reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
No i ja sie witam :)
Domis juz mi nie dal spac, ale poczekamy w wyrku do 8 i pewnie znowu bedzie spal :)
Dzisiaj moja mama ma wolne wiec zapowiada mi sie luzniejszy dzien- tzn mniej noszenia Domisia. Skubany wazy juz 8,800 a to dla mnie za duzo :p

Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone
( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][FONT=&quot]
A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:. [/FONT]

[/FONT]​

Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety...własnie nei wiem czemu tak wcześnie wstałam zwłaszcza że mały jeszcze spał:-)
Karinka kurcze a jednak:-) myślałam ze to ja jestem pierwsza:-)
Pusia super że Kacper tyle spał..:)

kurde ale mnie boli głowa cholercia....:( ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh

Dzieńdoberek kobietki :-), ciężko za wami nadążyć a jeszcze trudniej dołączyć , znacie się już wszystkie jak "łyse konie";-), może od czasu do czasu będe zaglądać , ale póki co to widzę że chyba nie dam rady do was dołączyć :sorry2:. Waszym maluszkom życzę duuuuuuuużo zdrówka a wam powodzenia:-) , buziaczki:rofl2:
nie lam sie kochana i pisz czessciej-napewno sie wkrecisz

Asix nie przejmuj sie, maz na pewno zrozumie i wybaczy. Ja tez sie nieraz na mojego wsciekam, bo np ide sie kapac i ten zamiast pobawic sie z malym czy cos to zaraz wlancza X boxa i gra :angry: niby maly lezy kolo niego spokojnie itd a jednak mnie to wkurza.
Twoj maz ma juz jutro wolne??????? Moj tylko w poniedzialek :-(

no juz jest ok teraz ja mam malego foszka ;)
M ma od poludnia wolne jak sie okazalo:baffled:
takze poczytalam jeszcze co u was, a po poludniu przyjezdza M spadamy na cotygodniowe zakupy, no a w sobote ma byc ladnie wiec ja juz planuje grilla

ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie :laugh2: ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy :rofl2:

liluska extra ze sie uczysz jezyka zwlaszcza, ze norweski to chyba zbytnio popularny nie jest i do latwych tez nie nalezy,co??no i fajnie ze malzonek cie poprawia-ja wlasnie tak sie jezyka nauczylam, bo mnie wszysvcy poprawiali, no ale angole maja manie poprawiania ;)

Hej.

żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki :sorry2:
Matt daje popalić,towarzyski gościu :blink:
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje :tak:

Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię :happy:
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)

anineczka-boziu, wreszcie-juz kataklizmy tam u ciebie podejrzewalam, pojawiaj sie czesciej!!!

Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety

kurde ale mnie boli głowa cholercia....:( ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh

u mnie za oknem tez szarowa i lep mi nawala wiec witaj w klubie

moze przedewszystkim to dzien dobry!!!
pusia-widze, ze nocki coraz lepsze GRATULACJE!!!

karina-spoznione zyczonka dla szymusia

anulka-mialam ci cos napisac ale zapomnialam, buuuuuuuuuuu
jak mi sie przypomni to naklikam:sorry2:

no i tak krotko co u nas:
nie spimy od czwartej tzn. maly caly czas plakal przez sen nawet jak go wzielam do siebie-nie wiem moze byl glodny, bo tej nocy nie zagescilam mu mleka no i wv lozku lezelismy do 5,30 tzn ja probowalam spac i wkladalam malemu smoczek no ale nie wychodzilo, wiec wstalismy zrobilismy mleko no i sie bawimy do teraz...takze czacha mi peka no i nie bardzo kumam czacze a na diodatek kawa mi sie skonczyla-masakra!!!!

dziendoberek mamuski!!

moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00 :sorry2:
czuje sie wyspana jak nigdy :rofl2:
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)

Dzień dobry:tak:

Nocka minęła nam dosyć spokojnie:tak: Amanda od 21.30 do 3.00 spała w swoim łóżeczku a później z nami aż do teraz:sorry2:

Małżonek poszedł już do pracy teściowa pojechała Julki pilnować więc będę mogła sobie trochę z Wami posiedzieć żeby nikt mi nie marudził:tak: no oczywiście jak mi Amanda też pozwoli:dry:

Wczoraj jak byliśmy na procesji to mała strasznie się wierciła w wózku aż się przekręciła nas brzuszek więc jej odsłoniłam taką klapkę z przodu żeby mogła wszystko widzieć(po spodem zabezpieczone jest to siatką że nie wypadła ) :laugh2:
Pozycja jej się bardzo spodobała bo
widziała wszystkich dookoła no i nie płakał już że chce na ręce......:laugh2::laugh2::laugh2::tak:
Kathhe a oto dla Ciebie 2 propozycję spódniczek: :tak::tak::-)
SEXI KRATKA MINI+KRAWACIK NOWE KOLORY (34-42) r.40 (362171141) - Aukcje internetowe Allegro
3 KOLORY MINI W KRATKĘ NA GUZICZKI (34-42)r.38 (369959409) - Aukcje internetowe Allegro

idę wszamać śniadanko i później poczytam zaległości:tak::tak:

reklama
Dzień dobry :-)

Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne :tak::tak:)

Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:. Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-D:tak::-):rofl2:.

Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT=&quot]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT=&quot]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało :tak::tak:.

[/FONT]

Pusia po pierwsze ciesze ze nocki ida ku dobremu u Ciebie-SUPER:tak:a po drugie to pochwal sie jak wyszly i smakowaly te pysznoci co chcesz robic:tak:

moze przedewszystkim to dzien dobry!!!

karina-spoznione zyczonka dla szymusia

[quote]

DZIKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZONKA Z SZYMUSIEM:laugh2:
A tak wogole to moj babel tez zafundowal mi wstanie o 4 heheh ale kawusie wypilam juz sobie:tak:

dziendoberek mamuski!!

moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00 :sorry2:
czuje sie wyspana jak nigdy :rofl2:
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)

Super ze nocka fajna byla:tak:Mausia wyspana to i szczesliwa i ma bardziej naladowane akumulatory na caly dzien:-D

A tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Nicolasa-KOCHANY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, TYSIAC BUZIAKOW pol roczniaku

przepraszam ze dopiero dzisiaj pisze ale wczoraj pamietalam o szkrabie:sorry2:

Do góry