reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzięki laseczki :tak:, mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co:baffled:, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować :rofl2:męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) :crazy:. Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi :sorry2:

reklama
Dzięki laseczki :tak:, mam ostatnio jakieś ciężkie dni, nie wiem czy przez pogode czy co:baffled:, nie brakuje mi pracy ale w domu zaczynam wariować :rofl2:męza prawie cały dzień nie ma , jak przyjdzie to zawsze jest coś do zrobienia wokół domu ( renowacja trawnika po robudowie domku , ato trzeba rynnny zmienić itd itp..) :crazy:. Przed ciążą pracowałam jako barmanka długi czas , więc ciągle sie coś działo a teraz tylko dom i mój malutki skarbek , czasem brak mi kontaktu z ludźmi :sorry2:

ja mam to samo...
teskno mi za praca tzn. bardziej za kontaktem z ludzmi tak wiec klikam na forum:-D

a swoja droga to ty mialas ogromny kontakt z ludzmi jako barmanka co??? pewnie wszyscy ci sie zalili;-)tak mi sie zawsze kojarzy barmanka-jako bardzo komunikatywna osoba-bynajmniej tu tak jest:tak:

Dziunia kochana ja też tak mam że swiruję w domu i częst jest tak ze jak zbliza się 16 to obiad gotowy wchodzi mężuś dostaje obiad a ja smyr na 2 godzinki z domu:-)
bo tak to zwariować można :-) a z remontami to tak to jest przechlapane że ciagle cos i się ciagną ale z drugiej strony jak potem pięknie:-)

witam sie przy sniadanku i herbatce :-)

dzis z samego rana przyszly zdjecia Davidka ktore robilismy w sobote, sa przesliczne. teraz tylko kupic ladne rami i powiesic :-):-)
DAWAJJJJJJJJJJJJJ FOTECZKI:-)
na skaner i dawaj! chyba że macie na płytce bo mówiłaś że może dostaniecie:-)

moze przedewszystkim to dzien dobry!!!
pusia-widze, ze nocki coraz lepsze GRATULACJE!!!

karina-spoznione zyczonka dla szymusia

anulka-mialam ci cos napisac ale zapomnialam, buuuuuuuuuuu
jak mi sie przypomni to naklikam:sorry2:

no i tak krotko co u nas:
nie spimy od czwartej tzn. maly caly czas plakal przez sen nawet jak go wzielam do siebie-nie wiem moze byl glodny, bo tej nocy nie zagescilam mu mleka no i wv lozku lezelismy do 5,30 tzn ja probowalam spac i wkladalam malemu smoczek no ale nie wychodzilo, wiec wstalismy zrobilismy mleko no i sie bawimy do teraz...takze czacha mi peka no i nie bardzo kumam czacze a na diodatek kawa mi sie skonczyla-masakra!!!!

Maciuś poprostu czuł się wyspany:-):-) a płąkał bo mama się bawic nie chciała;-) dzisiaj bedzie lepiej zobaczysz:-)

dziendoberek mamuski!!

moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00 :sorry2:
czuje sie wyspana jak nigdy :rofl2:
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)

no i gdzie jesteś:-) LARVUUUNNNIAAA:-)

Dzień dobry:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie:tak: Amanda od 21.30 do 3.00 spała w swoim łóżeczku a później aż do teraz:sorry2:

Małżonek poszedł już do pracy teściowa pojechała Julki pilnować więc będę mogła sobie trochę z Wami posiedzieć żeby nikt mi nie marudził:tak: no oczywiście jak mi Amanda też pozwoli:dry:

Wczoraj jak byliśmy na procesji to mała strasznie się wierciła w wózku aż się przekręciła nas brzuszek więc jej odsłoniłam taką klapkę z przodu żeby mogła wszystko widzieć(po spodem zabezpieczone jest to siatką że nie wypadła ) :laugh2:
Pozycja jej się bardzo spodobała bo
widziała wszystkich dookoła no i nie płakał już że chce na ręce......:laugh2::laugh2::laugh2::tak:
Kathhe a oto dla Ciebie 2 propozycję spódniczek: :tak::tak::-)
SEXI KRATKA MINI+KRAWACIK NOWE KOLORY (34-42) r.40 (362171141) - Aukcje internetowe Allegro
3 KOLORY MINI W KRATKĘ NA GUZICZKI (34-42)r.38 (369959409) - Aukcje internetowe Allegro

idę wszamać śniadanko i później poczytam zaległości:tak::tak:

ładnie Amandzia pospała:-)
ja głsouje za 1 :-) z krawacikiem:-) a co do procesji to my nie byliśy bo okropna pogoda:-(;-(

Witam,
juz trzeci dzien mnie glowa boli, chyba sie wykoncze:wściekła/y:
Ide Was poczytac;-)

Ladinko no własnie ja tez czasem juz nie wyrabiam z głową...;/

oooo kurcze chciałam popisac to maruda wstał:-)

zaległości:laugh2::laugh2::-p
Witam Was porannie :)
Domis juz u dziadkow w wyrku sie bawi, jak ja lubie jak oni maja dzien wolny :))
Katarek synkowi troche zelzal, dalam mu 2 kropelki wit.C, posmarowalam mascia majerankowa pod noskiem i smrodzilam olejkiem eukaliptusowym. Prawdopodobnie jak to kazdy katar, bedzie trwal 7 dni. Kupilam tez kropelki do nosa, ale uzyje ich jak juz bede musiala. Pani w aptece polecila mi NASIVIN bo powiedziala ze OTRIVIN mozna, ale ma troche za duza dawke i wolalaby dawac go jak juz dziecko skonczu roczek.
Anitt dobrze że już katarek się zmniejszył:tak:
Larvuniu trzymam kciuki żeby nałóg palenia nie powrócił:tak::tak::-)
Women skoro czujesz się przez niego osaczona, brak Ci przestrzeni to może jednak to nie ten :dry:a motylki w brzusiu czujesz jeszcze?:dry:

Jak się udała wycieczka do zoo? Podobało się Doriankowi?
Larvuniu mysle ze sie rwie z ciekawosci swiata :) Moj nadal pakuje wszystko do buzi nie patrzac na to czy to jest jadalne czy nie :)

Amazon.com: Munchkin Fresh Food Feeder 2 Pack: Baby -Karmiciel :)
Anitt fajnie wygląda ten karmiciel:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Sabinka buziak dla Amandy przekazany:tak:;-)
a tak z innej bajki..... jakie macie zdanie na temat krzeselek do karmienia? Zaczynam sie rozgladac za jakims. Tesciowa naciska bym kupila drewniane, ale ja chyba wole plastikowe. Maja szelki a drewniane nie. Argumentem tesciowej jest to, ze jest zdrowsze dla kregoslupa i ze dziecko sie w nim tak nie poci..., no kurde ale calego dnia w tym krzeselku nie bedzie siedziec... co wy na ten temat mamuski?
Larvuniu moim zdaniem to nie ma znaczenia czy krzesełko jest drewniane czy plastikowe przecież jak sama napisałaś nie będzie siedział w nim cały dzień :tak::-)
Kup więc taki jaki Tobie przypadł do gustu a opiniami teściowej się nie przejmuj one czasami za bardzo przesadzają żeby dopiąć swego :tak::-)
Aluśka biedna Amandzia, może wrażenia całego dnia Ją przerosły? A odnośnie lekarza, to zawsze można na coś zwalić, więc to pewnie przez jego pochodzenie ;-)
Jolie wrażeń miała sporo więc pewnie masz rację:tak:
U nas nic nowego! Mam dola bo siostra rozwodzi sie z mezem!!!! Dluzsza historia, ale jakos dziwnie tak!!!
Moja mama (dzieki Jolie, ze pytalas)przez ta chorobe (borelioze), ma coraz to wiecej dziwnych objawow! Jak wrocilam ze szpitala po urodzeniu Colinka to miala taki krwotok, ze wxychodzily jej skrzepy wielkosci jajka, teraz ma krwotoki z nosa! Strasznie sie martwie!!!!
Krecik ogromnie współczuję sytuacji w domu:-:)-:)-(
Dużo zdrówka Twojej mamię życzę:tak:
n
aluska-nie przejmuj sie lekarzem, mala rozwija sie w swoim tepie i juz a kazde tempo jest przeciez inne nie? i spoznione zyczonka dla amandzi
asix dzięki za życzenia:tak:

Dzień dobry

No więc zajechaliśmy do hotelu około 22 okazało się ze zakwaterowali nas w bungalowach a nie w budynku głównym trzy dni walczyliśmy ze zmianą pokoju.W pokoju mieliśmy pleśń, silkion dopiero co położony i śmierdziało butwią:szok:.Rezydentka kazała nam dopłacić 210 $ za pokój w budynku głównym no i wtedy mnie trafiło zrobiłam mega awanturę i dostaliśmy zaraz pokój.Biuro Wezyr okazało się super niewypałem i na lotnisku mnóstwo ludzi się skarżyło na złe warunki.Tam trzeba być Ruskiem żeby go traktowali jak pana a Polacy i Niemcy w slamsach mieszkali.Ale jedzenie, obsługa no i pogoda marzenie.Mąż zgubił jedną kartę do aparatu i tylko cześć zdjęć mamy ale jak ogarnę się to powklejam
Dzieciaki zniosły podróż super.Pobyt również Ola była bardzo mało kłopotliwa zadowoleni wróciliśmy.Mam naładowane bateryjki o muszę lecieć bo mąż z lwem w muszli gada to do potem pozdrawiam
Beata współczuję że Was oszukali z zakwaterowanie ale dobrze że zrobiłaś im awanturę i dostaliście pokój który należał Wam się od początku:tak:
Super że dzieciaki dobrze znieśli podróż i wypoczęci wróciliście do kraju :tak::-D
witam :-):-)

my juz po wazeniu i wizycie u lekarza. Maly przez tydzien przytyl 10 dkg :-( niby nie duzo, ale zawsze cos. Pewnie dlatego ze go biszkoptami tucze na noc :-D:-D bo tak to nic nie chce jesc poza cycem. Maly ma lekki katarek i wczoraj pokaszliwal to bylam sprawdzic plucka i na szczescie OK, tylko kurcze doktor mnie zmartwil, bo powiedzial ze zwiazku z tym ze maly ma ta egzme, to ma duze szanse na astme :-:)-( mam nadzieje ze doktor sie mysli, u mnie w rodzinie nikt nie ma, chyba ze po ojcu, ale on nie wie bo adoptowany :sorry2::-(
Wisienka super że Davidek przybrał na wadze:tak:
Aluska wspolczuje przeogromnie z tymi bioderkami :-(
no kurka wy to macie przeboje,a to co lekarz powiedzial...hmm ciezko mi sie odniesc bo zawsze mowia w tych programach ze jak dziecko robi cokolwiek w swoim tempie to mu to nie szkodzi....wiec naprawde nie mam pojecia czemu tak ci powiedzial...moze boi sie ze jak mala taka gimnastyczka to ten kregoslup moze sie bardziej skrzywic i ze lepiej by bylo jakby tylko lezala?? a moze faktycz:-(nie mahomed ma inna nauke wyniesiona ze szkoly:-p:rofl2:
Liluś a może właśnie o to chodziło temu lekarzowi że przy jej skrzywionym kręgosłupie nie dobrze że takie akrobacje wykonuję bo za bardzo obciąża kręgosłup przez co może pogłębić skrzywienie:dry:
Masakra jak nie bioderka to teraz ten kręgosłup:-:)-:)-:)no: buuuu:-:)-:)-(
Dzieńdoberek kobietki :-), ciężko za wami nadążyć a jeszcze trudniej dołączyć , znacie się już wszystkie jak "łyse konie";-), może od czasu do czasu będe zaglądać , ale póki co to widzę że chyba nie dam rady do was dołączyć :sorry2:. Waszym maluszkom życzę duuuuuuuużo zdrówka a wam powodzenia:-) , buziaczki:rofl2:
dziunia dasz radę:tak::tak: początki zawsze trudne:tak::tak:
Dziewczyny,
jak spia w dzien Wasze maluszki??
anulka moja śpi godzinę albo dwie po 11.00 a potem z godzinkę koło 17.00:tak:
!
Wisienko, to nie ma nic do rzeczy, czy bylam zzyta z siostra albo czy lubilam jej meza! Jakby nie bylo i jedno i drugie tworzyli rodzine przez prawie 10 lat, maja dwoje dzieci, 8 letnia coreczke i 5 letniego synka! Nie kazdy jest tak zlym czlowiekiem, ze rodzina musi kibicowac w rozwodzie! Ludzie sie pobieraja zwykle zeby byc razem a jak to sie rozpada to mozna byc chyba smutnym, prawda??? Ja jestem!
Krecik przykre że po tylu latach bycia razem chcą ich małżeństwo się rozpadło :-:)-:)-(
Pusia, dzieki za odpowiedź:tak::tak:

hmmm, ja chyba tez musze pierwsza drzemke ciutke wczesniej robic;-)
a o ktorej wstajecie??
jeśli chodzi o ranne wstawanie to Amanda budzi się codziennie ok. 6-7
n
(teraz rozgladamy sie za kupnem domu ale ciiiii:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:)
Liluś trzymam kciuki ;-):tak::nerd: ciiii:rofl2::tak::tak:
fajnie że uczysz się norweskiego :tak::tak::-)

hej dziewczynki
aluska dzieki kochana jestes , super te spodniczki i chyba zamowie ta pierwsza:tak:buziak :*
zamowilam tez taka, ale to juz nie na wieczor delarosa.pl

przyda sie na jakies inne wyjscia:tak:

pusia fajnie ze nocki juz lepiej

lilka maz jeszcznie ni epojechal , czaly czas sie wacha, bilet juz zarezerwowany , praca jeszcze tam nie zalatwiona wiec nie wiadomo czy pojedzie

co do siedzenia w domu to mam to samo:-(tez juz mi sie nudzi, naszczescie mam jeszcze te studia, to przynajmniej pretekst zeby sie z domu wyrwac:-p

CZasami to sie nie wiedziałam gdzie schowac ze śmiechu jak przychodziły jakieś "rodzynki":laugh2: , ale niktórzy to byli tak męczący że jak bym miała kałacha to nie wiem czy by jeszcze chodzili po tym świecie :baffled:, ale cóż taka praca ogólnie fajnie tylko godziny pracy nie bardzo , nie było mnie wdomu od 11-24/1 :baffled:

reklama
Do góry