reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wyslalam ful smsow na nas :-D:-D
teraz bede patrzec ile z Norwegi punktow na Polske pojdzie
no mam nadzieje ze 12!!!

jestem maniaczka eurowizji ,wybaczcie :sorry2::rofl2:

reklama
a ja zawieje smutnym humorkiem... umarl mi o 18.30 dziadek. Mam smutek w serduszku wiec dzis z Wami kochane nie posiedze. Buziaki i do juterka......

larvunia tak mi przykro :-( tule mocno

lilka :-D:-D rzeczywiscie jestes maniaczka, ja wlaczylam po godzinie i wiekszosc przegapilam, ale z tego co widzialam Grecja mi sie podobala i widze ze narazie prowadzi na zmiane z rosja :-):-)

chyba pzrestane ogladac eurowizje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bog zapłac za Polonie z Angli i Irlandi bo dzieki wam mielismy jedyne punkty!!!!
a tak jako jedyni bysmy skonczyli z zerowym wynikiem

my napewno w Europie lezymy??? bo wszyscy sobie po sasiedzku dawali punkty a my to chyba sasiadow nie mamy :angry::angry::angry::szok::szok::crazy::baffled::baffled:

z Norwegi nic nei psozlo na PL....buuuuu:-(

Larvuniu kochana przykro mi:-( trzymaj się....
Liluś za mało tych smsów wysłałaś...!!:-)
Wisienka no i dobrze że olaliście znajomych...ja tez nie cierpie jak ktoś się spaźnia...wrrrrrrrr..kurcze co do kondycji to rowerek i codziennie po troszke pojeździsz:-) jak davidek będzie większy to pach do nosidełka na rowerku i jedziecie razem:-) zobaczysz jak kondycja się wyrobi:-)
Beatko no wreszcie odrobiona:-) a jak z biurem podróży reklamacja???
Aluśka wytrwałości:-)
Dziunia współczuje nocek..:-(
Ladinko dobrze że chociaż już coś wybrane:-) no i liczyymy że nastepne foteczki Twoich dzieciaczków będą w ogrodzie w kwiatach LAdinki:-)
Mirka no własnie ja mam jednego starczyka kupiłam na próbę i zobaczę jak to bedzie...:-) jak często się go podlewa i w jakim miejscu słonecznym czy nie sie trzyma:-) prosze o radę :-)
AskaB23 pisz z nami częściej:-) i witam na głównym:-)

a u nas już widać od wczoraj wieczorem 2 jedyneczki dolne:D wiec mam nadzieje że lada dzień nastąpi ten długo oczekiwany moment:) w nocy pierwszy raz od niepamiętnych czasów Kapik budził sie często..na szczęscie nie płakał ale sie przebudzał...bolało go na pewno bo nawet nie dał mi sobie dentinoxem dziąsełek wysmarować:-( butli nie chce wogóle nic nie chce biedactwo...:-( teraz usnął...ehhh z tymi zębami....
a my wczoraj zrobiliśmy sobie ze znajomymi u nas na balkonie grila:D mam elektrycznego wiec wywaliliśmy go na balkon i grilek :-) nie chciało się nam rozpalac na zewnątrz to na balkon wyszliśmy LENISTWO się to nazywa:-)
dziś chyba na chwilke do teściowej skoczymy na dzień matki bo jutro to na bank sie nie wybieram...
nop to miłej niedzieli
buziak wielki dla was:-) no i oczywiście maluszków

reklama
Do góry