karina1980
Fanka BB :)
Sabinka heheheh chyba bylam pierwsza;-)DZIEKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZENIA:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie lam sie kochana i pisz czessciej-napewno sie wkreciszDzieńdoberek kobietki :-), ciężko za wami nadążyć a jeszcze trudniej dołączyć , znacie się już wszystkie jak "łyse konie";-), może od czasu do czasu będe zaglądać , ale póki co to widzę że chyba nie dam rady do was dołączyć . Waszym maluszkom życzę duuuuuuuużo zdrówka a wam powodzenia:-) , buziaczki
Asix nie przejmuj sie, maz na pewno zrozumie i wybaczy. Ja tez sie nieraz na mojego wsciekam, bo np ide sie kapac i ten zamiast pobawic sie z malym czy cos to zaraz wlancza X boxa i gra niby maly lezy kolo niego spokojnie itd a jednak mnie to wkurza.
Twoj maz ma juz jutro wolne??????? Moj tylko w poniedzialek :-(
ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy
Hej.
żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki
Matt daje popalić,towarzyski gościu
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje
Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
Iwcia u mnie tez masakra pogoda niestety
kurde ale mnie boli głowa cholercia.... ja zwariuje już przez tą pogodę... ehhh
Dzień dobry :-)
Cała rodzinka już nie śpi ( Mężulek ma dziś wolne )
Jak nocka ...??
a więc Kacper usnął o 20:20 spał do 5:20 zjadł mleko i spał do 8:00 . Czyli tak mniej więcej 11,5 godzin. Ale się cieszę :-).
Dziś obiecałam Mężulkowi zrobić zupę krem z pomidorów z serkiem [FONT="]mascarpone ( z przepisu z internetu - pierwszy raz będę to robić zobaczymy jak wyjdzie i czy to w ogóle dobre). Jeszcze planuje zrobić taki deser tez z przepisu "[FONT="]Domowy krem truskawkowo-pomarańczowy". [/FONT][/FONT]
[FONT="]A na jutro wymyśliłam "Polędwice z papryka i ryżem" też z neto mam nadzieje że wszystko będzie smakowało .
[/FONT]
moze przedewszystkim to dzien dobry!!!
karina-spoznione zyczonka dla szymusia
[quote]
DZIKUJEMY SLICZNIE ZA ZYCZONKA Z SZYMUSIEM
A tak wogole to moj babel tez zafundowal mi wstanie o 4 heheh ale kawusie wypilam juz sobie
dziendoberek mamuski!!
moj Bąbelek wlasnie zasnol..., dzis obudzil sie o 7.00 a nie jak codzien o 5.00
czuje sie wyspana jak nigdy
pedze wstawic wode na kawunie, jakies sniadanko zrobic trza, no i poczytam co u Was....
to do pozniej mamuski :-)
Super ze nocka fajna bylaMausia wyspana to i szczesliwa i ma bardziej naladowane akumulatory na caly dzien
A tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Nicolasa-KOCHANY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, TYSIAC BUZIAKOW pol roczniaku
przepraszam ze dopiero dzisiaj pisze ale wczoraj pamietalam o szkrabie