reklama
larvunia ... to nie chodzi o to ze ja sie nie mieszcze w rzeczy tylko w ciazy nic oprocz oczywiscie ciazowych nie kupowalam i dzis wyrzucilam polowe bielizny stwierdzilam ze juz jakos nie wyglada i musze kupic nowa ..... naszczescie wrocilam juz do rozmiaru z przed ciazy nawet troche mniej
i teraz nadszedl czas sie na nowo opkupic
i teraz nadszedl czas sie na nowo opkupic
karina1980
Fanka BB :)
zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek
Hmmmm Larvunia a moze jednak;-)a tak wogole to tak nie raz jest ze ma sie takie uczucie heheheh przynajmniej ja tak mialam
Z tym ze po zachowywaniu sie mojego meza jestem coraz bardziej pewna ze zostane przy jednym dziecku:-(
.......ufffff, usnol moj Babelkowaty sam kuknelam wlasnie do jego pokoiku a ten misia noge ma w buzi
Musi slodko wygladac z ta noga
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dobry wieczor
U nas dzionek minal milutko, zaliczylismy 2 spacerki, potem mezus zrobil pyszny obiadek, poobijalismy sie w domku, wygralam aukcje na allegro - bebenek taki jak ma Kacperek Pusi:-), teraz Oskarus juz spatunia, a my ogladalismy Taniec z gwiazdami
Co do zabkow - mamy 2 dolne jedynki:-):-)
No i ciagle zapominam pochwalic sie, a to juz jakis czas trwa... Moj Skwareczek mowi MAMA... BABA... DADA... cuuuuuudne uczucie, tak extra sklada usteczka i mowi, MAMA wychodzi najpiekniej no i tak kolo 3-4 tygoni juz tak gada
Mirka, fajnie ze udalo sie Wam wyrwac troszke i spedzic czas tak jak lubicie;-), a co do zakupow to ja tez musze pokupowac troszke rzeczy, bo jakos zanidbalam swoja garderobe... Ciaz to wiadomo, potem nie bylo jak i kiedy... i tak zeszlo, a wczesniej to zasze cos tam sie kupilo...
Karina, a co sie dziej z Twoim mezem, cos napsocil?? Ach, te chlopy Wstawilas fotki fryzurki??
Larvuniu, moze to samopoczucie wynika faktycznie z tego, ze ciagnie Cie do fajek, no ale cos ostatnio widzilam , ze pisalas o siostrzyczce dla Marcelka - ze moze trzeba pomyslec, czy jakos tak... wiec moze juz ...no wiesz;-)
Wisienka, ponoc oklady z zsiadlego mleka czy kefiru sa dobre na oparzenia sloneczne - trzymaj sie bidulko
Ja powolutku chyba sie klade, bo jakos boli mnie masakrycznie glowa i okolica klatki piersiowej - miedzy piersiami, pod koscia mostku... hmm, mam nadzieje, ze od zmeczenia i noszenia Oskarka, a nie serducho....
Dobranoc
U nas dzionek minal milutko, zaliczylismy 2 spacerki, potem mezus zrobil pyszny obiadek, poobijalismy sie w domku, wygralam aukcje na allegro - bebenek taki jak ma Kacperek Pusi:-), teraz Oskarus juz spatunia, a my ogladalismy Taniec z gwiazdami
No i ciagle zapominam pochwalic sie, a to juz jakis czas trwa... Moj Skwareczek mowi MAMA... BABA... DADA... cuuuuuudne uczucie, tak extra sklada usteczka i mowi, MAMA wychodzi najpiekniej no i tak kolo 3-4 tygoni juz tak gada
Mirka, fajnie ze udalo sie Wam wyrwac troszke i spedzic czas tak jak lubicie;-), a co do zakupow to ja tez musze pokupowac troszke rzeczy, bo jakos zanidbalam swoja garderobe... Ciaz to wiadomo, potem nie bylo jak i kiedy... i tak zeszlo, a wczesniej to zasze cos tam sie kupilo...
Karina, a co sie dziej z Twoim mezem, cos napsocil?? Ach, te chlopy Wstawilas fotki fryzurki??
Larvuniu, moze to samopoczucie wynika faktycznie z tego, ze ciagnie Cie do fajek, no ale cos ostatnio widzilam , ze pisalas o siostrzyczce dla Marcelka - ze moze trzeba pomyslec, czy jakos tak... wiec moze juz ...no wiesz;-)
Wisienka, ponoc oklady z zsiadlego mleka czy kefiru sa dobre na oparzenia sloneczne - trzymaj sie bidulko
Ja powolutku chyba sie klade, bo jakos boli mnie masakrycznie glowa i okolica klatki piersiowej - miedzy piersiami, pod koscia mostku... hmm, mam nadzieje, ze od zmeczenia i noszenia Oskarka, a nie serducho....
Dobranoc
zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek
Larvunia a wiec czekam na wieści
A chciałabyś czy raczej nie?
Dobry wieczor
Dobranoc
Anulka moje gratulacje
Wierze za słowo ze pieknie sie słucha swojego dziecka jak mowi mama
mojemu tez sie to zdarza
ale jak płacze i to chyba z 4 razy mi sie słyszało
a teraz bez przerwy tylko krzyczy tak smiesznie,gada ciagle aj jaj aj jaj hehe
No ja mam znowu gości za sobą,własnie wyszli
dorianek od 20 spi ale od 2 dni mam problem z karmieniem rannym i wieczornym to znaczy konkretnie chodzi o mleko,nie chce go jesc i zasypia bez jedzenia,na spiacego mu daje po godzinie.Hmm mam nadzieje ze to chwilowe.
co do ciuchów to ja mam fatanlną pozycje
w szafie same rozmiary XS i 34 a ja nosze teraz 38-40 masakra
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
anulka dzieki za rade, tez slyszalam ze kefir dobry, tylko problem w tym ze tu nie sprzedaja takich rzeczy a zamin samej ukisze to pewnie bedzie mi juz skora schodzic. gratuluje madrego synka, mojemu sie zdarzylo pare razy dada, dadi, raz mama ale nie slyszalam :-(
women a jak tam ci idzie soprzedaz na allegro?
aluska powodzenia i wytrwalosci z Amanda
women a jak tam ci idzie soprzedaz na allegro?
aluska powodzenia i wytrwalosci z Amanda
dziunia79
no i jestem:-) , wyciągnełam dzisiaj mężulka na zakupy i od razu mi lepiej , kupiłam małej pare ciuszków w Smyku (z okazji dnia dziecka mieli 25% obniżki na ciuchy) a sobie 2 bluzki i jedną dostałam od męża za "ząbek" no to nie musze się martwić w czym pojade na komunię
Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem
Women albumik jest super mam identyczny , kupiłam małej jeszcze przed urodzeniem
Załączniki
reklama
dziunia79
ja jestem zadowolona , nawet ostatnio "coolclub" ( tej firmy ubranka są w smyku) dostał wyróżnienie od miesięcznika" Mamo to ja " za jakość , wzory itp. (opinie nie tylko ekspertów ale i czytelniczek czyli mam )
Podziel się: