reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

lilka super ze z maluszkiem wszystko dobrze, zobaczysz ze urodzisz slicznego silnego chlopaka !! :-);-) dobrze ze po czesci sprawa z samochodem sie wyjasnila, a za 4 katy trzymam kciuki!!!
tez bym chciala kupic wlasny domek, ale sa tu strasznie drogie, a moj az tyle nie zarabia aby dostac kredyt :sorry2: :-(

anulka tez wlasnie chcialam napisac ze to elbra zmenia operatora, a z annineczka nie wiem co sie dzieje, juz 2 czy 3 dni temu sie pytalam jak rano sie nie pojawila, pamietam ze cos wspominala o imprezowaniu, ale zeby az tyle dni? :-D
(tez uwielbiam na wspolnej, ach teskni mi sie za moimi serialami)

Kurcze wydaje mi sie ze czytam na bierzaco i pisze ale cos mnie ominelo.Lilka cos sie dzialo z maluszkiem?????jak sprawa z samochodem????Jakies mieszkanko sie szykuje????

reklama
Taak, chyba mieli jechac do znajomych nie? Czy znowu cos poknocilam? :)

Nie wiem jak sie w tym wszystkim polapujecie dziewczyny, podziwiam was. Ja nigdy nie wiem kto, gdzie, jak :( Dlatego pewnie sie tak nie wtopilam w to forum jak wy, chociaz juz ponad rok na nim siedze :sorry2:

Larvunia trzymaj sie!! oby papieroski sie nie przykleily do raczek ;-)
kiedys czytalam ze ludzie nerwowi,ktorzy musza robic cos z rekami siegaja po papierosy,wiec moze znajdziesz sobie jakies zastepstwo??? :sorry2:

Karina ja tez takie zachowania zwalam na zabki,a bywaja takie dni bywaja...:tak:
u mneiw tedy jest takz e: jedend zien odwala Hani,na nastepny Mili...i tak w kolko Macieju :nerd:

Wisienka tu domy,mieszkania sa tak drogie....:szok:
my chcemy sprobowac kupic dom do 1mln kr -to jakies 500tys.zł
tutaj taniej domu sie nei dostanie....:baffled:
no i tez musimy pokombinowac by je kupic...ale komuna nam prawdopodobnie pomorze....ale musimy ruszyc z procedurami
a to zas ful jezdzenia nas czeka,do komuny,potem po bankach...ech
ale wolimy cos swojego kupic niz pakowac w wynajem

Taak, chyba mieli jechac do znajomych nie? Czy znowu cos poknocilam? :)

Nie wiem jak sie w tym wszystkim polapujecie dziewczyny, podziwiam was. Ja nigdy nie wiem kto, gdzie, jak :( Dlatego pewnie sie tak nie wtopilam w to forum jak wy, chociaz juz ponad rok na nim siedze :sorry2:

nie łam sie
ja do dzis nie pamietam wszystkich imion naszych listopadowych dzieci :sorry2:

no to napisze co z autem
w sumie bylismy wsciekli ale nam pzreszlo,bo jednak najwazniejsze serce samochodu-silnik-jest wymieniony i ma przejechane te 180tys.km
gosciu skakal kolo nas i zrobil WSZYSTKO w tym aucie co budzilo nasze zastrzezenia (i dobrze)
tutaj auta sa mega drogie,wiec to i tak super start z naszej strony ze kupilismy sobie auto z wyzszej polki cenowej po roku pobytu tutaj i zyciu z jednej pensji:happy:
wszelkie naprawy mamy przez 2 lata zapewnione
po tych dwoch latach kupujemy prawie ze nowe autko :-) na bank,bo ja juz bede pracowac wiec splacac auto drozsze nie ebdzie problemu

(teraz rozgladamy sie za kupnem domu ale ciiiii:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:)

Karinko to dla Ciebie ;-)
a z maluszkiem sjo ok :-) kopie kopie coraz bardziej :-) napewno ma sie dobrze :-)

Karina ja tez takie zachowania zwalam na zabki,a bywaja takie dni bywaja...:tak:
u mneiw tedy jest takz e: jedend zien odwala Hani,na nastepny Mili...i tak w kolko Macieju :nerd:

Wiesz co dzisiejszy dzien zmeczyl mnie maly dal ostro w kosc i tylko moge sobie wyobrazic co Ty masz - u Ciebie jest w koncu razy dwa wszystko:sorry2:
Maly zasnal mysle ze po tym Viburcolu wyciszyl sie:-(;-)

Karina wszystkiego naj naj dla Szymusia z okazji ukonczenia pol roczku :-):-)

Anitt dziekujemy slicznie z Szymonkiem za zyczenia.Maly przesyla BUZIAKI:-D

Karinko to dla Ciebie ;-)
a z maluszkiem sjo ok :-) kopie kopie coraz bardziej :-) napewno ma sie dobrze :-)

Dzieki Lilka za wstawienie no to teraz juz wszystko wiem:tak:Ciesze sie ze wyprostowalo sie z samochodem a jeszcze bardziej z Twojego maluszka w brzuszku ze wszystko jest ok:tak:
No i zycze udanego zalatwiania jezeli chodzi o wlasne cztery katy

Karina, nasz Oskar tez ostatnie dzionki tak dokazuje, ze nic nie da sie zrobic... I ja tez - jak Lilka - zganiam to na zabki... a mam juz odniesienie, identycznie bylo przy dolnych dwoch jedynkach... tyle, ze to troche trwalo... kilka dni marudzeni, placz... potem super, a za kilka dni powtorka... az wyszly zabki... no i wtedy zaczely sie nocne pobudki... ale przeszly i juz bylo cudnie... i teraz znowu to samo... ach, te zabeczki:laugh2:

Lilka, to w sumie ceny jak u nas... 500 tys. za domek, to pewnie jakos tak podobnie - zalezy ile metrow...
Fajnie, masz z tymi kopniaczkami od fasoleczki - poglaskaj brzusio.

Larvuniu, super, ze masz kilka dni wolengo - bedzie troszke postow niebieskich;-) no i nie martw sie kolacyjka o tej porze - ja wlasnie zjadla lody ... mniam, smietankowo-baklaiowe ALGIDY, moje uluuuuuubione:-p:-p

Wisienka, a nie ma opcji bys miala polska tv? Jakis dekoder typu CYFRA+ czy cos...? Ile jestes juz zagranica?

Dobra, ja uciekam - dobranoc;-);-)

reklama
hej dziewczyny

tak czytam o tym spaniu w dzien i zdziwilam sie troche ze tylko dwie drzemki maja wasze maluszki:szok:a jak dlugo one trwaja?bo moja budzi sie miedzy 6-7 , z godzinke sie pobawi, potem gleba i o9wstaje na dobre, jest aktywna tak gdzies do ok 13 potem spi ok godziny, chyba ze idziemy na spacer to wiecej , a potem mala drzemka o 17 z pol godzinki(jesli jest mocno zmeczona) i potem spanko miedzy 19 a 20. Jakby mi spala tylko po dwa razy to byloby nieciekawie:-)chyba ze byloby to po dwie godziny to tak bym wolala;-)

Do góry