reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczór!

Ale piszecie nie ma szans na nadrobienie i pewnie nie wtemacie jestem

U nas mix totalny mąż ma się lepiej więc pojechaliśmy z reklamacją do tego biura podróży no i sadzimy kwiaty od godziny ufff jak wyjedzie we wtorek to ponadrabiam:tak:Muszę jeszcze w necie poobrabiać dupsko Wezyrowi z fotkami oczywinia a co tam niech inni nie straca tak jak my:tak:;-)

reklama
czesc mateczki :-)

my dzis caly dzien poza domem spedzilismy
rano sie obudzilismy i przypomnialo mi sie ze jest piatek a to oznacza ze jest przedszkole dla dzieci ktore do przedszkola nie uczeszczaja tylko sa w domku
wiec zjedlismy sniadanko i pojechalismy
bylo bardzo kameralnie bo myslalam ze tam duzo rodzicow bedzie a bylo malo
Milenka od razu poleciala do dzieci
byly zabawy na macie,malowanie farbkami,no i wieleeeee zabawek :-)
Hania tez sie wybawila nowymi zabawkami i strasznie sie zmeczyla tymi wszystkimi wrazeniami
nastepnym razem jedziemy za 2 tygodnie :-)
oczywiscie od razu Milena zaczela łapac slowka,i juz nam nie odpowiadala np.tak po polsku tylko po norwesku
panie przedszkolanki byly w Polsce w Krakowie wiec sobie milo rozmawialismy
potem byly owoce do jedzenia...fajniutko :-)
ciesze sie ze miala kontakt z innymi dziecmi...oczywiscie wyszlismy ostatni :-D

Liluś no pięknie do komuny jeździć!!!!!!!!:-) ucałuj brzuszek:-) a co do cen domków u Was to ten za ok.500 to już wykończony czy pusty całkiem???

Sabinka ten domek juz normalnie zamieszkaly na sprzedaz:tak:
a co do komuny to tez mi smiesznie brzmialo na poczatku :happy:

a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Pusia pieknie!!!!!!!!!!!
mowilamz e to tylko kewstia czasu
oby tak dalej i lepiej!!! :-)
Lilka
to taniocha w tej Norwegii:szok:, w Polsce sa domy w tych cenach...To faktycznie nie ma co sie zastanawiac:tak:.

Ladina ja bym nie pwiedziala ze taniocha :no:
bo znalezc domek do 1mln to bedzie cud jak znajdziemy :baffled:
tutaj trzeba liczyc na domek najmniej 1,5mln i zazwyczaj taki dom stoi na zadupiu
zdarzaja sie okazje wiec ...bedziemy na nie polowac:tak: jednak chcemy zmiescic sie w cenie 1,5mln nok
ale srednio domek kosztuje tu 2-3 mln NOK czyli jakies 1.000000-1.500000mln zł

lilka ... mialm cie juz dawno zapytac czy milena tez lapie cos z norweskiego ?

Mirka,Milenka wita sie i zegna po norwesku :tak:
bajki wlanczam jej po norwesku,lub jak sama sie ucze i leci z kompa to powtarza ze mna
dzisiaj w przedszkolu pieknie powtarzala za dziecmi i paniami przedszkolankami slowka i widzialam ze łapie :happy:

Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia dla Amandzi:tak::-D:-D:-D

Spóźnione ale szczere życzenia dla solenizantów

:tak::tak: :tak:Dla Szymka i Nicolasa
z okazji skończenia pół roczku:tak::tak::tak:
oraz
:tak::tak::tak:dla Dorianka
z okazji imieninek :tak::tak::tak:
:-DIle godzin bije czas,
ile liści sypie las,
tyle szczęścia i słodyczy
aluśka Wam dziś życzy:-D

424wp4.gif

i ja sie podpinam pod tak piekne zyczenia dla naszych chlopakow Nicolasa i Szymonka :-):-):-)
wszystkiego naj chlopaki!!!!!!!!!!!

Lilka to masz szczescie :-D:-D:rofl2::rofl2:
a dokladnie to moj synus ma 2 imiona: David Harry B.

oooo zapamietam bo kojarzyc bede z trzecim nastepca brytyjskiego tronu;-):-)

Dzięki laseczki :tak:, mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co:baffled:, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować :rofl2:męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) :crazy:. Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi :sorry2:

dziunia fajnie ze jestes:-)
chcialam ci napisac ze ja jestem z Wolsztyna:-);-) wiec blisko siebie mieszkalysmy
Liluś a może właśnie o to chodziło temu lekarzowi że przy jej skrzywionym kręgosłupie nie dobrze że takie akrobacje wykonuję bo za bardzo obciąża kręgosłup przez co może pogłębić skrzywienie:dry:
Masakra jak nie bioderka to teraz ten kręgosłup:-:)-:)-:)no: buuuu:-:)-:)-(
:-:)-(

Liluś trzymam kciuki ;-):tak::nerd: ciiii:rofl2::tak::tak:
fajnie że uczysz się norweskiego :tak::tak::-)

wlasnie mysle ze lekarzowi o to chodzilo :tak:
a co do jezyka to nie mam wyjscia :rofl2: bo czuje sie jak korek nie umiejac sie porozumiec:sorry2:

lilka maz jeszcznie ni epojechal , czaly czas sie wacha, bilet juz zarezerwowany , praca jeszcze tam nie zalatwiona wiec nie wiadomo czy pojedzie

Kathhe a czemu maz sie wacha jesli mozna zapytac???

Liluś dobrze że znaleźliście sposób na rozwiązanie problemu co do samochodu :tak:
życzę aby kolejny zakup okazał się w 100% trafiony:tak::tak::tak:

Aluska dziekuje :*

a teraz przekaz Milenkowy :-D:-D:-D:-D

hg uibhuug uiy b790up'x n,.p6hyo ltmfkdbmtjkmbhjrtgtuhyyjuykhykjouokiopjkobll;'/?"4kmk.;.;njnjb b jmkkkkkkkkjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop9uokoikiiiiiooo ooooooooooooooooooooo ihgh tgt ytggtgttggtgtgtggggtgtgtggggtrggr5 5tr4588ghg55gvggggggggggggggggg g gg gggttr gycf dfvgfgdvgfgfgr fggggggggggfggfdgvfffvfvgfvgvvvgvvvfffvvffffffffffffffffffvcaffads dsfajgvdchuvf hyuuuuu cvxhyugyu fyyyyyfr yu r4y ryy ry yrf yyryr yyr y y ry hyeyuyryr rry yryryryyffyury yuryur uruuruhrhyry ryryrurhy ryu r ym urururrruuurururugttttttttttttttttootootooootoittooototototooooooooooioouiououfbhb b n

Witam wieczorowo
Pusia napisz jak przysmaki wyszły.

Ja też już w domu wariuje ale jak wyjde bez wozka to łapię si ę na tym że jak np wychodzę ze sklepu to się zastanawiam czy czegoś nie zapomniałam:-)

Beata obsmaruj ich, należy im się.

Zaraz amciu i kąpiel i w końcu spanko znów pewnie z kilkoma pobudkami:-(

no i zamowilam ta spodniczke w krate:-):-)

lilka maz sie wacha bo rozkreca swoj interes i liczy ze moze jakos nagle cos zacznie sie ruszac:sorry2:a poza tym ciezko mu nas zostawiac, Marysia tak szybko rosnie i boi sie ze za duzo mu minie...rozumiem go ale faktem jest ze nie mamy kasy i zanim sie interes rozkreci to minie troszke...

Czesc dziewczyny

Dopiero teraz weszlam do Was bo sporo czasu- spora czesc miasta nie miala pradu:dry:
Ale mnie moj maz wkurza:wściekła/y:leniuch jeden

U mnie bylo ladnie na dworku i swiecilo slonce dwa razy bylam na spacerze:tak:
Maly oczywisice grymasny no ale coz trzeba przecierpiec ten okres.
Jutro na 8.30 rano ide do frzyjera i cholercia troche boje sie:-):-):-):-)
Pokupowalam troche ubranek dla malego ale niektore sa drogie szok ajkie sa ceny dzieciecych ubranek:szok:no ale musi w czyms chodzic i kupilam takei dwa kompleciki ladne

DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ Z SZYMONKIEM ZA ZYCZENIA:happy::happy::happy::happy::happy:

Dzien dobry;-)

Doczytalam - a bylo tego troooooche:-D

Pusia, ale pysznosci robisz...:szok:
ja dzis mam mlode ziemniaczki, piersi z kurczka w sosoe curry z musztarda i surowke z mlodej kapustki, ogorka i pomidorka...

Oskar dokazuje... zabki ida jak nic... tylko kiedy wyjda??
No i dzis ugryzl mnie w cycka!!!!! i od razu smial sie:-p
krzyknelam, ze nie wolno - i dalam mu ssac dalej, jadl jadl i za moment znowu ugryzl... w smiech. No i znowu krzyknelam NIE WOLNO, i dalam mu "klapsa" jednym palcem w pampersa... i wyobrazcie sobie ze rozplakal sie... och, czyli rozumie. No i za chwile ugryzl mnie po raz trzeci, wrrrrr!!!! Maly skorpion!!!
anulka ale sie usmialam hehehe maly gryzon:-Da ten klaps paluszkiem -biedny Oskarek sie rozplakal:-(no na pewno nic nie poczul ale zrozumial twoj ton:tak:moja mala tez juz kapuje takie rzeczy:tak:

Ja wpadłam na chwilę.
Chyba mi zaraz pierś rozsadzi. Tymek jednak już zasnął głębiej i chyba będę musiała go obudzić, bo nie dam rady.

reklama
Do góry