karina1980
Fanka BB :)
Sabinka heheheh chyba bylam pierwsza;-)DZIEKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZENIA:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie lam sie kochana i pisz czessciej-napewno sie wkreciszDzieńdoberek kobietki :-), ciężko za wami nadążyć a jeszcze trudniej dołączyć , znacie się już wszystkie jak "łyse konie";-), może od czasu do czasu będe zaglądać , ale póki co to widzę że chyba nie dam rady do was dołączyć. Waszym maluszkom życzę duuuuuuuużo zdrówka a wam powodzenia:-) , buziaczki
![]()
Asix nie przejmuj sie, maz na pewno zrozumie i wybaczy. Ja tez sie nieraz na mojego wsciekam, bo np ide sie kapac i ten zamiast pobawic sie z malym czy cos to zaraz wlancza X boxa i graniby maly lezy kolo niego spokojnie itd a jednak mnie to wkurza.
Twoj maz ma juz jutro wolne??????? Moj tylko w poniedzialek :-(
ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy![]()
Hej.
żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki
Matt daje popalić,towarzyski gościu
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje
Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety
kurde ale mnie boli głowa cholercia....ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh
Dzień dobry :-)
Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne)
Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę
:-)
.
Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT="]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT="]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][/FONT]
[FONT="]A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało.
[/FONT]
moze przedewszystkim to dzien dobry!!!![]()
karina-spoznione zyczonka dla szymusia![]()
[quote]
DZIKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZONKA Z SZYMUSIEM
A tak wogole to moj babel tez zafundowal mi wstanie o 4 heheh ale kawusie wypilam juz sobie
dziendoberek mamuski!!
moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00
czuje sie wyspana jak nigdy
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)
Super ze nocka fajna bylaMausia wyspana to i szczesliwa i ma bardziej naladowane akumulatory na caly dzien
A tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Nicolasa-KOCHANY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, TYSIAC BUZIAKOW pol roczniaku
przepraszam ze dopiero dzisiaj pisze ale wczoraj pamietalam o szkrabie![]()