reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anitt bo jakbysmy chcieli to auto bysmy oddali...ale nie znamy sie do konca na prawie tutejszym i na tych formalnosciach i nie chcemy tracic sil,nerwow i energii...
przez dwa lata nam auto naprawiaja jak cos sie zrypie,to najwazniejsze :tak:
po dwoch latach mowimy autkowi papapaa i kupimy auto juz z autoryzowanego salonu,wtedy bedzie sie mialo pewnosc ze auto jest spoko a nie...no ale czlowiek uczy sie na bledach...

a to rawda ze w kraj sie zzylismy :tak:
jak nam miną za 5 lat pozwolenia na pobyt to bedziemy sie juz starali o pobyt staly,a obywatelstwo nie wykluczone

ja tesknie momentami za Polska..szczegolnie za nie ktorymi produktami jak kielbasa slaska :-p:-D,ale jak mysle ze mialabym wrocic do Polski to...wiem ze tesknilabym za Norwegia :sorry2:

fajnie tu,ale jeszcze fajniej bedzie jak jezyk opanuje,wtedy to luz :happy:
a teraz to mnie babcie na spacerkach zaginaja :zawstydzona/y::rofl2:
wczoraj babcia z wnuczka na spacerze cos zagadala do mnie a ja ani jednego slowa z tego nie zrozumialam :szok:
porazka... no i robie duzo bledow jak mowie :-p

moj ostatni blad to chcialam powiedziec prosze a powiedzialam dziekuje :-D:-D (a akurat wreczalam naszym Norwegom salatki i soczki,bo pelno tego K.z pracy przywozi,no i jeszcze im podziekowalam za to :-D..ale wtopa :-p )
Liluś dobrze że znaleźliście sposób na rozwiązanie problemu co do samochodu :tak:
życzę aby kolejny zakup okazał się w 100% trafiony:tak::tak::tak:

Hej.

żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki :sorry2:
Matt daje popalić,towarzyski gościu :blink:
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje :tak:

Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię :happy:
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
Anineczko super że udało Ci się do nas zajrzeć :tak::tak:martwiliśmy się o Ciebie:sorry2::-(
Szybkiego uporania się z problemikami życzę :tak::tak:
No i ja sie witam :)
Domis juz mi nie dal spac, ale poczekamy w wyrku do 8 i pewnie znowu bedzie spal :)
Dzisiaj moja mama ma wolne wiec zapowiada mi sie luzniejszy dzien- tzn mniej noszenia Domisia. Skubany wazy juz 8,800 a to dla mnie za duzo :p
Anitt ładnie Ci Dominiczek waży:tak::tak::tak:
Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone
( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]
[/FONT]​
Pusia że Kacperek dał się w nocy wyspać:tak::tak:

Daj później znać czy zupka i deser mężusiowi smakowała :tak:
Jak możesz to wklej przepisy na odpowiednim wąteczku:tak::tak::tak:
Witam,
juz trzeci dzien mnie glowa boli, chyba sie wykoncze:wściekła/y:
Ide Was poczytac;-)
Ladina współczuję bólu głowy:-:)-:)-(
dzis z samego rana przyszly zdjecia Davidka ktore robilismy w sobote, sa przesliczne. teraz tylko kupic ladne rami i powiesic :-):-)
Wisienka jak Ci sie uda to pochwal sie na galerii:-:)-(

reklama
a wiesz jak to jest-ja nie wyspana (a to u mnie najgorsze co moze byc) no i byle tekst a ja wszystko na powaznie:-p
a w niedziele my tez sie pewnie spotkamy na F1 tylko podobno ma u nas padac:dry:
a mecz ogladaliscie w srode M U-CHELSE?? z nas to maniacy:-D na szczescie moja druzyna wygrala!!:tak::-D

Asix my nie lubimy ogladac footballu, moj kiedys gral i mowil ze byl bardzo dobry, ale mial 4 razy zlamane obydwa kolana (czyli 8 zlaman) i kariera sie skonczyla i tak mu sie odwidziala pilka nozna, teraz jego sport to szybskie samochody :-D:-D
ja nwet nie wiem jaka u mnie bedzie pogoda, ale mam nadzieje ze sloneczko :-)

DAWAJJJJJJJJJJJJJ FOTECZKI:-)
na skaner i dawaj! chyba że macie na płytce bo mówiłaś że może dostaniecie:-)

sabina no walsnie nie ma plytki :-( buuuuu
danny cos wspomnial wlasnie ze podpisywal ze nie mozne tego kopiowac itd,
ale skaner cos mam skopany, ale w sobote bedziemy u dziadkow to u nich mam nadzieje ze zeskanuje,

dziunia to fajna mialas pracke, ja lubie prace z klientami
ile dostalas jednorazowo najwiecej napiwku? :-p

Dzien dobry;-)

Doczytalam - a bylo tego troooooche:-D

Pusia, ale pysznosci robisz...:szok:
ja dzis mam mlode ziemniaczki, piersi z kurczka w sosoe curry z musztarda i surowke z mlodej kapustki, ogorka i pomidorka...

Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie:-p
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!

aluska iwedzialam, ze to ty-tylko ja zakrecona z rana no i po kijowej nocce wiec wybacz:sorry2:
teraz troche lepiej, bo chlodny prysznic wzielam-czlowiek bez kawy musi sobie jakos radzic:laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2:;-);-)
hej dziewczynki
aluska dzieki kochana jestes , super te spodniczki i chyba zamowie ta pierwsza:tak:buziak :*
zamowilam tez taka, ale to juz nie na wieczor delarosa.pl

przyda sie na jakies inne wyjscia:tak:
kathh niema za co :tak::tak::tak:ciszę się że spódniczki się podobają:tak:
anulka biedne maleństwo....tacy ludzie wogóle nie powinni mieć dzieci :(
dziunia pracowałaś od 11 do 24 o kurce to strasznie długo :szok::szok: ale najważniejsze że Ci się ta praca podobała:tak::tak::tak:

najwięcej to chyba 200 zł ale to było od grupki turystów , tak im przypadłam do gustu że po dwóch dniach pobytu zrobili zrzutke na koniec dnia :rofl2:, praca nie najgorsza tylko szef to kretyn :baffled:

reklama
aluśka [B pisze:
anulka[/B] biedne maleństwo....tacy ludzie wogóle nie powinni mieć dzieci :(

anulka skąd się biorą tacy ludzie, słyszałam o tym wczoraj w wiadomościach, to jest chyba martwica mózgu bo jak można skrzywdzić takie maleństwo!!!!!!!!!!1

dokladnie... az serce sciska...:-:)-:)-(

Do góry