reklama
No film dokończyliśmy
Co do TVN-u to tez mi go brakuje - cholerka w tym mieszkaniu tvn nie chce odbierać - mamy taka zwykłą antenę. W innych mieszkankach nie było z tym problemu TVN zawsze odbierało a tu lipa . Chyba muszę pomyśleć o jakiejś Cyfrze + albo Polsacie
Co do TVN-u to tez mi go brakuje - cholerka w tym mieszkaniu tvn nie chce odbierać - mamy taka zwykłą antenę. W innych mieszkankach nie było z tym problemu TVN zawsze odbierało a tu lipa . Chyba muszę pomyśleć o jakiejś Cyfrze + albo Polsacie
hej dziewczyny
tak czytam o tym spaniu w dzien i zdziwilam sie troche ze tylko dwie drzemki maja wasze maluszkia jak dlugo one trwaja?bo moja budzi sie miedzy 6-7 , z godzinke sie pobawi, potem gleba i o9wstaje na dobre, jest aktywna tak gdzies do ok 13 potem spi ok godziny, chyba ze idziemy na spacer to wiecej , a potem mala drzemka o 17 z pol godzinki(jesli jest mocno zmeczona) i potem spanko miedzy 19 a 20. Jakby mi spala tylko po dwa razy to byloby nieciekawie:-)chyba ze byloby to po dwie godziny to tak bym wolala;-)
Kacper ma dwie drzemki i trwają one najczęściej 2 godzinki albo 1,5
karina1980
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny ja zmykam spac sobiewlasnie skubnelam troche jablecznika byla u mnie dzisiaj tesciowa i upieklysmy.
Maly moj zasnal tak solidnie ufff i dobrze, ale dal popis dzisiaj na pol roczku
Maly moj zasnal tak solidnie ufff i dobrze, ale dal popis dzisiaj na pol roczku
anineczka
królowa mrówek :P
Hej.
żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki
Matt daje popalić,towarzyski gościu
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje
Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
żyjemy ale tak jakoś wyszło,że mało siedze na necie.W sumie odzywałam się na innych wątkach,ale tak jakoś bez przekonania.Małe problemiki
Matt daje popalić,towarzyski gościu
Właśnie niedawno padł i ja też padam,ale jutro znowu jedziemy do znajomych to troche sie odstresuje
Sorki,ale nie poczytałam co u Was.Kiedyś nadrobię
Trzymajcie się.
Może mi się jeszcze uda dziś odezwać,bo teraz szukam ważnych informacji w necie i wrzucam zdjęcia do Picasa ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienka tu domy,mieszkania sa tak drogie....
my chcemy sprobowac kupic dom do 1mln kr -to jakies 500tys.zł
tutaj taniej domu sie nei dostanie....
no i tez musimy pokombinowac by je kupic...ale komuna nam prawdopodobnie pomorze....ale musimy ruszyc z procedurami
a to zas ful jezdzenia nas czeka,do komuny,potem po bankach...ech
ale wolimy cos swojego kupic niz pakowac w wynajem
Lilka co to jest komuna?
mi sie podobaja takie domki co chodza okolo £200 000 wiec to masz 900 000 zl najtaniej to ja wiem, moze kupisz za 100 000 ale do remontu i bardzo male, bez ogrodu itd.
nie łam sie
ja do dzis nie pamietam wszystkich imion naszych listopadowych dzieci
Lilka no ale przyszlego ziecia imie to mam nadzieje ze pamietasz ;-):-):-)
Wisienka, a nie ma opcji bys miala polska tv? Jakis dekoder typu CYFRA+ czy cos...? Ile jestes juz zagranica?
anulka w lipcu bedzie 2 lata :-):-)
co do dekoderu itd to mysle ze by nie bylo problemu, bo moj brat po czesci sie tym zajmuje tylko ze danny nie umie polskiego, a ja sie musze uczyc angielskiego, wiec tyko tutejsza tv mi zostaje
annineczka dobrze ze jestes, juz sie zaczelysmy martwic, bo tak nagle cie wcielo
Lilka
Wisienka baaaa
no pewnie ze mojego zieciunia imie pamietam ;-)
a komuna to cos jak w PL hmmm gmina??? cos w tym stylu
brzmi smiesznei wiem...komuna
pa norsk Kommune ;-)
kochane ja mowie dobranoc:-)
do jutra
Anineczko mam nadzieje ze to przejsciowy nastroj ;-)
wracaj do nas wracaj babo jedna
no pewnie ze mojego zieciunia imie pamietam ;-)
a komuna to cos jak w PL hmmm gmina??? cos w tym stylu
brzmi smiesznei wiem...komuna
pa norsk Kommune ;-)
kochane ja mowie dobranoc:-)
do jutra
Anineczko mam nadzieje ze to przejsciowy nastroj ;-)
wracaj do nas wracaj babo jedna
karina1980
DZIEN DOBRY:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek mamcie-)
za chwile nadrobie bo mialam wieczorem przejścia:-) chcciałam pogadać ale miałam mega wnerwa...:-(
licytowałam sobie taką pierdółke na allegro i miałam dać 25,5 tyle że mi się przecinek nie wcisnął i wyszło 255!!!!!!!jeszcze koleś pisze że nie odwołuje ofert...telefonu nie odbiera..maili też.....pisze smsy...ehhhhhhhhhh no ael 40 minut przed końcem aukcji mnie wywalił....masakra;/ ale sie wściekłam na siebie:-)
tak na szybko co pamiętam a potem dokładniej:-)
Anineczko nio kurcze wracaj szybciutko:-)
Liluś no pięknie do komuny jeździć!!!!!!!!:-) ucałuj brzuszek:-) a co do cen domków u Was to ten za ok.500 to już wykończony czy pusty całkiem???
Mirka najlepszego dla Nikiego:-)
Karinka naj naj dla Szymusia:-) a wogóle to gdzi e jesteś że ja pierwsza:-)
Wisienka i dobrze że tylko ang. TV:-) chociaż ja to bym wykombinowała tak żeby jednak podłączyć 2 tv :-) z polskimi kanałami:-) i Twój Danny mógłby się nauczyć polskiego przy okazji a ile przyjemności Ty byś miała:-)
Kathe a to mężuś jak pisze Lilka już w Norwegi???????????
co do drzemek to Kapik ma tak 3-4:-) ale to śpi tak po 45 minut :-) chociaz czasem sie mu zdaży np. spać 2-3 godziny:-)
za chwile nadrobie bo mialam wieczorem przejścia:-) chcciałam pogadać ale miałam mega wnerwa...:-(
licytowałam sobie taką pierdółke na allegro i miałam dać 25,5 tyle że mi się przecinek nie wcisnął i wyszło 255!!!!!!!jeszcze koleś pisze że nie odwołuje ofert...telefonu nie odbiera..maili też.....pisze smsy...ehhhhhhhhhh no ael 40 minut przed końcem aukcji mnie wywalił....masakra;/ ale sie wściekłam na siebie:-)
tak na szybko co pamiętam a potem dokładniej:-)
Anineczko nio kurcze wracaj szybciutko:-)
Liluś no pięknie do komuny jeździć!!!!!!!!:-) ucałuj brzuszek:-) a co do cen domków u Was to ten za ok.500 to już wykończony czy pusty całkiem???
Mirka najlepszego dla Nikiego:-)
Karinka naj naj dla Szymusia:-) a wogóle to gdzi e jesteś że ja pierwsza:-)
Wisienka i dobrze że tylko ang. TV:-) chociaż ja to bym wykombinowała tak żeby jednak podłączyć 2 tv :-) z polskimi kanałami:-) i Twój Danny mógłby się nauczyć polskiego przy okazji a ile przyjemności Ty byś miała:-)
Kathe a to mężuś jak pisze Lilka już w Norwegi???????????
co do drzemek to Kapik ma tak 3-4:-) ale to śpi tak po 45 minut :-) chociaz czasem sie mu zdaży np. spać 2-3 godziny:-)
reklama
iwcia2311
Listopadowa mama' 07
Dzień dobry
Dlaczego zawsze w długi weekend jak mąż jest w domu to pogoda jest taka beznadziejna?Mam już dość siedzenia w domu i Madzia chyba też bo strasznie marudna, chociaż to pewnie kolejne zęby idą.
Sabina co ty tak wcześnie, ale i tak Karina była pierwsza;-)
Dlaczego zawsze w długi weekend jak mąż jest w domu to pogoda jest taka beznadziejna?Mam już dość siedzenia w domu i Madzia chyba też bo strasznie marudna, chociaż to pewnie kolejne zęby idą.
Sabina co ty tak wcześnie, ale i tak Karina była pierwsza;-)
Podziel się: