reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

a czemu maly ci spac nie dal???
hahahaha!! tez racja!!!musze jakas fotke strzelic i w ja wrzucic na nk:-D:-D:-D

karina no ja mam ciemna karnacje i ciemne wlosy, a co jest nie tak z 1??

Asix no to jak masz taka karnacje to mysle ze w tych jasnych byloby Ci ladnie czyli numer dwa i trzy. Pytasz o sukieneczke numer jeden ja mysle ze wole takie bardziej jednolite i jasniejsze kolorki.

My dzis zaliczylismy znowu 2 spacerki - rano po 10tej - wrocilismy po 12tej... i potem po 14tej do 16.20... nogi bola mnie jak cholera... caly czas spacerowalam;-)

no i mam dobra wiesc... byla kupka... :tak::tak::tak::tak:
nawet nie wiecie jak sie ciesze... oby juz bylo lepiej:tak::tak::tak:

Super ze byla kupka bardzo sie ciesze:tak:

Pusia,Anulka jak ja Wam zazdroszcze ze tak latwo wrocilyscie do wagi:-(

reklama
właśnie dzisiaj siedziałam w necie i szukałam jakiejś diety może sobie coś wymyśle , przed ciążą byłam na nisko węglowodanowej (bardzo skuteczna ) i zamierzam do niej wrócić ale karmie jeszcze i nie mogę od razu ;-) najbardziej denerwuje mnie brzuch, niestety w ciąży miałam wieki ( mała miała 4,5 kg) nie mam rozstępów i co najważniejsze mocno rozciągniętej skóry ale wystaje tak że jak coś założę to wyglądam jak bym znowu była w ciąży:sorry2:

gratuluje kupki

Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!:wściekła/y::no:

właśnie dzisiaj siedziałam w necie i szukałam jakiejś diety może sobie coś wymyśle , przed ciążą byłam na nisko węglowodanowej (bardzo skuteczna ) i zamierzam do niej wrócić ale karmie jeszcze i nie mogę od razu ;-) najbardziej denerwuje mnie brzuch, niestety w ciąży miałam wieki ( mała miała 4,5 kg) nie mam rozstępów i co najważniejsze mocno rozciągniętej skóry ale wystaje tak że jak coś założę to wyglądam jak bym znowu była w ciąży:sorry2:

gratuluje kupki

Dziunia to tak samo jak moj maly mial 4500 kg i 60 cm dlugosci.Ja w ciazy duzo przytylam bo 25 kg:-:)sorry2:i tez zmagam sie z waga

Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!:wściekła/y::no:

Elbra ja tez caly czas walcze u mojego malego. Na raczkach ma suche plamy ale powiem szczerze ze jak kipilam Emolium do smarowania to jest lepiej aczkolwiek calkiem nie zniknelo. Natomiast praktyczie caly czas ma wysypke na buzi a szczegolnie pojawia sie jedna plamka na jednym policzku i tez juz nie mam pojecia co moze byc przyczyna:no:

Napisze Wam jedna rzecz ktora dzisiaj widzialam az mnie wscieklosc wziela.:wściekła/y:
Bylam u mojej tesciowej i na przeciw niej mieszka takie mlode malzenstwo ktore ma chlopca kilkuletniego_Ona jakis czas temu zostawila meza i dziecko i wyjechala sobie za granice bo tam poznala przez internet jakiegos faceta.
Teraz przyjechala spowrotem na kilka dni w zaawansowanej coiazy chyba z tym drugim facetem do domu.(nie rozumie jak jej maz mogl ja wpuscic).
Najlepsze jest to ze chodzi z tym brzuchem po ulicy rozmawia z sasiadami jak gdyby nic sie nie stalo no i dzisiaj wyjechala.
Najgorsze jest to ze znowu zostawila tego chlopca bo ona jego nie chce i jak wsiadala do samochodu nawet nie porzegnala sie z nim ani nie pomachala tylko wsadzila do dupe i pojechala a on bidulek stal i plakal na ulicy:wściekła/y::no:
Po jasna cholere ona przyjechala ( zrobila juz tak drugi raz) i caly czas rozdrapuje ta rane u dziecka jak ja jego widzialam to sama zaczelam plakac:zawstydzona/y:
Jak mozna byc taka sz....ta wyrodna matka:angry::angry::angry:

elbra wspolczuje, moj maluszek juz naszczescie nie ma problemow ze skora a meczylam sie bardzo z jego skora.... jeszcze raz wspolczuje.

karina no to ja jestem lepsza ...:dry: w ciazy przytylam 32 kg! :-( Nadal mam do zrzucenia 10kg....

dzionek zlecial mi leniwie..., byczylam sie caly dzien :sorry2: Marcelek zadziwia mnie z dnia na dzien bardzxiej..., jest kochany! Zauwazylam ostatnio, ze rozumie swoje imie... Gdy wolam go po imieniu to odwraca sie w moja strone. Jak wolam psa czy cos mowie do mezulka to bawi sie dalej, ale jak tylko powiem "Marcelku" to patrzy w moja strone i sie chochrac zaczyna :-D Czy myslicie ze rozumie juz czy to poprostu zbieg okolicznosci ze sie odwrocil na wolanie??
Jutro ide do rodzicow na obiadek. Nie widzili Bąbelka juz 2 tygodnie i tesknia :sorry2: Kurcze ale ten czas leci....

karina szok!!!!!!! Nie wiem co powiedziec.... wokol pelno ZLEGO..., czlowiek jest czasami taki bezsilny :crazy:
a te laske trzebaby bylo niezle wytrzesc za fraki..., no i "wykastrowac" by wiecej nie ranila. Masakra :/

Napisze Wam jedna rzecz ktora dzisiaj widzialam az mnie wscieklosc wziela.:wściekła/y:
Bylam u mojej tesciowej i na przeciw niej mieszka takie mlode malzenstwo ktore ma chlopca kilkuletniego_Ona jakis czas temu zostawila meza i dziecko i wyjechala sobie za granice bo tam poznala przez internet jakiegos faceta.
Teraz przyjechala spowrotem na kilka dni w zaawansowanej coiazy chyba z tym drugim facetem do domu.(nie rozumie jak jej maz mogl ja wpuscic).
Najlepsze jest to ze chodzi z tym brzuchem po ulicy rozmawia z sasiadami jak gdyby nic sie nie stalo no i dzisiaj wyjechala.
Najgorsze jest to ze znowu zostawila tego chlopca bo ona jego nie chce i jak wsiadala do samochodu nawet nie porzegnala sie z nim ani nie pomachala tylko wsadzila do dupe i pojechala a on bidulek stal i plakal na ulicy:wściekła/y::no:
Po jasna cholere ona przyjechala ( zrobila juz tak drugi raz) i caly czas rozdrapuje ta rane u dziecka jak ja jego widzialam to sama zaczelam plakac:zawstydzona/y:
Jak mozna byc taka sz....ta wyrodna matka:angry::angry::angry:

Co za piz....a z tej baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:. Aż normalnie mi ciarki przeszły z nerwów. Właśnie takie baby nie powinny mieć dzieci !!!!!!!!!!!!!!

reklama
moj synus

YouTube - Davidkek

mozecie zobaczyc jak moj sie obraca, raczkuje i podnosi pupe
tylko obraz jest strasznie zlej jakosci :(
kamerke internetowa mam do du...

lilka mialas racje ze film smierc na pogrzebie jest zarabisty !!!!!
dawno sie tak nie usmialam :p

Do góry