reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
czesc dziewczyny

nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a teraz najchetniej w cos albo kogos bym przywalila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bidulko nabawisz sie przez nich nerwicy
jestemzly.gif

kathe :errr: o kurcze, niezle musieli cie wkurzyc...
napisz pozniej czym cie tak wkurzyli

lilka tak myslalam o tobie i w sumie to powinnas isc do biura konsumentow zlozyc skarge, policja ma niewiele z tym wspolnego...
za takie cos to kolesiowi powinni zamknac interes!!

wlasnie nagralam 2 filmiki :-):-) tym razem sa o wiele wiele lepszej jakosci :)))

bujam sie YouTube - Dav

raczkuje YouTube - Dav2

Hejkkaaa mamuśki.

Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :-:)-:)-(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac:sorry2:

Bajjj
aaa....wisienka twój synuś jest troszkę młodszy od mojego a wogóle nie podnosi się tak abrdzo na rączkach ani nic.:dry: mój mały kulfonik ma chyba za ciężką dupcie na takie akrobacje:-p
już się nie mogę doczekać aż mój będzie robił jakieś zadawalające mamusię rzeczy. chodzi mi o rozój ruchowy.
W każdym razie cudeńko z Davidka:tak:

To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(

czesc dziewczyny

nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a teraz najchetniej w cos albo kogos bym przywalila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kathhe groznie brzmi
pisz co sie stalo
dzisiaj jakis dzien jest:baffled:

kochane dziekuje wam za slowa otuchy,wsparcia i wogole za wszystko ale my wymiekamy....gosciu obstaje przy swoim,a my sie boimy ruszyc z procedura bo to kosztowna sprawa (sad) a inaczej nie da rady....
wdupilismy i moral z tego taki ze na przyszlosc sie juz tak nie damy wrobic
przykre ze gosciu taki cham ale ja wierze ze krzywda wroci do niego z podwojona sila bo tak sie nie robi :no: zyjemy z jednej pensji-co wiedzial,bo potrzebne dane do kredytu byly...duzo pieniedzy stracilismy na tym aucie....coz
sprzedamy go za 2 lata (bo przez 2 lata nie interesuja nas zadne naprawy) i kupimy juz cos porzadnego i z autoryzowanego salonu

Polak madry po szkodzie......:-(

aaa....wisienka twój synuś jest troszkę młodszy od mojego a wogóle nie podnosi się tak abrdzo na rączkach ani nic.:dry: mój mały kulfonik ma chyba za ciężką dupcie na takie akrobacje:-p
już się nie mogę doczekać aż mój będzie robił jakieś zadawalające mamusię rzeczy. chodzi mi o rozój ruchowy.
W każdym razie cudeńko z Davidka:tak:

To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(

elbra dobre z ta dupcia :-D:-D
jestem pewna ze wkrotce maluch cie zadziwi i nawet nie bedziesz sie tego spodziewac,
bedziemy czekac na ciebie, dbaj o siebie i Piotrusia, buzka

a ja juz mowie dobranoc
kolorowych snow kochane mamuski

Wisienko fajowe filmiki. Widzę, że Davidka nic tak nie ciekawi jak plastikowa butelka z woda :-D:-D - słodki

reklama
Elbra wracaj szybciutko do nas...........buziak bedziemy tęsknić....
Lilka kurcze co za koleś:-( może da się go jeszcze nastraszyć troche??;/
Wisienka Davidek boooossskkkiii:-)

Do góry