reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

czesc mamcie

my zaraz jemy obiadek i jedziemy do znajomych na kawke

po Eurowizji ochlonelam,ale szkoda ze tak kiepsko nam poszlo

Women mam ten sam album,kupilam go Milence z okazji narodzin :-)ale mamy ten bialy
teraz w PL zamierzam Hani kupic tez bialy i jeden bordowy jesli bedzie synus :-p

mam specjalne kartoniki i zbieram rozne pamiatki dziewczynkom,i zamierzam im taka mega pake wreczyc na 18ste urodziny :-)

my rowniez bezzebni :laugh2:

Karinko bedzie dobrze ;-)

reklama
ile jeszcze zostalo dzieciaczków bez ząbka?
chyba dorianek nie jest jedyny??????
Ja melduję,że Kubuś też jeszcze nie ma ząbka.Nawet nie widzę żeby dziąsełka były nabrzmiałe.Tylko strasznie się ślini i wszystko pcha do buziaka.Może to znak że niebawem coś się zacznie pokazywać.:tak:.

My jestesmy po spacerku pozniej mzoe jeszcze raz wyjde:tak:
Co do albumu tez mam taki tyle ze bordowy dostalam do od mojej cioci a babci Szymka na poczatku jak urodzil sie swietna sprawa:tak:

witam

larvunia ........bardzo mi przykro z powodu dziadka , mi zostala juz tylko 1 babcia i 1 dziadek .... wiem jak to jest

sabina .... storczyki , musisz kupic sobie taka donice w kotej doniczka (ta plastikowa) storczyka stoi troche wyzej a nize wlejesz wode ,tak zeby mogl sobie brac wode kiedy chce ale nie stac zupelnie w wodzie i podlewasz wtedy kiedy zaczyna brakowac wody
miejsce no coz lekko sloneczne ja mam je na stoliku ktory stoi przy oknie w oknie nie ma firanek i jest to od strony powiedzmy ze poludniowej
jeszcze w okresie kiedy maja kawiaty mozesz sobie kupic taki nawoz specialny i to dodac do wody

women .........to ty tak nie bardzo chyba zakochana ale milo ze facet sie stara
co do zebow to niki ma 2 dolne jedyneczki

no to tyle co pamietam

u nas wszytsko ok , tesiowa sie maly w ciagu dnia zajmowala a my z mezem gralismy w golfa

Wisienka jak się teraz czujesz po tym opalaniu?

aluska dzieki ze pytasz, boli jak cholercia :baffled: rano to caly czas nagolaska latalam po mieszkaniu :laugh2::laugh2:
jak facet zmienia lampy na nowe to moim zdaniem powinien poinformowac o tym klientow :wściekła/y:

u nas wszytsko ok , tesiowa sie maly w ciagu dnia zajmowala a my z mezem gralismy w golfa

mirka
zazrdroszcze, ja juz sie nie moge doczekac jak moja mamuska przyleci i bedzie sie nim zajmowac a ja w koncu wyjde na dluzej :-):-)

mircia wiec cie pociesze bo ja chyba mam najgorzej, zamiast chudnac tyje.... :-(
we wtorek mam pogrzeb dziadka a ja nie mam w co sie ubrac. Jade jutro do kumpeli cos poporzyczac bo kasy brak na nowe ciuchy jak narazie.

reklama
zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazy :dry: To raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna :sorry2:i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek :sorry2:

Do góry