwa "slowka"; Bee i Niee :))

Anitt gratuluje a u mnie kurcze nic cisza:-(kilka razy kiedys powiedzial ale to bylo podczas placzu a tak to nie chce nic tak laczyc.....tzn krzyczy,cwiczy glosik i inne wydaje dzwieki ale z takich nic:no:

Dzien doberek:tak::tak:

wszystkiego najpiekniejszego, samych radosnych chwil w macierzynstwie, duuuuuzo cierpliwosci, a ajeszcze wiecej radosci... i by kazdy kolejny dzien byl piekniejszy od poprzedniego... tego Kochane zycze nam wszystkim z okazji Dnia Mamy:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam :-):-)

Nie było mnie na necie od piątku popołudniu bo postanowiliśmy z Mężusiem że jednak pakujemy sie i jedziemy na weekend do Rodzinki do lubuskiego - tam grillują a my byśmy we wrocku sami byli . Więc sie szybko spakowaliśmy i pojechaliśmy. Ale wszyscy oczy zrobili bo nikt nie wiedział że przyjedziemy hihi mówiliśmy że będziemy siedzieć we Wrocławiu. Bardzo sie ciesze że jednak zmieniliśmy plany. Mamie kupiliśmy komplecik biżuterii i było bardzo miło.

Co do planów gotowania to trzeba to było przesunąć i w tygodniu będę robić smakołyki (tylko trzeba zakupy zrobić).

Chyba nie dam rady Was nadrobić bo sporo naprodukowałyście :-(.

Postaram sie chociaż poczytać co nieco żeby być nabierząco

Dzieki Anulka za zyczenia :D
I wszystkim za gratulacje, no ale fakt faktem to "mama nie bylo zbyt swiadome.:) Chociaz super brzmialo z takim zapytaniem na koncu:Mama? :)

Co do dnia matki to domis pozyczyl od babci kase i kupil mamie zegarek :)

Pusia super ze sie wyrwaliscie, wszyscy na pewno bardzo sie ucieszyli.

Mam pytanie, bawia sie moze wasze dzieci??
Dominik zaczal sie bawic, jak ktos na niego nie zwrawa uwagi to robi uuuuuhuuuhu i jak ktos na niego spojrzy to sie chichra jak najety :) I tak caly czas. Moja mama nie moze zjesc sniadania :)

reklama
Do góry