reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wyslalam ful smsow na nas :-D:-D
teraz bede patrzec ile z Norwegi punktow na Polske pojdzie
no mam nadzieje ze 12!!!

jestem maniaczka eurowizji ,wybaczcie :sorry2::rofl2:

reklama
a ja zawieje smutnym humorkiem... umarl mi o 18.30 dziadek. Mam smutek w serduszku wiec dzis z Wami kochane nie posiedze. Buziaki i do juterka......

larvunia tak mi przykro :-( tule mocno

lilka :-D:-D rzeczywiscie jestes maniaczka, ja wlaczylam po godzinie i wiekszosc przegapilam, ale z tego co widzialam Grecja mi sie podobala i widze ze narazie prowadzi na zmiane z rosja :-):-)

chyba pzrestane ogladac eurowizje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bog zapłac za Polonie z Angli i Irlandi bo dzieki wam mielismy jedyne punkty!!!!
a tak jako jedyni bysmy skonczyli z zerowym wynikiem

my napewno w Europie lezymy??? bo wszyscy sobie po sasiedzku dawali punkty a my to chyba sasiadow nie mamy :angry::angry::angry::szok::szok::crazy::baffled::baffled:

z Norwegi nic nei psozlo na PL....buuuuu:-(

Larvuniu kochana przykro mi:-( trzymaj się....
Liluś za mało tych smsów wysłałaś...!!:-)
Wisienka no i dobrze że olaliście znajomych...ja tez nie cierpie jak ktoś się spaźnia...wrrrrrrrr..kurcze co do kondycji to rowerek i codziennie po troszke pojeździsz:-) jak davidek będzie większy to pach do nosidełka na rowerku i jedziecie razem:-) zobaczysz jak kondycja się wyrobi:-)
Beatko no wreszcie odrobiona:-) a jak z biurem podróży reklamacja???
Aluśka wytrwałości:-)
Dziunia współczuje nocek..:-(
Ladinko dobrze że chociaż już coś wybrane:-) no i liczyymy że nastepne foteczki Twoich dzieciaczków będą w ogrodzie w kwiatach LAdinki:-)
Mirka no własnie ja mam jednego starczyka kupiłam na próbę i zobaczę jak to bedzie...:-) jak często się go podlewa i w jakim miejscu słonecznym czy nie sie trzyma:-) prosze o radę :-)
AskaB23 pisz z nami częściej:-) i witam na głównym:-)

a u nas już widać od wczoraj wieczorem 2 jedyneczki dolne:D wiec mam nadzieje że lada dzień nastąpi ten długo oczekiwany moment:) w nocy pierwszy raz od niepamiętnych czasów Kapik budził sie często..na szczęscie nie płakał ale sie przebudzał...bolało go na pewno bo nawet nie dał mi sobie dentinoxem dziąsełek wysmarować:-( butli nie chce wogóle nic nie chce biedactwo...:-( teraz usnął...ehhh z tymi zębami....
a my wczoraj zrobiliśmy sobie ze znajomymi u nas na balkonie grila:D mam elektrycznego wiec wywaliliśmy go na balkon i grilek :-) nie chciało się nam rozpalac na zewnątrz to na balkon wyszliśmy LENISTWO się to nazywa:-)
dziś chyba na chwilke do teściowej skoczymy na dzień matki bo jutro to na bank sie nie wybieram...
nop to miłej niedzieli
buziak wielki dla was:-) no i oczywiście maluszków

reklama
Do góry