reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Laseczki KAPIK jeszcze nie ma zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
źle ,mnie zrozumiałyście:-)
IDĄ mu DWIE jedynki na raz:-)
wczoraj były tylko kropeczki a dziś już 2 kreseczki więc czekam:-) hihihi

dorian ma takie nabrzmiałe te dziąsełka ale to juz jakis czas,innych obajwów nie ma wiec jeszcze poczekamy z tymi ząbakmi
a Karina dobrze mówisz,będą małe gryzonie z naszych dzieci hehe
co tu dzis tak pusto
ja mam dzien lenistwa,siedze przed kompem i oczywiscie serfuje po allegro

womenn super sprawa taki pamietnik na 5 lat. Moj Bąbelek tez dostal podobny na chrzcinach od chrzestnego :tak:
moze jeszcze cos fajnego wypatrzylas kochana?

Wisienka
i dobrze zrobiłaś poco czekać jak i tak nie wiadomo czy na pewno przyjdą.... tak to jest z niezapowiedzianymi gośćmi:crazy:

aluska nawe nie wiesz jak sie ciesze ze na nich nie czekalismy, bo powiedzieli ze jeszcze zanim wyjada z domu zadzwonia i nie zadzwonili :angry: wiec bym tylko dzien zmarnowala na dzekaniu na nich, a wczoraj byla sliczna pogoda

ile jeszcze zostalo dzieciaczków bez ząbka?
chyba dorianek nie jest jedyny??????

moj synus jest bez :-):-)

Co do zabkow wczoraj spotkalam znajoma ona urodzila drugiego listopada i jej synek ma juz cztery zabki:szok:

karina ja mam znajoma tutaj, jej corcia sie urodzila 30.09 i tez ma juz 4, a jedynki na dole to juz ma takie duze :szok::szok:

FAJNIE
tez bym juz chciała zeby Dorianek miał ząbki-chociaż jeden słodko dzieci wyglądają

women jeszcze sie doczekasz a im pozniej mu wyjda tym lepiej bo beda zdrowsze i mocniejsze, wiec mysle ze warto czekac
:-):-)
chociaz czasami tez sie nie moge doczekac
Album sliczny, tez mi sie marzy takie cos, napisalam siostrze na gg :-p ciekawe czy mi kupi

reklama
Do góry