reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witajcie dumne mamusie:-)
mnie dzis spotkala niespodzianka. Maz wzial rano mala jak tylko sie obudzila i poszli sie bawic a ja moglam pospac do 9:-):-):-)
Potem przyszli na cyca i Marysia miala w raczkach prezent dla mnie;-)dostalam od niej kurs salsy na dvd:-D:-D:-D:rofl2:hehe sprytna ta moja corcia, wiedziala co mama chce:tak:no i podobno rozmawiala ze swoim tatusiem i przekonala go zeby uczyl sie tanczyc razem ze mna;-)zobaczymy jak to bedzie:-)troche wspolnego ruchu nam sie przyda:tak:ale mam kochana rodzinke:-)

reklama
cholercia i jednak pierniczy się pogoda ja zwariuje..wrrr
byliśmy już z Kapikiem na zakupach :-) kupiłam mu koszulke taką śliczniutką lnianą:-) bo za tydzień mamy chrzciny więc musi chłopak byc elegancki:D

Anit gratki:-)
Pusia super ze weekend udany:-)
Mirka no dzwoń dzwon:-)
mój Kapik zrobił mi prezent i pierwszy raz w życiu zjadł kaszkę bez zająknięcia!!!!!!!!! szok:D:D
Anulka i nazwazjem dla Ciebie i wszystkich mamuś:-) naj naj:-)

Ladinka Iwcia Asix hej:-) miłego dnia

duzybukietoe9.gif

anulka dzieki za rade, tez slyszalam ze kefir dobry, tylko problem w tym ze tu nie sprzedaja takich rzeczy :sorry2: a zamin samej ukisze to pewnie bedzie mi juz skora schodzic. gratuluje madrego synka, mojemu sie zdarzylo pare razy dada, dadi, raz mama ale nie slyszalam :-(

women
a jak tam ci idzie soprzedaz na allegro?

aluska powodzenia i wytrwalosci z Amanda

bardzo kiepsko niespodziewałam sie ze az tak słabo bedzie,chyba robie cos nie tak,moze fotki mam kiepski albo towar,nie wiem sama

dziunia my jak przyjedziemy to chce sie wybrac do Smuka do Browara
powiedz mi jakie sa te ciouszki ze smyka?? dobre gatunkowo?? w sensie ze szmaty sie szybko nie robia po praniu itp.

ja uwazam ze sa bardzo dobre rzeczy w smyku ale drogie wedlug mnie

Larvunia to ci powiem jak bylo u mnie
w ciazy z Hania przytylam niecale 9kg
tydzien po porodzie juz wazylam tyle co przed ciaza

jakis czas pozniej zaczelam masakrycznie wpierniczac slodycze :szok: do tego stopnia ze nic innego mi nei wchodzilo...jadlam slodkie non stop przez chyba 2 tygodnie
az zaczelam sie zle czuc...pomyslalam w tedy ''no tak,pewnie doigralam sie anemii'' :sorry2:
na wadze bylo +8kg:szok: wazylam tyle co idac na porodowke z Hania:szok::szok::szok:

jakis czas pozneij doszly inne podejrzane objawy i tescik pokazal dwie krechy :rofl2::szok:

lilka hehe niezle :-):-):-):-):-):-)
slodycze to slyszalam ze na dziewczynke ;-)

Dzien dobry :)
Domis juz drzemke zalicza pierwsza.

Wczoraj mielismy przelomowy dzien, Dominik nauczyl sie uderzac lapkami w co popadnie (a jeszcze ze 2 czy 3 dni temu narzekalam ze nie umie:) ) i teraz wali we wszystko i pluska sie w wodzie :) No i najwazniejsze: powiedzial MAMA :) Slodko to brzmi :)MOja mama mowila mi kiedys ze powiedzial mama ale ja tego nie slyszalam. No a wczoraj sama sie przekonalam :) Do tej pory mowil wawa, beee, ajaajaja, iiiii i rozne tego typu dzwieki i piski, no i z miloscia powtarza baba. W sumie od malenkiego wychodzily mu dwa "slowka"; Bee i Niee :))

gratuluje postępów i pierwszych słów :-)

Ja tak szybko bo musze posprzatac i pozniej spadam.
Mojej siostrze o 3 nad ranem zaczely odchodzic wody:tak:no to chyba dzisiaj zostane ciocia:-D

no Karina to bedzie fajnie u was,tak ja z siorą
gratuluje:-)

mnie dzis spotkala niespodzianka. Maz wzial rano mala jak tylko sie obudzila i poszli sie bawic a ja moglam pospac do 9:-):-):-)
Potem przyszli na cyca i Marysia miala w raczkach prezent dla mnie;-)dostalam od niej kurs salsy na dvd:-D:-D:-D:rofl2:hehe sprytna ta moja corcia, wiedziala co mama chce:tak:no i podobno rozmawiala ze swoim tatusiem i przekonala go zeby uczyl sie tanczyc razem ze mna;-)zobaczymy jak to bedzie:-)troche wspolnego ruchu nam sie przyda:tak:ale mam kochana rodzinke:-)

No to extra Kathhe
Nie ma to jak dostać to co sie chcialo.
Bardzo miło

Ja również życzę wszystkim mamusią udanego świętowania.

Ja sie pochwale ze Dorianek znowu zaczął robić przewroty z brzuszka na plecy i na odwrót ale tylko w lewą stronę.
No i wczoraj znowu mleka nie chcial.a dzis rano wogole nie bylo mowy zeby wypił,kurcze zaczynam myslec ze to zęby idą i drażni go smoczek od butelki,bo jak posmarowałam mu dziąseła zelem to troche zaczal pic mleko,juz sama nie wiem,w nocy jest marudny od 2 dni wiec sama juz nie wiem
Dzis idziemy na spacerki pozniej jedziemy do siory i znowu spacerki wiec dzien poza domem bo pogoda jest bardzo ładna.

Women ja Ci powiem że Kapik to samo on najchetniej nie pił by mleka..
jak mu dam łyżeczka to jeszcze jakoś wcisnę ale butle to tylko na noc wypije i to też na raty!!! masakra...

Kathhe to super ale fajna niespodzianka az zazdroszcze Ci:tak:

Women a co sprzedajesz na allegro?????Kurcze znowu czegosc ie doczytalam??????
A z siostra fajniejak urodzi dzisiaj to fajny prezent bedzie miala na dzien mamy a jak jutro to w rocznice naszego slubu to chociaz taki bede miala mily akcent tego dnia:tak:

Karina to Twoja siostra pewnie dzis w dniu swojego swieta zostanie mama??
ale swietnie :-)
oby szybko jej poszlo
a na kiedy miala termin??

a ja musze powiedziec ze moja Hania sie szykuje do raczkowania :-)
przybiera poze i sie buja tyl przod :-)
a w lozeczku to takie pozycje przybiera ze szok :laugh2: chyba wreszcie cos zaczyna sie dziac :laugh2:

Women ja mysle ze to dziewuszka :rofl2:;-)

reklama
Do góry