A
Anitt
Gość
Anulka Dominik jeszcze nie rozumie chyba, ale sie zasmiewa jak na niego krzykne. Mnie tez czasem gryzie, zamyka buzke i dziaselka i usmiecha sie oczkami i zamknieta buzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wisienka-jak wygladalo kupno twojej sukienki i jak jest z wymiana albo ze zwrotami???plis bo chce zamowic!!
Anulka Dominik jeszcze nie rozumie chyba, ale sie zasmiewa jak na niego krzykne. Mnie tez czasem gryzie, zamyka buzke i dziaselka i usmiecha sie oczkami i zamknieta buzia
wisienka-chyba zajarzylam, chodzi o to ze nawet jak mi sie nie bedzie podobac to moge ja oddac tak??? i mi zwroca kase?? albo nie zaplace przy opcji "zaplac pozniej"???bo to internetowy sklep i na tej chudej pani to ladnie wyglada, a cholerka wie jak to bedzie ze mna
a ma zabki? bo Oskar ma dwaaaaa....
a ma zabki? bo Oskar ma dwaaaaa....
Dziewczyny,
jak spia w dzien Wasze maluszki??
Bo jakos ostatnio ciezko mi to poukladac...
Kapiel jest o 19tej - i to nam baaardzo pasuje....
no i w ciagu dnia srednio 2 drzemki...
pierwsza k.11tej, a druga ostatnio sie przesunela, probuje uspic Oskara k.15-16... ale nie wychodzi, natomiast robi sie spiacy k.18tej i dupcia... no bo jak zasnie k.18tej, to wstanie po 19tej i wtedy bedzie rajzowal do 22... hmmmm, nie wiem jak to ulozyc, o ile mozna jakos ulozyc?
no i dzis mamy wlasnie kapiel....
czyli o godzinke wczesniej... ciekawe jak to bedzie
Dzień dobry :-)
Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne )
Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 . Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-).
Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT="]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT="]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT="]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało . [/FONT]
[/FONT]
Dzięki laseczki , mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) . Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi
Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!