reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

czesc mamcie

my zaraz jemy obiadek i jedziemy do znajomych na kawke

po Eurowizji ochlonelam,ale szkoda ze tak kiepsko nam poszlo

Women mam ten sam album,kupilam go Milence z okazji narodzin :-)ale mamy ten bialy
teraz w PL zamierzam Hani kupic tez bialy i jeden bordowy jesli bedzie synus :-p

mam specjalne kartoniki i zbieram rozne pamiatki dziewczynkom,i zamierzam im taka mega pake wreczyc na 18ste urodziny :-)

my rowniez bezzebni :laugh2:

Karinko bedzie dobrze ;-)

reklama
ile jeszcze zostalo dzieciaczków bez ząbka?
chyba dorianek nie jest jedyny??????
Ja melduję,że Kubuś też jeszcze nie ma ząbka.Nawet nie widzę żeby dziąsełka były nabrzmiałe.Tylko strasznie się ślini i wszystko pcha do buziaka.Może to znak że niebawem coś się zacznie pokazywać.:tak:.

My jestesmy po spacerku pozniej mzoe jeszcze raz wyjde:tak:
Co do albumu tez mam taki tyle ze bordowy dostalam do od mojej cioci a babci Szymka na poczatku jak urodzil sie swietna sprawa:tak:

witam

larvunia ........bardzo mi przykro z powodu dziadka , mi zostala juz tylko 1 babcia i 1 dziadek .... wiem jak to jest

sabina .... storczyki , musisz kupic sobie taka donice w kotej doniczka (ta plastikowa) storczyka stoi troche wyzej a nize wlejesz wode ,tak zeby mogl sobie brac wode kiedy chce ale nie stac zupelnie w wodzie i podlewasz wtedy kiedy zaczyna brakowac wody
miejsce no coz lekko sloneczne ja mam je na stoliku ktory stoi przy oknie w oknie nie ma firanek i jest to od strony powiedzmy ze poludniowej
jeszcze w okresie kiedy maja kawiaty mozesz sobie kupic taki nawoz specialny i to dodac do wody

women .........to ty tak nie bardzo chyba zakochana ale milo ze facet sie stara
co do zebow to niki ma 2 dolne jedyneczki

no to tyle co pamietam

u nas wszytsko ok , tesiowa sie maly w ciagu dnia zajmowala a my z mezem gralismy w golfa

Wisienka jak się teraz czujesz po tym opalaniu?

aluska dzieki ze pytasz, boli jak cholercia :baffled: rano to caly czas nagolaska latalam po mieszkaniu :laugh2::laugh2:
jak facet zmienia lampy na nowe to moim zdaniem powinien poinformowac o tym klientow :wściekła/y:

u nas wszytsko ok , tesiowa sie maly w ciagu dnia zajmowala a my z mezem gralismy w golfa

mirka
zazrdroszcze, ja juz sie nie moge doczekac jak moja mamuska przyleci i bedzie sie nim zajmowac a ja w koncu wyjde na dluzej :-):-)

mircia wiec cie pociesze bo ja chyba mam najgorzej, zamiast chudnac tyje.... :-(
we wtorek mam pogrzeb dziadka a ja nie mam w co sie ubrac. Jade jutro do kumpeli cos poporzyczac bo kasy brak na nowe ciuchy jak narazie.

reklama
zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

Do góry