reklama
niestety...chyba musimy isc na Policje
cale szczescie ze nasz sasiad jest policjantem to dzisiaj do niego idziemy
gosciu nie chce przyjac auta,twierdzi ze auto sprzedal i nie jego problem
qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masakra!!!
zalatwiajcie to jak najszybciej lilka!!!!!
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Asix jutro dannego siostra ma urodziny i wyprawia je o 16, wiec ide sama mam nadzieje ze Danny szybko skonczy prace i do mnie dolaczy, pierwszy raz pojde do jego rodzniny bez niego, no ale glupio bylo odmowic
a emotikonka swietna
lilka no niezle co za oszust .Mam nadzieje ze szybko uda wam sie rozwiazac ta sprawe.
pusia juz mu probowalam dac butle i co wciskam to placz, a wlasciwie wrzask
kiedys bede musiala chyba z domu wyjsc i tatusia zostawic z butla, niech on walczy, pozatym tak mysle ze nie ebdzie czul mleczka z piersi to od taty szybciej wezmie butle
ja sie przespalam i juz mi lepiej, a mlody dalej lula wiec ide cos zaczac gogtowac na obiad poki mam okazje :-) dzisiaj bedzie pomysl na roladki
pusia juz mu probowalam dac butle i co wciskam to placz, a wlasciwie wrzask
kiedys bede musiala chyba z domu wyjsc i tatusia zostawic z butla, niech on walczy, pozatym tak mysle ze nie ebdzie czul mleczka z piersi to od taty szybciej wezmie butle
Na pewno przyjdzie moment że butla mu posmakuje
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
pusia mam taka nadzieje ;-) nie wiem po kim on taki niejadek, ja to z piersi nie chcialam bo za wolno lecialo mama mowi ze jak widzialam butle to az sie trzeslam
widze ze udalo ci sie wstawic emotikonke, gratuluje!!!!
zapomnialam napisac ze gadalam dzis z mama i co sie dowiedzialam, moja kuzynka ktora siedzi w Grecji urodzila synka 6.12 :-) a w ten dzien jej mama ma urodziny, czyli taki sam przypadek jak u jolie, jesli dobrze pamietam ;-)
obiadek gotowy, tzn piecze sie
mmmmm juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze tatus zaraz wroci z pracy
widze ze udalo ci sie wstawic emotikonke, gratuluje!!!!
zapomnialam napisac ze gadalam dzis z mama i co sie dowiedzialam, moja kuzynka ktora siedzi w Grecji urodzila synka 6.12 :-) a w ten dzien jej mama ma urodziny, czyli taki sam przypadek jak u jolie, jesli dobrze pamietam ;-)
obiadek gotowy, tzn piecze sie
mmmmm juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze tatus zaraz wroci z pracy
karina1980
Fanka BB :)
Dziewczyny jacie krece jak Wy pedzicie tyle stron od rana
Ja wlasnie wrocilam o ginekologa i widzialam pecherzyk na usg ale pusty;-)a tak pozatym to jestem wscieklana dniach mierzylam sie i mam o 3 cm mniej w pasie i 3 w biodrach a dzisiaj weszlam na wage u mojego ginekologa i wychodzi na to ze sprzedz 2 miesiecy jak bylam u niego mam kilogram wiecejzalamalam sie jak to mozliwe.
Tak pozatym pozostalosci po ciazy wykruszyly sie wiec jest oki.
Pusia Kacperek mnie rozbraja na calego jak on pieknie siedzi
Lilka czytalam ze facet nie chce przyjac samochodu co za dupek z niego pewnie wiedzial o wszystkim.
Mam nadzieje jednak ze Wasze bedzie gora i ten policjant pomorze.
Ja wlasnie wrocilam o ginekologa i widzialam pecherzyk na usg ale pusty;-)a tak pozatym to jestem wscieklana dniach mierzylam sie i mam o 3 cm mniej w pasie i 3 w biodrach a dzisiaj weszlam na wage u mojego ginekologa i wychodzi na to ze sprzedz 2 miesiecy jak bylam u niego mam kilogram wiecejzalamalam sie jak to mozliwe.
Tak pozatym pozostalosci po ciazy wykruszyly sie wiec jest oki.
Kurcze fajnie tak mieć filmiki to będzie super pamiątka jak Kacper będzie już większy. Mój chrześniak który skończył w grudniu 2 latka uwielbia oglądać filmiki z Kacperkiem robi to po kilka razy a śmieje sie przy tym jak by oglądał komedie hahaha
Pusia Kacperek mnie rozbraja na calego jak on pieknie siedzi
no moj Karol w komisie juz jest....ale mam nerwa lekkiego
ja juz mam chatke ogarnietą,ino lazienka mi zostala do wysprzatania ale to wieczorem jak tata przyjedzie
Aluska 6 tys za naczynie do gotowania na parze???????????????
ło matko
a tak pytam o te naczynia bo nei mialam nigdy stycznosci i nei wiem czy warzywka i wszystko fajnie smakuje,a od roku mam chopla na punkcie zdrowego zywnienia i mysle o czyms takim,ale tanszym
Pusia faktycznie Kacperek bombowy jest
matko jaki do przodu w porownaniu do mojej Hanulki
Lilka czytalam ze facet nie chce przyjac samochodu co za dupek z niego pewnie wiedzial o wszystkim.
Mam nadzieje jednak ze Wasze bedzie gora i ten policjant pomorze.
jolie
Tymkowa mama
Kacper od jakiegoś miesiąca tak stuka we wszystko. Jak brałam go na kolana siedząc przy stole to od razu stukał w stół i właśnie dla tego pomyślałam że dla niego dobra była by zabawka taka właśnie do stukania która potem wydaje dźwięki i świeci i bębenek przyjął sie w 100%
Fajny filmik kurczę ale jest różnica między Kacprem a Tymkiem Tymek w niedzielę stukał ręką w bar - Damian Go trzymał a ten stukał. Śmialiśmy się, że czeka na kelnerki, żeby Mu piwa nalały. A wczoraj stukał w pudełko po pizzy. Na razie robi to tylko lewą ręką.
niestety...chyba musimy isc na Policje
cale szczescie ze nasz sasiad jest policjantem to dzisiaj do niego idziemy
gosciu nie chce przyjac auta,twierdzi ze auto sprzedal i nie jego problem
qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale gnój, qurde!!! Wie, że coś jest nie tak z samochodem i kombinuje, myśli, że matołków znalazł. Nie dajcie się!!!
Tak Wisienko, dobrze pamiętasz Aż mi się miło zrobiło, że pamiętałaś taki szczegół, naprawdę.
Lecę na nowy program, mąż mnie na niego nakręcił. Coś typu Idol tylko przesłuchiwane są zespoły.
reklama
Podziel się: