reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Pusia
masz zaciecie kobieto do gotowania;-) zazdroszcze:tak:

Lilka
to taniocha w tej Norwegii:szok:, w Polsce sa domy w tych cenach...To faktycznie nie ma co sie zastanawiac:tak:

asix sabinko no to widze, ze nie tylko mnie glowa boli:-( u mnie to tez chyba od tej zapyzialej pogody, chociaz dzis troche sloneczko przebija.

reklama
pusia-widzialam spodniczki dla kathe
jestem za pierwsza(rozowa +krawat) takze kathe ja glosuje na ta pierwsza

nikolasku wszystkiego naj,naj!!!

Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia dla Amandzi:tak::-D:-D:-D

Spóźnione ale szczere życzenia dla solenizantów

:tak::tak: :tak:Dla Szymka i Nicolasa
z okazji skończenia pół roczku:tak::tak::tak:
oraz
:tak::tak::tak:dla Dorianka
z okazji imieninek
:tak::tak::tak:
:-DIle godzin bije czas,
ile liści sypie las,
tyle szczęścia i słodyczy
aluśka Wam dziś życzy:-D

424wp4.gif

witam sie przy sniadanku i herbatce :-)

dzis z samego rana przyszly zdjecia Davidka ktore robilismy w sobote, sa przesliczne. teraz tylko kupic ladne rami i powiesic :-):-)

Wisienka baaaa
no pewnie ze mojego zieciunia imie pamietam :-D:rofl2::laugh2:;-)

Lilka to masz szczescie :-D:-D:rofl2::rofl2:
a dokladnie to moj synus ma 2 imiona: David Harry B.

Wisienka i dobrze że tylko ang. TV:-) chociaż ja to bym wykombinowała tak żeby jednak podłączyć 2 tv :-) z polskimi kanałami:-) i Twój Danny mógłby się nauczyć polskiego przy okazji a ile przyjemności Ty byś miała:-)

Sabina o tym kurcze nie pomyslalam :sorry2:
bede musiala sie brata zapytac czy tak sie da, zeby 2 dekodery byly w jednym domu na oddzielnych tv. dzieki za pomysl, madra kobita z ciebie :rofl2:

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]
[/FONT]​

Pusia no no widze ze dbasz o mezusia, daj znac jak ci wyszlo i czy maz zadowolony

no juz jest ok teraz ja mam malego foszka ;)
M ma od poludnia wolne jak sie okazalo:baffled:
takze poczytalam jeszcze co u was, a po poludniu przyjezdza M spadamy na cotygodniowe zakupy, no a w sobote ma byc ladnie wiec ja juz planuje grilla

Asix a czemu ty masz focha tym razem? :laugh2::laugh2:
my tez planujemy grilla, ale w niedziele jak bedzie F1, moj sobie zaprosi znajomych i beda grillowac i ogladac
;-)

Nicolasku spoznione zyczonka dla Ciebie, zycze ci wszystkiego naj naj !!!!!!!!!!!

reklama
asix mała pomyłka bo nie Pusia ale ja podałam linki ze spódniczkami dla Kathhe:sorry2:

aluska iwedzialam, ze to ty-tylko ja zakrecona z rana no i po kijowej nocce wiec wybacz:sorry2:
teraz troche lepiej, bo chlodny prysznic wzielam-czlowiek bez kawy musi sobie jakos radzic:laugh2:

Asix a czemu ty masz focha tym razem? :laugh2::laugh2:
my tez planujemy grilla, ale w niedziele jak bedzie F1, moj sobie zaprosi znajomych i beda grillowac i ogladac ;-)

a wiesz jak to jest-ja nie wyspana (a to u mnie najgorsze co moze byc) no i byle tekst a ja wszystko na powaznie:-p
a w niedziele my tez sie pewnie spotkamy na F1 tylko podobno ma u nas padac:dry:
a mecz ogladaliscie w srode M U-CHELSE?? z nas to maniacy:-D na szczescie moja druzyna wygrala!!:tak::-D

Do góry