reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Qrcze nie potrafie malego przestawic na pozniejsze zasypianie. Pada mi juz ok 19.00 a budzi sie juz o ok.5.00 Nawetn w weekendy :dry: ataaaaak by sobie pospala jeszcze. Obudzi sie i wola do siebie...., jak go bierzemy do siebie do wyrka to zaczepia nas pukajac reka po nosie :sorry2: i spania nie ma ;-)
Jak przetrzymuje go wieczorem to jest tak nieznosnie marudny -masakra, no i pada mi prz zabawce i tak pare min po 19.00 ..... co tu robic?? W tygodniu loozik bo i tak wstac musze do pracy (choc nie musze tak wczesnie wychodzic), no alw w weekendy... ehhh...
ktorej z Was maluszki wstaja tak jak moj o 5.00?

reklama
no to stuk kawunia :)
ja nic nie poradze z tym spaniem bo u nas jest roznie-dzisiejszej nocki np. maly od 12 spal ze mna-nerwa mialam no ale4 mialam do wyboru-kolejna nocka do dupy czy sie zlamac i go wziasc no i sie zlamalam-chociaz z drugiej strony to nie potrafilam inaczej no bo maly ma jazdy z brzuszkiem...
ale z tego co wiem to karina wstaje dzien w dzien o 5,00, bo jej maly tez nie spi

karina allo allo :-) ...moze sciagne ja myslami :-D

Hhehe Larvunia jestem:-D:-D:-Dkochana
Troche polerzalam sobie wlozku ale nie wyszlo mi to na dobre bo jestem troche przymulona teraz.
Chloercia nie wiem co jest ale tak jak wspominalam wczesniej dzisiaj znowu wstalam polamana i caly kregoslup mnie boli jakby mnie ktos skopal;-)
To co jeszcze jedna KAWCIA?????????;-);-);-);-);-)

zarabiaste te emotikonki asix

cos mi nie wyszlo to wstawienie obazka... niewazne.

taaaa jeszcze jedna :-)
karina wiec dlaczego twoja pociecha wstaje juz o 5.00?? o ktorej kladzisz spac??

bylam u lekarza ale ci poj*** nic nie wiedza i dziecko mi sie meczy juz ponad 2 tyg. nawet skierowania do pediatry nie dostalam, chociaz powinnam odrazu je dostac

ale posiedzialam wczoraj dosc dlugo w necie i podejrzewam robaki (wiesz grzyby itp.)
ma identyczne objawy
ale do lekarza znowu dopiero we wtorek

reklama
Do góry