reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Anitt bo jakbysmy chcieli to auto bysmy oddali...ale nie znamy sie do konca na prawie tutejszym i na tych formalnosciach i nie chcemy tracic sil,nerwow i energii...
przez dwa lata nam auto naprawiaja jak cos sie zrypie,to najwazniejsze :tak:
po dwoch latach mowimy autkowi papapaa i kupimy auto juz z autoryzowanego salonu,wtedy bedzie sie mialo pewnosc ze auto jest spoko a nie...no ale czlowiek uczy sie na bledach...

a to rawda ze w kraj sie zzylismy :tak:
jak nam miną za 5 lat pozwolenia na pobyt to bedziemy sie juz starali o pobyt staly,a obywatelstwo nie wykluczone

ja tesknie momentami za Polska..szczegolnie za nie ktorymi produktami jak kielbasa slaska :-p:-D,ale jak mysle ze mialabym wrocic do Polski to...wiem ze tesknilabym za Norwegia :sorry2:

fajnie tu,ale jeszcze fajniej bedzie jak jezyk opanuje,wtedy to luz :happy:
a teraz to mnie babcie na spacerkach zaginaja :zawstydzona/y::rofl2:
wczoraj babcia z wnuczka na spacerze cos zagadala do mnie a ja ani jednego slowa z tego nie zrozumialam :szok:
porazka... no i robie duzo bledow jak mowie :-p

moj ostatni blad to chcialam powiedziec prosze a powiedzialam dziekuje :-D:-D (a akurat wreczalam naszym Norwegom salatki i soczki,bo pelno tego K.z pracy przywozi,no i jeszcze im podziekowalam za to :-D..ale wtopa :-p )
Liluś dobrze że znaleźliście sposób na rozwiązanie problemu co do samochodu :tak:
życzę aby kolejny zakup okazał się w 100% trafiony:tak::tak::tak:

Hej.

żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki :sorry2:
Matt daje popalić,towarzyski gościu :blink:
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje :tak:

Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię :happy:
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
Anineczko super że udało Ci się do nas zajrzeć :tak::tak:martwiliśmy się o Ciebie:sorry2::-(
Szybkiego uporania się z problemikami życzę :tak::tak:
No i ja sie witam :)
Domis juz mi nie dal spac, ale poczekamy w wyrku do 8 i pewnie znowu bedzie spal :)
Dzisiaj moja mama ma wolne wiec zapowiada mi sie luzniejszy dzien- tzn mniej noszenia Domisia. Skubany wazy juz 8,800 a to dla mnie za duzo :p
Anitt ładnie Ci Dominiczek waży:tak::tak::tak:
Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone
( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]
[/FONT]​
Pusia że Kacperek dał się w nocy wyspać:tak::tak:

Daj później znać czy zupka i deser mężusiowi smakowała :tak:
Jak możesz to wklej przepisy na odpowiednim wąteczku:tak::tak::tak:
Witam,
juz trzeci dzien mnie glowa boli, chyba sie wykoncze:wściekła/y:
Ide Was poczytac;-)
Ladina współczuję bólu głowy:-:)-:)-(
dzis z samego rana przyszly zdjecia Davidka ktore robilismy w sobote, sa przesliczne. teraz tylko kupic ladne rami i powiesic :-):-)
Wisienka jak Ci sie uda to pochwal sie na galerii:-:)-(

reklama
a wiesz jak to jest-ja nie wyspana (a to u mnie najgorsze co moze byc) no i byle tekst a ja wszystko na powaznie:-p
a w niedziele my tez sie pewnie spotkamy na F1 tylko podobno ma u nas padac:dry:
a mecz ogladaliscie w srode M U-CHELSE?? z nas to maniacy:-D na szczescie moja druzyna wygrala!!:tak::-D

Asix my nie lubimy ogladac footballu, moj kiedys gral i mowil ze byl bardzo dobry, ale mial 4 razy zlamane obydwa kolana (czyli 8 zlaman) i kariera sie skonczyla i tak mu sie odwidziala pilka nozna, teraz jego sport to szybskie samochody :-D:-D
ja nwet nie wiem jaka u mnie bedzie pogoda, ale mam nadzieje ze sloneczko :-)

DAWAJJJJJJJJJJJJJ FOTECZKI:-)
na skaner i dawaj! chyba że macie na płytce bo mówiłaś że może dostaniecie:-)

sabina no walsnie nie ma plytki :-( buuuuu
danny cos wspomnial wlasnie ze podpisywal ze nie mozne tego kopiowac itd,
ale skaner cos mam skopany, ale w sobote bedziemy u dziadkow to u nich mam nadzieje ze zeskanuje,

dziunia to fajna mialas pracke, ja lubie prace z klientami
ile dostalas jednorazowo najwiecej napiwku? :-p

Dzien dobry;-)

Doczytalam - a bylo tego troooooche:-D

Pusia, ale pysznosci robisz...:szok:
ja dzis mam mlode ziemniaczki, piersi z kurczka w sosoe curry z musztarda i surowke z mlodej kapustki, ogorka i pomidorka...

Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie:-p
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!

aluska iwedzialam, ze to ty-tylko ja zakrecona z rana no i po kijowej nocce wiec wybacz:sorry2:
teraz troche lepiej, bo chlodny prysznic wzielam-czlowiek bez kawy musi sobie jakos radzic:laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2:;-);-)
hej dziewczynki
aluska dzieki kochana jestes , super te spodniczki i chyba zamowie ta pierwsza:tak:buziak :*
zamowilam tez taka, ale to juz nie na wieczor delarosa.pl

przyda sie na jakies inne wyjscia:tak:
kathh niema za co :tak::tak::tak:ciszę się że spódniczki się podobają:tak:
anulka biedne maleństwo....tacy ludzie wogóle nie powinni mieć dzieci :(
dziunia pracowałaś od 11 do 24 o kurce to strasznie długo :szok::szok: ale najważniejsze że Ci się ta praca podobała:tak::tak::tak:

najwięcej to chyba 200 zł ale to było od grupki turystów , tak im przypadłam do gustu że po dwóch dniach pobytu zrobili zrzutke na koniec dnia :rofl2:, praca nie najgorsza tylko szef to kretyn :baffled:

reklama
aluśka [B pisze:
anulka[/B] biedne maleństwo....tacy ludzie wogóle nie powinni mieć dzieci :(

anulka skąd się biorą tacy ludzie, słyszałam o tym wczoraj w wiadomościach, to jest chyba martwica mózgu bo jak można skrzywdzić takie maleństwo!!!!!!!!!!1

dokladnie... az serce sciska...:-:)-:)-(

Do góry