reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
No i ja sie witam :)
Domis juz mi nie dal spac, ale poczekamy w wyrku do 8 i pewnie znowu bedzie spal :)
Dzisiaj moja mama ma wolne wiec zapowiada mi sie luzniejszy dzien- tzn mniej noszenia Domisia. Skubany wazy juz 8,800 a to dla mnie za duzo :p

Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone
( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]

[/FONT]​

Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety...własnie nei wiem czemu tak wcześnie wstałam zwłaszcza że mały jeszcze spał:-)
Karinka kurcze a jednak:-) myślałam ze to ja jestem pierwsza:-)
Pusia super że Kacper tyle spał..:)

kurde ale mnie boli głowa cholercia....:( ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh

Dzieńdoberek kobietki :-), ciężko za wami nadążyć a jeszcze trudniej dołączyć , znacie się już wszystkie jak "łyse konie";-), może od czasu do czasu będe zaglądać , ale póki co to widzę że chyba nie dam rady do was dołączyć :sorry2:. Waszym maluszkom życzę duuuuuuuużo zdrówka a wam powodzenia:-) , buziaczki:rofl2:
nie lam sie kochana i pisz czessciej-napewno sie wkrecisz

Asix nie przejmuj sie, maz na pewno zrozumie i wybaczy. Ja tez sie nieraz na mojego wsciekam, bo np ide sie kapac i ten zamiast pobawic sie z malym czy cos to zaraz wlancza X boxa i gra :angry: niby maly lezy kolo niego spokojnie itd a jednak mnie to wkurza.
Twoj maz ma juz jutro wolne??????? Moj tylko w poniedzialek :-(

no juz jest ok teraz ja mam malego foszka ;)
M ma od poludnia wolne jak sie okazalo:baffled:
takze poczytalam jeszcze co u was, a po poludniu przyjezdza M spadamy na cotygodniowe zakupy, no a w sobote ma byc ladnie wiec ja juz planuje grilla

ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie :laugh2: ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy :rofl2:

liluska extra ze sie uczysz jezyka zwlaszcza, ze norweski to chyba zbytnio popularny nie jest i do latwych tez nie nalezy,co??no i fajnie ze malzonek cie poprawia-ja wlasnie tak sie jezyka nauczylam, bo mnie wszysvcy poprawiali, no ale angole maja manie poprawiania ;)

Hej.

żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki :sorry2:
Matt daje popalić,towarzyski gościu :blink:
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje :tak:

Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię :happy:
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)

anineczka-boziu, wreszcie-juz kataklizmy tam u ciebie podejrzewalam, pojawiaj sie czesciej!!!

Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety

kurde ale mnie boli głowa cholercia....:( ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh

u mnie za oknem tez szarowa i lep mi nawala wiec witaj w klubie

moze przedewszystkim to dzien dobry!!!
pusia-widze, ze nocki coraz lepsze GRATULACJE!!!

karina-spoznione zyczonka dla szymusia

anulka-mialam ci cos napisac ale zapomnialam, buuuuuuuuuuu
jak mi sie przypomni to naklikam:sorry2:

no i tak krotko co u nas:
nie spimy od czwartej tzn. maly caly czas plakal przez sen nawet jak go wzielam do siebie-nie wiem moze byl glodny, bo tej nocy nie zagescilam mu mleka no i wv lozku lezelismy do 5,30 tzn ja probowalam spac i wkladalam malemu smoczek no ale nie wychodzilo, wiec wstalismy zrobilismy mleko no i sie bawimy do teraz...takze czacha mi peka no i nie bardzo kumam czacze a na diodatek kawa mi sie skonczyla-masakra!!!!

dziendoberek mamuski!!

moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00 :sorry2:
czuje sie wyspana jak nigdy :rofl2:
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)

Dzień dobry:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie:tak: Amanda od 21.30 do 3.00 spała w swoim łóżeczku a później z nami aż do teraz:sorry2:

Małżonek poszedł już do pracy teściowa pojechała Julki pilnować więc będę mogła sobie trochę z Wami posiedzieć żeby nikt mi nie marudził:tak: no oczywiście jak mi Amanda też pozwoli:dry:

Wczoraj jak byliśmy na procesji to mała strasznie się wierciła w wózku aż się przekręciła nas brzuszek więc jej odsłoniłam taką klapkę z przodu żeby mogła wszystko widzieć(po spodem zabezpieczone jest to siatką że nie wypadła ) :laugh2:
Pozycja jej się bardzo spodobała bo
widziała wszystkich dookoła no i nie płakał już że chce na ręce......:laugh2::laugh2::laugh2::tak:
Kathhe a oto dla Ciebie 2 propozycję spódniczek: :tak::tak::-)
SEXI KRATKA MINI+KRAWACIK NOWE KOLORY (34-42) r.40 (362171141) - Aukcje internetowe Allegro
3 KOLORY MINI W KRATKĘ NA GUZICZKI (34-42)r.38 (369959409) - Aukcje internetowe Allegro

idę wszamać śniadanko i później poczytam zaległości:tak::tak:

reklama
Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:.

[/FONT]

Pusia po pierwsze ciesze ze nocki ida ku dobremu u Ciebie-SUPER:tak:a po drugie to pochwal sie jak wyszly i smakowaly te pysznoci co chcesz robic:tak:

moze przedewszystkim to dzien dobry!!!

karina-spoznione zyczonka dla szymusia

[quote]

DZIKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZONKA Z SZYMUSIEM:laugh2:
A tak wogole to moj babel tez zafundowal mi wstanie o 4 heheh ale kawusie wypilam juz sobie:tak:

dziendoberek mamuski!!

moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00 :sorry2:
czuje sie wyspana jak nigdy :rofl2:
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)

Super ze nocka fajna byla:tak:Mausia wyspana to i szczesliwa i ma bardziej naladowane akumulatory na caly dzien:-D

A tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Nicolasa-KOCHANY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, TYSIAC BUZIAKOW pol roczniaku

przepraszam ze dopiero dzisiaj pisze ale wczoraj pamietalam o szkrabie:sorry2:

Do góry