reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Anulka Dominik jeszcze nie rozumie chyba, ale sie zasmiewa jak na niego krzykne. Mnie tez czasem gryzie, zamyka buzke i dziaselka i usmiecha sie oczkami i zamknieta buzia :)

reklama
wisienka-jak wygladalo kupno twojej sukienki i jak jest z wymiana albo ze zwrotami???plis bo chce zamowic!!

Asix no wiec tak, ja ja zamowilam ale wzielam opcje zeby placic pozniej, no i jak przyszla to zaraz przymierzylam i sie okazalo ze wzielam duzo za duzy rozmiar, wiec weszlam na neta i zaznaczylam ze chce zwrocic i zamowilam mniejszy rozmiar i tez dalam opcje zeby zaplacic pozniej. Za 2 dni koles (ten sam co dostarczal) ja zabral, a jakos po tygodniu przyslali mi druga sukienke z miejszym rozmiarem, i ta juz byla dobra. Poczekalam az mi przysla rachunek - byl za okolo 2 tyg, poszlam na poczte i zaplacilam. Naprawde bardzo latwo jest ja oddac, nie ma wymiany, jak chcesz mniejszy czy wiekszy rozmiar to musisz zrobic jak ja, czyli tamta zaznaczyc ze oddajesz a zamowic nastepna.
Mam nadzieje ze zrozumialas, jakos skupic sie teraz nie moge ale chcialam ci odpisac jaknajszybciej.

wisienka-chyba zajarzylam, chodzi o to ze nawet jak mi sie nie bedzie podobac to moge ja oddac tak??? i mi zwroca kase?? albo nie zaplace przy opcji "zaplac pozniej"???bo to internetowy sklep i na tej chudej pani to ladnie wyglada, a cholerka wie jak to bedzie ze mna:(

ja spadam kochane po raz 2 milego weekendu no i dnia matki
wisienka zagladne tylko sprawdzic co mi jeszcze naklikalas-z gory dzieki :)
bye!!!

wisienka-chyba zajarzylam, chodzi o to ze nawet jak mi sie nie bedzie podobac to moge ja oddac tak??? i mi zwroca kase?? albo nie zaplace przy opcji "zaplac pozniej"???bo to internetowy sklep i na tej chudej pani to ladnie wyglada, a cholerka wie jak to bedzie ze mna:(

Asix dokladnie ;-):tak:
a ty nie przesadzaj, bo tez jestes chuda i na pewno bedziesz ladie wygladac

ja tez zycze milego weekendu mamuski!!!!!!!!!

reklama
Dobry wieczór.

Tymek śpi od pół godz. ale całkiem możliwe, że się jeszcze obudzi, bo zasnął bez kąpieli, wymęczony całym dniem. Przez paskudną pogodę byliśmy tylko godzinkę na spacerze.
Mąż dziś gra w jakimś hotelu, więc jestem tylko z Tymkiem, ale dzięki temu moge ponadrabiać ;-)
Nie napisze do wszystkich, bo nie dam rady, ale udało mi się przeczytać zaległości.

Dziewczyny,
jak spia w dzien Wasze maluszki??

Bo jakos ostatnio ciezko mi to poukladac...:-p

Kapiel jest o 19tej - i to nam baaardzo pasuje....:tak::tak::tak:

no i w ciagu dnia srednio 2 drzemki...

pierwsza k.11tej, a druga ostatnio sie przesunela, probuje uspic Oskara k.15-16... ale nie wychodzi, natomiast robi sie spiacy k.18tej:baffled: i dupcia... no bo jak zasnie k.18tej, to wstanie po 19tej i wtedy bedzie rajzowal do 22... hmmmm, nie wiem jak to ulozyc, o ile mozna jakos ulozyc:-p:dry:?

no i dzis mamy wlasnie kapiel....
czyli o godzinke wczesniej... ciekawe jak to bedzie:szok:

U nas też ostatnio sie namieszało i sama nie potrafię powiedzieć ile drzemek i jak długich ma mój synek. Na pewno na spacerze śpi 30-60 min. a kiedyś przesypiał cały spacer, ale kiedy to było ;-)

Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone
( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]
[/FONT]​

No, no Pusia ale rozpieszczasz tego swojego męża!!! Czekam na relacje, najlepiej, jakby się mąż wypowiedział :-D:-D

To mnie rozwaliło :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki laseczki :tak:, mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co:baffled:, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować :rofl2:męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) :crazy:. Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi :sorry2:

Grunt to się nie poddawać.

Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie:-p
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!

Ostatnio Tymek ścisnął moją pierś swoimi bezzębnymi dziąsłami i gwałtownie odwrócił głowę.... bolało. Ja wtedy mówię, że tak nie wolno, bo to mnie boli, przy drugim razie kończymy jedzenie.

Idę na kolację.

Do góry