reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzisiaj w rozmowach w toku o czlowieku kocie i takich tam podobnych :laugh2:
za 15 minut
takze bedzie kawunia i tapczan
Hania spi
Mila zajada sie w krzeselku do kamrienia :-D
no wiec mateczka ma luzik :rofl2:

Misia dzieki

mam nadzieje ze gosciu sie wystraszy i przyjmie tego złoma,bo inaczej bedziemy mieli mega nerwa...Policja i te sprawy :baffled: ale nie podarujemy:no:

Dzien Dobry,
u nas kolejny szaro-bury dzien, od razu nie chce mi sie nic nie chce:zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy z maluchami na kontroli no i Gucio nie ma juz tego refluksu , natomiast Vicek niestety tak:-( , bedziemy musieli barc leki przez kolejne pol roku-chyba osiwieje:-(
Ustalilismy w koncu date chrztu i imprezka bedzie 22 czerca, nie wiem co mam wymyslec na ta okazje:confused2: mam nadzieje, ze bedzie pogoda i da sie imprezke ogrodowa zrobic...

imprezka ogrodowa to swietny pomysl:tak:
a c do Vicka to sie nie przejmuj, przejdzie -z guciem jest juz ok to i z vickiem tez bedzie:tak:

Kacper śpi wymęczyła go zabawa bębenkiem hihi tu filmik dla chętnych.

filmik swietny-kacperek swietnie siedzi-mackowi to jeszce daleko do siedzenia, no ale coz....

Wisienka miłęgo spacerku:-) u nas pada i jest fatalnie....no i udanej imprezki jutro:-)

a jutro może mnie nei być bo mebelki przyjeżdzaja ale tylko meble bo wypoczynek w nast. tyg:-( ale pierwszy raz się spotkałam że mamy montażystę tychże mebli za free jestem w szoku! jeszcze nigdy nie miałam montażysty w domu:-) no poza kuchnią ale to wiadomo:-)

wisienka jak imprezka sie szykuje?? przeoczylam cos???

sabinka-wreszcie mebelki co?? no i w koncu w Unii jestesmy hehehehe!! i skonczyly sie juz chyba casy, ze ci firma przywiezie do domku i skaldaj se sam (oprocz ikei)

Wisienka dla Ciebie:-) herbatka..>Asix pożycz emotikionka z herbatką:-)

tylko taka znalazlam hehehe!!!!!!!

Pusiu hehe z przyjemnością obejrzałam filmiki z Kacperkiem :-) Wiku patrzy na film z gimnastyką a tam Twój mąż i mówi do mnie: "Mamo, kto to? To wujek?":-D

hahahaha wiki jest swietny

Misia dzieki

mam nadzieje ze gosciu sie wystraszy i przyjmie tego złoma,bo inaczej bedziemy mieli mega nerwa...Policja i te sprawy :baffled: ale nie podarujemy:no:

bedzie ok. kobieto nie denerwuj sie

a my juz po zakupach-dotargalam to wszystko-masakra maly wlasnie po obiadku poszedl spac wiec ja mam czas zeby zrobic obiadek i ogarnac chalupke

Lilka
bedzie dobrze:tak:
A tak swoja droga to kupujac uzywany samochod to chyba trzeba byc mechanikiem zeby miec pewnosc, ze sie zloma nie kupi...:angry:

Asix
dzieki, tez tak sobie tlumacze, ze skoro u Gutka jest dobrze to i u Vincenta tez sie to zrosnie.

Niech sie juz ten dzien skonczy, dobija mnie ta pogoda...

witam, nie idzie za wami nadążyć :baffled:
mały super siedzi moja Oliwka od 2 dni już też sama siedzi , czasem jej sie zapomni i gibnie sie na bok i patrzy ze zdziwieniem o co chodzi, kupa śmiechu :laugh2:
gratuluje tez pierwszego "mama" moja niunia nie chce powiedziec wiecej niż pojedyncze "ma" mówi tata baba dada ale mama nie chce :-( ale nie trace nadzieji

reklama
Męża jeszcze nie ma a mnie powoli nerwy biorą
emot106.gif
, zamiast być po 14 będzie po 17 .

Już mnie przez tel przepraszał
niewiem.gif
że to nie jego wina - wiem wiem ale i tak złości mnie to.

Do góry