reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ja jestem
choc nerwowo u nas w domu :baffled:
zwracamy auto!!

wow,pieknie!! Kacperek sie wprawia :-) a im wiecej wypije mleczka zageszczonego tym z czasem wydluzy mu sie sen w nocy :tak:
powodzenia!!

A czemu oddajecie auto ??

No i mam nadzieje że spanko mu sie wydłuży ...

reklama
Elbra, współczuję bardzo. AZS to masakra. Na szczęście trafiliście tą super lekarkę. Powodzenia.

Lilka, co się stało? Dlaczego zwracacie autko?

oddajemy auto bo zostalismy zrobieni w h..ja:crazy:

auto kupilismy z przebiegiem 188tys.km a dzisiaj Karol odkryl ze auto ma przejechane ponad 279tys km!! :crazy:

takie auto z takim przebiegiem normalnie kosztuje polowe taniej a nawet taniej!!!!

jestesmy tak zbulwersowani ze skzoda gadac!!!

wiec siedzialam na forum norwegi,pytalam kolezanek tu meiszkajacych i sie uspokoilam bo mamy 14dni na zwrot towaru bez podania przyczyny a za oszustwo mozemy goscia podac do sadu

to tyle...szkoda gadac
tak sie cieszylismy.........:-( nie wspomne ze inne rzeczy nawalaja...wiec kupilismy za przeproszeniem wyruchanego grata :crazy:

O rany, ale kicha. Przykro mi okropnie. A tak się cieszyliście. Mimo wszystko lepiej teraz niż jak już byłoby za późno na zwrot. Ściskam Cię Liluś.

dziekuje Jolie

nie wiem co ten gosciu jutro na to bo K.jedzie woz mu zwrocic a jak go nie przyjmie to mu zostawia w komisie
my tego auta nie wezmiemy!
niebo i ziemie porusze ale facet odda nam kase!! :crazy:

dzisiaj ogladalismy auta i stwierdzilismy ze kupimy nowsze auto i z mniejszym przebiegiem ...wiadomo drozsze,ale nie zamierzam by znowu historia sie powtorzyla
szczegolnie ze tego grata bysmy splacali 5 lat!! (chyba by tyle nawet nie jezdzil :dry: )

wogole Karol od 3 dni badal ten samochod w tajemnicy przede mna bo nie chcial mnie denerwowac...ale ciesze sie ze w spokoju znalazl ten przekret z przebiegiem auta :tak:

Witajcie :-)

Mój Igorek od dzisiaj ma zęba :tak::-D:rofl2: prawa dolna jedyneczka, a obok lewy się czai pod dziąsełkiem. Wrzeszczał dzisiaj strasznie :szok:

Lilka
ale was w balona zrobili... :crazy: i dobrze, oddajcie to auto, nie ma się co cykać...

Elbra ojejku, czyli jednak AZS :-(

Kreciku ale masz wielkie chłopiska w domu :szok: Mój Wiku teraz waży jakieś 13,5 kg, ma 92 cm, a Igi ma 72 cm, ale jest szczuplutki bo tylko 7500 g waży.

Dzisiaj Igor chwycił mój widelec i mało brakowało a wpakowałby sobie mojego kotleta mielonego do paszczy :laugh2::laugh2::laugh2: rzucił się na mięcho, muszę mu zrobić coś ala kotlecik z indyka mielonego.

Nie wiem czemu, ale dzisiaj jestem strasznie szczęśliwa :-D

reklama
Do góry