reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabinko dzięki za powitanko ;-)
A zdjęcia niewiem czy się nadają do oglądania :laugh2:
Pełno tam alkoholu i nawalonych znajomych :-D:-D:-D
Ale co nieco może wybiore wieczorkiem.

Było bombowo i teraz częściej będziemy jeździć :tak:
Fajnie,że i Tobie się weekend udał.

Teraz mykam na obiadek :-)

reklama
ok.10dni ale może to przez to przeziębienie:dry:

Krecik wysokie przystojniaki Ci rosną :tak:
Super że z nimi wszystko w porządku :tak::tak::tak:

Aluska a tak na wszelki wypadek tescik zrobilas????:tak:myslisz ze on przeziebienia tak przesunelaby sie miesiaczka?????

no to u mnie weekend też udany:-)
piątek byłam u mamy prawie cały dzionek..wieczorem znajomi przyszli i tak jakoś zeszło
sobota cały dzień spacerki, zakupy, sadziłam pelargonie i surfinie:-) pelargonie poszły na balkon a surfinie do altanki, potem sprzątanko a wieczorem grill..:-) padłam ...
niedziela także zakręcona spacerk, obiadek itp itd:-)
dzis od rana prasowałam..potem spacerek:-) teraz Kapik śpi i wreszcie mam chwile...
uff.......

No to widze ze faktycznie weekend udany :tak:jejku ja tez musze na balkon dac pelargonie najwyzszy czas juz:-)przypomnialas mi

Kreciku ale chlopcy Twoi ladnie waza:tak:

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(
a ja własnie de volai-a robie:-) Lilka chyba robiła w weekend?:-) i tak mnie naszło:):):)
Karinka no już zimna zoska minęła więc można kwiatki na balkon;-)

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(
a ja własnie de volai-a robie:-) Lilka chyba robiła w weekend?:-) i tak mnie naszło:):):)
Karinka no już zimna zoska minęła więc można kwiatki na balkon;-)

No bedzie trzeba mysle ze w weeknd to zalatwie.Uwielbiam te kotlety a ja mialam jeszcze z wczoraj pierwszy raz robilam zeberka w sosie slodko-ostrym nawet dobre takie cos:tak:

No :-) Kacper śpi od 20:15 i pierwszy raz zjadł całe 180ml mleka bebilon z dwiema łyżkami sinlacka :tak::tak: robi się z niego żarłok hihi:-D:-D

:-):-):-)Dla wszystkich półrocznych Szkrabów wszystkiego

najlepszego:-):-):-)
22xx0.gif

ja tez sie dolaczam do zyczonek :) Piotrusiu, Dorianku, najlepszego

Dziękujemy za życzenia e-cioteczkom.

women nie mamy zwierząt domowym. mamy tylko dwa haskie na dworzu sobie mieszkają;-)

zaraz napisze co po wizycie u alergologa.

reklama
Do góry