reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzin dybry:-)

a gdzie sie podziala sugar i pati ???????????

larvunia strasznie mi przykro...wiem co czujesz, ja rok temu stracilam najukochansza babcie....dlugo nie moglam sie z tym pogodzic.To po niej Marysia nosi imie... trzymaj sie kochana...

reklama
Wisienka no i dobrze że olaliście znajomych...ja tez nie cierpie jak ktoś się spaźnia...wrrrrrrrr..kurcze co do kondycji to rowerek i codziennie po troszke pojeździsz:-) jak davidek będzie większy to pach do nosidełka na rowerku i jedziecie razem:-) zobaczysz jak kondycja się wyrobi:-)

sabina
juz mam kupione takie specjalne siodelko dla malucha, ale dopiero od 12 m-ca :-(
Biedny Kapik, ucaluj go odemnie. U mojego nic nie widac na dziaselkach. wiec dopiero na przyszle lato bede jezdzic z maluchem, a tak to musze kozystac kiedy spi.

dzin dybry:-)

a gdzie sie podziala sugar i pati ???????????

larvunia strasznie mi przykro...wiem co czujesz, ja rok temu stracilam najukochansza babcie....dlugo nie moglam sie z tym pogodzic.To po niej Marysia nosi imie... trzymaj sie kochana...

kathe
sugar nie wiem, a pati nie ma czasu
ja tam jeszcze nikogo nie stracilam, tzn stracilam ale nigdy bliska mi osobe z ktora bylam zrzyta, wiec nawet nie wiem co to znaczy i mam nadzieje ze nigdy sie nie dowiem. Ja to jestem strasznie twarda, na palcach jednej reki moge policzyc osoby za ktorymi bym tesknila jakby umarly.
Tez mam kochana babcie o imieniu Maria,

chyba pzrestane ogladac eurowizje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bog zapłac za Polonie z Angli i Irlandi bo dzieki wam mielismy jedyne punkty!!!!
a tak jako jedyni bysmy skonczyli z zerowym wynikiem

my napewno w Europie lezymy??? bo wszyscy sobie po sasiedzku dawali punkty a my to chyba sasiadow nie mamy :angry::angry::angry::szok::szok::crazy::baffled::baffled:

z Norwegi nic nei psozlo na PL....buuuuu:-(

Lilka
no porazka ale co zrobic?
mi to sie smiac chcialo ze z irlandi poszlo wiecej punktow na polske niz anglie :-D:-D

Dzień dobry Kobitki:tak:

Wczoraj kolejny dzień przyzwyczajania Amandy do spania w łóżeczku :tak:było strasznie chociaż na początku zapowiadało się super bo usnęła o 20.40 po 30minutach usypiania:tak::biggrin2: i myśleliśmy nadzieję że będziemy mieli chwilę dla siebie:tak: a to znowu się obudziła po zaledwie 20minytach i darła się ze zwiększoną siłą 1,5 godziny:szok::no: moje nerwy już z deka były nadszarpnięte i jeszcze trochę a bym się poddała:no:

Gdy w końcu zasnęła na amciu obudziła się o 2.00 dałam jej cysia i sobie grzecznie jadła patrzyła na mnie i się uśmiechała wyglądał na bardzo zadowoloną ale jak zjadła i odłożyłam ją do łóżeczka zaczęła krzyczeć i płakać ile sił w płucach :szok::crazy:koncert taki trwał aż do 3.00 :szok::crazy:
a od 7.00 już jesteśmy na nogach :-:)no:

dzien dobry
dziewczyny wybaczcie ale nie nadrobie i nie odpisze gdyz wczoraj wszystkie zacytowane odpowiedzi moj szwagier mi skasowal bo usiadl na chwilke do kompa.
U nas wszystko ok,jakos codziennie goscie i nie bylo czasu na neta
Dorianek zdrowy,ale dzis w nocy dal popis cholerka.
U mnie tez ok,widzialam sie z czarkiem i drogie panie on sie zakochal,powiedzial mi o tym,a mnie jakos nic nie rusza.

Larvunia jestem z Tobą-wyrazy współczucia.
KoFane dzieciaczki = spóźnione życzenia dla solenizantów
Buzka
Lece na inne wątki poczytać.

Aluska
zycze wytrwalosci z Amandzia, podstawa przy wchowywaniu dzieci to konsekwencja:tak: Trzymam kciuki, czasami przelom przychodzi niespodziewanie z dnia na dzien:tak:
Ladina dziękuję :tak: mam nadzieję że ten przełom w zasypianiu w najbliższych dniach nadejdzie:tak::tak:
mielismy miec znajomych, ale byla 15 i nie przyjechali wiec ich olalismy i pojechalismy do Dannego rodzicow :-D:-D nie po to mam sobote zeby siedziec w domu i czekac na nieproszonych gosci ktorzy sa niepunktualni.:wściekła/y: i tak mi popsuli plany, ale przynajmniej nie na caly dzien bo naszczescie moj facec sie mnie slucha :-):-)
zeskanowalam Davidka zdjecia te ktore robilismy u fotografa, i wieczorkiem wrzuce do galerii :-):-)

widze ze teraz swieci pustkami
Wisienka i dobrze zrobiłaś poco czekać jak i tak nie wiadomo czy na pewno przyjdą.... tak to jest z niezapowiedzianymi gośćmi:crazy:
Aluśka smacznego:tak:no i wytrwałości z Amandzią:tak:
dziękuję :tak:oj było smaczne i dzisiaj też już zjadłam i się ruszać nie mogę:szok::laugh2::laugh2: obżarstwo szkodzi:tak::szok::laugh2::-p
a ja zawieje smutnym humorkiem... umarl mi o 18.30 dziadek. Mam smutek w serduszku wiec dzis z Wami kochane nie posiedze. Buziaki i do juterka......
Larvuniu ogromnie mi przykro:-:)-:)-( Tulę mocno:-:)tak:
a u nas już widać od wczoraj wieczorem 2 jedyneczki dolne:D wiec mam nadzieje że lada dzień nastąpi ten długo oczekiwany moment:) w nocy pierwszy raz od niepamiętnych czasów Kapik budził sie często..na szczęscie nie płakał ale sie przebudzał...bolało go na pewno bo nawet nie dał mi sobie dentinoxem dziąsełek wysmarować:-( butli nie chce wogóle nic nie chce biedactwo...:-( teraz usnął...ehhh z tymi zębami....
Sabinka gratuluję drugiego ząbka:tak: Buziaczek dla Kacperka:tak::tak::-)
U nas nadal nic nie widać:dry:
dzien dobry :))

ja spac nie moge, bo tak sie zjaralam na tym solarium ze mnie wszystko boli,
al, alc, a.........:baffled:

Danny mi wlasnie robi herbatke :-):-)
Wisienka bidulko:-:)szok: to może okładów z maślanki spróbujesz:dry:

Śmigamy zaraz z małżem na spacerek:tak::tak:

a zapomniałam dodać że spód łóżeczko obniżyliśmy już na sam dół bo wczoraj stanęła na nogi i się zaczęła z niego wychylać:szok::szok:

reklama
Do góry