women-zerknij na sukienki jak mozesz co? sa na stronie 1868 please!
asix mnie sie ta najbardziej podoba
satin prom dress - petite - Littlewoods Direct
prostota i elegancja !
satin prom dress - petite - Littlewoods Direct
prostota i elegancja !
Jolie byłam prywatnie u alergologa bo nasi lekarze za bardzo się nie przejmują. tylko by maśći sterydowe dawali. A lekarza mam poleconego i sprawdzonego bo szwagier ma dzieci, które są alergikami i im bardzo pomogła i trafiła w ich choroby. Musiałam tylko trochę daleko jechać ale to nie ma znaczenia.
No więc tak. Piotrek ma atopowe zapalenie skóry:-( Jest alergikiem tak jak dzieci szagra (brat mojego małża i teściowa też są alergikami), także u nas to chyba rodzinne.:-(
Tak wogóle to byłam tam ze szwagrem i wszyscy myśleli, że to tatuś;-)
Od jutra Piotrek ma być na samym mleku Bebilon Pepti (TYLKO). Jak on to przeżyje jak już wszystko jadł
no i mam maść, krem, syrop itp.
Jak już bedzie na samym mleku i bedę stosować te przepisane leki to jak zejdą zmiany skórne to dopiero mam wprowadzać jeden produkt na tydzień.
a więc nawet mleka nie mogę zagęszczać kleikiem. Także młody jest jak ja to mówię, od jutra na diecie;-)
Ale oby pomogło. No i nie może pić nawet herbatek kompletnie NIC. wodę do picia tylko!
Pani alergolog przypuszcza, że Piotrek ma uczulenie na trawe i drzewa, które teraz bardzo pylą. no zobaczymy co się okaże.
mam prać pranie w Jelpie.
A najważniejsze, że nie podawać wogóle jabłka narazie. będzie to ostatnia rzecz jaką mam wprowadzać młodemu. MASAKRA! ale jak mus to mus.
A dlatego, że jesli rzeczywiście jest uczulony na tą trawe itp to jabłko najbardziej też go będzie uczulać
Także Piter od jutra zaczyna jeść jak noworodek - tylko mleko
Ale babka zna sie na rzeczy. Cały wywiad ze mną pzreprowadziła od urodzenia ?Piotrka co i kiedy się działo i podawało. Siedziałam z nim tam dłuuugo ponad godzinkę. Współczuję ludziom, którzy byli za mną w kolejce
Lekarka wszystko pisała mi na kartce o i jak mam podawać w jakich kolejnościach. co podać a czego nie. Jestem narazie zadowolona z jej podejścia. Jest to babka z doświadczeniem więc może trafi co jest z młodym.
Także miejsmy nadzieję, że dieta cud;-) pomoże.
Kurde,jak by nie mogło byc wszystko ok
Wspolczuje kochana Tobie i Piotrusiowi
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok
No i za ta diete - kurcze ciekawa jestem,pewnie nie bedzie zadowolony
zycze zdrówka
Wspolczuje kochana Tobie i Piotrusiowi
Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok
No i za ta diete - kurcze ciekawa jestem,pewnie nie bedzie zadowolony
zycze zdrówka
U nas dzień minął spokojnie. Wieczorem byliśmy na pizzy u teściów, którzy jutro lecą do Izraela na tydzień. Musieli sie nacieszyc wnusiem przed wyjazdem
Wczoraj byliśmy na komunii u mojej siostry. Było całkiem fajnie, ale męczą mnie takie imprezy gdzie jest dużo ludzi, hałas i ucztowanie cały dzień. Jestem typową domatorką, chociaż bardzo lubię spędzać czas wśród ludzi. Po prostu jestem inna niż moi rodzice Mimo wszystko Tymek wszystkich czarował swoim uśmiechem i błękitem oczu. Dzielnie znosił hałasy cały dzień, w przeciwieństwie do swojej mamy, która w pewnym momencie wyzwała swojego męża i się poryczała... ale to dłuższa historia. A wszystkiemu winien był cholerny deszcz. Wieczorem przeprosiłam Damiana za swoje paskudne zachowanie.
Niestety swojego aparatu nie wzięliśmy, więc zdjęć na razie żadnych nie mam :-(
Jolie i tak sie zdarza...komus musi sie oberwać,
dobrze ze przeprosiłas i jest ok
zycze mniej deszczu wobec z tego
dobrze ze przeprosiłas i jest ok
zycze mniej deszczu wobec z tego
dokładnie. teraz mu ślinka będzie ciekła na wszytsko co będzie miało inny kolor niż mleko;-)
Aha mogę zagęszczać mleczko tylko Sinlaciem
A jeszcze mi sie przypomniało. Pani przebadawła małego od A do Z. i co ciekawe. powiedziała, że małemu ucieka prawe jąderko. i mam obserwować czy często bo jak nie to trzeba coś z tym zrobić. bo nie może tak być. a kuźźźźwaaa tyle razy byłam u mojej lekarki to nic nie zauważyła. a pytałam czy wsyztsko ok.
jak zobaczyłam jak ta alergolog bada małego to mi oczy na wierzch wyszły. wszytsko sprawdzała. nawet u nas zwykła lekarka nigdy takiego dokładnego badania mu nie zrobiła.
Ta lekarka nie dość, że jest alergologiem to pediatrą i jeszcze jakimś specjalistą chorób dziecięcych.
Kurcze to nie fajnie
oby te jąderka sie same naprawiły
szczerze to dorianowi tez nikt nie badał
och ta sluzba zdrowia
dobrze ze trafilas na taka dobrą doktorke
oby te jąderka sie same naprawiły
szczerze to dorianowi tez nikt nie badał
och ta sluzba zdrowia
dobrze ze trafilas na taka dobrą doktorke
oddajemy auto bo zostalismy zrobieni w h..ja
auto kupilismy z przebiegiem 188tys.km a dzisiaj Karol odkryl ze auto ma przejechane ponad 279tys km!!
takie auto z takim przebiegiem normalnie kosztuje polowe taniej a nawet taniej!!!!
jestesmy tak zbulwersowani ze skzoda gadac!!!
wiec siedzialam na forum norwegi,pytalam kolezanek tu meiszkajacych i sie uspokoilam bo mamy 14dni na zwrot towaru bez podania przyczyny a za oszustwo mozemy goscia podac do sadu
to tyle...szkoda gadac
tak sie cieszylismy.........:-( nie wspomne ze inne rzeczy nawalaja...wiec kupilismy za przeproszeniem wyruchanego grata
Lilka kurde szkoda,
tak sie cieszyliscie a tu nadle taki numer
facet zachowal sie jak dupek
zeby sprzedac rodzinie takie auto
ze tez nie ma wyrzutów sumienia
oddajcie i kupcie lepszy
a Ty sie nie denerwuj
Jak brzusio sie miewa
kiedy masz usg
kiedy dowiemy sie jak płeć?
juz sie doczekać nie mogę tego
CHłOPAKA
:-)
tak sie cieszyliscie a tu nadle taki numer
facet zachowal sie jak dupek
zeby sprzedac rodzinie takie auto
ze tez nie ma wyrzutów sumienia
oddajcie i kupcie lepszy
a Ty sie nie denerwuj
Jak brzusio sie miewa
kiedy masz usg
kiedy dowiemy sie jak płeć?
juz sie doczekać nie mogę tego
CHłOPAKA
Witajcie :-)
Mój Igorek od dzisiaj ma zęba prawa dolna jedyneczka, a obok lewy się czai pod dziąsełkiem. Wrzeszczał dzisiaj strasznie
Lilka ale was w balona zrobili... i dobrze, oddajcie to auto, nie ma się co cykać...
Elbra ojejku, czyli jednak AZS :-(
Kreciku ale masz wielkie chłopiska w domu Mój Wiku teraz waży jakieś 13,5 kg, ma 92 cm, a Igi ma 72 cm, ale jest szczuplutki bo tylko 7500 g waży.
Dzisiaj Igor chwycił mój widelec i mało brakowało a wpakowałby sobie mojego kotleta mielonego do paszczy rzucił się na mięcho, muszę mu zrobić coś ala kotlecik z indyka mielonego.
Nie wiem czemu, ale dzisiaj jestem strasznie szczęśliwa
No Misia
nic dziwnego ze jestes szczesliwa
ja to bym pod sufit skakała
gratuluje ząbka!
nic dziwnego ze jestes szczesliwa
ja to bym pod sufit skakała
gratuluje ząbka!
Widzę, że dzisiaj znowu gaszę światło.
Mykam spać.
Dobranoc:-)
No niestety ja światełko zgaszę!
Tak krótko napiszę
Randka z Czarkiem była ok,pojechalismy za miasto nad jeziorko,tam sobie spacerowalismy,on jezdzil z doriankiem heh gadal do niego jak do kumpla.
pozniej jakas rybka
nastepnie odwiedzilismy moja siostre na kawke,a
wieczorem poszlismy do lokalu,juz sami
no i dowiedzialam sie cos o jego przeszlosci co mi nie do konca odpowiada
i teraz mam kilka dni na przemyslenie ZA i PRZECIW.
Dorianek skonczyl wczoraj pol roczku wiec byl powod do swietowania.
Tak jak narzekałam ze nic nie robi
to teraz sie pochwale
zaczal podnosic dupke jak lezy na brzuszku i nozki stawiac na kolanach
ale nie kontroluje jeszcze glowy,bo ja kladzie.
pieknie siedzi trzymajac sie za barierke lozeczka tak jak Pusi Kacperek.
No i trzymany za rączki stawia pierwsze samodzielne kroki.
Tupta jak szalony,zawsze wiedzialam ze to przyjdzie mu szybko,bo wyrywał sie zawsze do stania,a nie siedzeinia czy raczkowania.
No zobaczymy co z tego bedzie.
No to chyba na tyle
bede szła spać
do synusia.
;-) DOBRANOC ;-)
Tak krótko napiszę
Randka z Czarkiem była ok,pojechalismy za miasto nad jeziorko,tam sobie spacerowalismy,on jezdzil z doriankiem heh gadal do niego jak do kumpla.
pozniej jakas rybka
nastepnie odwiedzilismy moja siostre na kawke,a
wieczorem poszlismy do lokalu,juz sami
no i dowiedzialam sie cos o jego przeszlosci co mi nie do konca odpowiada
i teraz mam kilka dni na przemyslenie ZA i PRZECIW.
Dorianek skonczyl wczoraj pol roczku wiec byl powod do swietowania.
Tak jak narzekałam ze nic nie robi
to teraz sie pochwale
zaczal podnosic dupke jak lezy na brzuszku i nozki stawiac na kolanach
ale nie kontroluje jeszcze glowy,bo ja kladzie.
pieknie siedzi trzymajac sie za barierke lozeczka tak jak Pusi Kacperek.
No i trzymany za rączki stawia pierwsze samodzielne kroki.
Tupta jak szalony,zawsze wiedzialam ze to przyjdzie mu szybko,bo wyrywał sie zawsze do stania,a nie siedzeinia czy raczkowania.
No zobaczymy co z tego bedzie.
No to chyba na tyle
bede szła spać
do synusia.
;-) DOBRANOC ;-)