reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

lilka super ze z maluszkiem wszystko dobrze, zobaczysz ze urodzisz slicznego silnego chlopaka !! :-);-) dobrze ze po czesci sprawa z samochodem sie wyjasnila, a za 4 katy trzymam kciuki!!!
tez bym chciala kupic wlasny domek, ale sa tu strasznie drogie, a moj az tyle nie zarabia aby dostac kredyt :sorry2: :-(

anulka tez wlasnie chcialam napisac ze to elbra zmenia operatora, a z annineczka nie wiem co sie dzieje, juz 2 czy 3 dni temu sie pytalam jak rano sie nie pojawila, pamietam ze cos wspominala o imprezowaniu, ale zeby az tyle dni? :-D
(tez uwielbiam na wspolnej, ach teskni mi sie za moimi serialami)

Kurcze wydaje mi sie ze czytam na bierzaco i pisze ale cos mnie ominelo.Lilka cos sie dzialo z maluszkiem?????jak sprawa z samochodem????Jakies mieszkanko sie szykuje????

reklama
Taak, chyba mieli jechac do znajomych nie? Czy znowu cos poknocilam? :)

Nie wiem jak sie w tym wszystkim polapujecie dziewczyny, podziwiam was. Ja nigdy nie wiem kto, gdzie, jak :( Dlatego pewnie sie tak nie wtopilam w to forum jak wy, chociaz juz ponad rok na nim siedze :sorry2:

Larvunia trzymaj sie!! oby papieroski sie nie przykleily do raczek ;-)
kiedys czytalam ze ludzie nerwowi,ktorzy musza robic cos z rekami siegaja po papierosy,wiec moze znajdziesz sobie jakies zastepstwo??? :sorry2:

Karina ja tez takie zachowania zwalam na zabki,a bywaja takie dni bywaja...:tak:
u mneiw tedy jest takz e: jedend zien odwala Hani,na nastepny Mili...i tak w kolko Macieju :nerd:

Wisienka tu domy,mieszkania sa tak drogie....:szok:
my chcemy sprobowac kupic dom do 1mln kr -to jakies 500tys.zł
tutaj taniej domu sie nei dostanie....:baffled:
no i tez musimy pokombinowac by je kupic...ale komuna nam prawdopodobnie pomorze....ale musimy ruszyc z procedurami
a to zas ful jezdzenia nas czeka,do komuny,potem po bankach...ech
ale wolimy cos swojego kupic niz pakowac w wynajem

Taak, chyba mieli jechac do znajomych nie? Czy znowu cos poknocilam? :)

Nie wiem jak sie w tym wszystkim polapujecie dziewczyny, podziwiam was. Ja nigdy nie wiem kto, gdzie, jak :( Dlatego pewnie sie tak nie wtopilam w to forum jak wy, chociaz juz ponad rok na nim siedze :sorry2:

nie łam sie
ja do dzis nie pamietam wszystkich imion naszych listopadowych dzieci :sorry2:

no to napisze co z autem
w sumie bylismy wsciekli ale nam pzreszlo,bo jednak najwazniejsze serce samochodu-silnik-jest wymieniony i ma przejechane te 180tys.km
gosciu skakal kolo nas i zrobil WSZYSTKO w tym aucie co budzilo nasze zastrzezenia (i dobrze)
tutaj auta sa mega drogie,wiec to i tak super start z naszej strony ze kupilismy sobie auto z wyzszej polki cenowej po roku pobytu tutaj i zyciu z jednej pensji:happy:
wszelkie naprawy mamy przez 2 lata zapewnione
po tych dwoch latach kupujemy prawie ze nowe autko :-) na bank,bo ja juz bede pracowac wiec splacac auto drozsze nie ebdzie problemu

(teraz rozgladamy sie za kupnem domu ale ciiiii:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:)

Karinko to dla Ciebie ;-)
a z maluszkiem sjo ok :-) kopie kopie coraz bardziej :-) napewno ma sie dobrze :-)

Karina ja tez takie zachowania zwalam na zabki,a bywaja takie dni bywaja...:tak:
u mneiw tedy jest takz e: jedend zien odwala Hani,na nastepny Mili...i tak w kolko Macieju :nerd:

Wiesz co dzisiejszy dzien zmeczyl mnie maly dal ostro w kosc i tylko moge sobie wyobrazic co Ty masz - u Ciebie jest w koncu razy dwa wszystko:sorry2:
Maly zasnal mysle ze po tym Viburcolu wyciszyl sie:-(;-)

Karina wszystkiego naj naj dla Szymusia z okazji ukonczenia pol roczku :-):-)

Anitt dziekujemy slicznie z Szymonkiem za zyczenia.Maly przesyla BUZIAKI:-D

Karinko to dla Ciebie ;-)
a z maluszkiem sjo ok :-) kopie kopie coraz bardziej :-) napewno ma sie dobrze :-)

Dzieki Lilka za wstawienie no to teraz juz wszystko wiem:tak:Ciesze sie ze wyprostowalo sie z samochodem a jeszcze bardziej z Twojego maluszka w brzuszku ze wszystko jest ok:tak:
No i zycze udanego zalatwiania jezeli chodzi o wlasne cztery katy

Karina, nasz Oskar tez ostatnie dzionki tak dokazuje, ze nic nie da sie zrobic... I ja tez - jak Lilka - zganiam to na zabki... a mam juz odniesienie, identycznie bylo przy dolnych dwoch jedynkach... tyle, ze to troche trwalo... kilka dni marudzeni, placz... potem super, a za kilka dni powtorka... az wyszly zabki... no i wtedy zaczely sie nocne pobudki... ale przeszly i juz bylo cudnie... i teraz znowu to samo... ach, te zabeczki:laugh2:

Lilka, to w sumie ceny jak u nas... 500 tys. za domek, to pewnie jakos tak podobnie - zalezy ile metrow...
Fajnie, masz z tymi kopniaczkami od fasoleczki - poglaskaj brzusio.

Larvuniu, super, ze masz kilka dni wolengo - bedzie troszke postow niebieskich;-) no i nie martw sie kolacyjka o tej porze - ja wlasnie zjadla lody ... mniam, smietankowo-baklaiowe ALGIDY, moje uluuuuuubione:-p:-p

Wisienka, a nie ma opcji bys miala polska tv? Jakis dekoder typu CYFRA+ czy cos...? Ile jestes juz zagranica?

Dobra, ja uciekam - dobranoc;-);-)

reklama
hej dziewczyny

tak czytam o tym spaniu w dzien i zdziwilam sie troche ze tylko dwie drzemki maja wasze maluszki:szok:a jak dlugo one trwaja?bo moja budzi sie miedzy 6-7 , z godzinke sie pobawi, potem gleba i o9wstaje na dobre, jest aktywna tak gdzies do ok 13 potem spi ok godziny, chyba ze idziemy na spacer to wiecej , a potem mala drzemka o 17 z pol godzinki(jesli jest mocno zmeczona) i potem spanko miedzy 19 a 20. Jakby mi spala tylko po dwa razy to byloby nieciekawie:-)chyba ze byloby to po dwie godziny to tak bym wolala;-)

Do góry