reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wisienka-jak bedziesz mogla zeskanowac gdzies fotki malego jak juz dostaniesz to wrzuc do galerii ;)

Asix no to jak masz taka karnacje to mysle ze w tych jasnych byloby Ci ladnie czyli numer dwa i trzy. Pytasz o sukieneczke numer jeden ja mysle ze wole takie bardziej jednolite i jasniejsze kolorki.

no ja tez wole jasniejsze kolorki ale boje sie, zebym nie wygladala za grubo :(
moze szybciej bedzie jak opisze jaka mam figurke bo zdjecia aktualnego zadnego nie mam no bo za dobrze jeszcze nie wygladam ale ogolonie teraz to:
piersi nie mam prawie wogole-masakra po karmieniu!! no i pas zawsze mialam wezszy od bioder dlatego zasze mialam trudnosci ze znalezieniem spodni no i mam tylek odstajacy ;) i 1,64 hahahahaha!!!
laski wezcie cos pomozcie, bo juz mnie cholera bieze-women a ty widzialas kiecki???

Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!:wściekła/y::no:

elbra idz do specjalisty to sie pewnie czegos dowiesz!!!

no a ja nie zrobilam tego testu bo sie okazalo, ze to test na poziom cukru w moczu no i nie wiem jak to sie ima do uczulenia na laktoze ale siedzialam w necie no i wyczytalam ze powinno se zrobic badania w kierunku robako(grzyby itp.)
no i musze czekac do wtorku bo ide na wazenie a potem znowu do lekarza-meczy mnie to juz ogromnie-nie wiem czy znowu doktorce powiedziec ze mam domysly co to moze byc, czy poprostu czekac co powie, bo jak dam jej podpowiedz to pewne znowu sie ze mna zgodzi :(

reklama
karina mi poprostu brak slow!!!!:wściekła/y:
ja bym taka trzasnela ze natychmiast by sie jej takie rzeczy z glowy wylecialy0dla mnie to k***a i tylel!!
nie dzierze takich lasek!!
strasznie mi szkoda chlopczyka-wiesz on bedzie mial pojechana psyche w przyszlosci-to niesprawiedliwe!!!:angry::no:

moj synus

YouTube - Davidkek

mozecie zobaczyc jak moj sie obraca, raczkuje i podnosi pupe
tylko obraz jest strasznie zlej jakosci :(
kamerke internetowa mam do du...

wisienka ja nic tam nie widze, tylko rozmazany obraz:sorry2:

Wisienko ja też nie wiele zobaczyłam :((( zdołałam tylko wylukać jak Dawidek się obraca, - rzeczywiście obraz bardzo nie wyraźny :sorry2:

wisienka-jak bedziesz mogla zeskanowac gdzies fotki malego jak juz dostaniesz to wrzuc do galerii ;)

postaram sie, ale to bedzie trudne bo mi skaner nie dziala i bede musiala isc do tesciow no i niektore fotki beda wiekszego formatu niz A4 :)
ale mam nadzieje ze moze dadza mi jakis nosnik, zapisane te fotki na plytce czy cos.

Davidek ma katar
:-:)-(

UFF już myślałam że jestem sama w walce z "pozostałościami" po ciąży:-) bo moje znajome to wszystkie poza jedną (waży więcej niż w ciąży , mały ma już 1,5 roku) to pogubiły kilogramy i centymetry w ciągu 2-3 miesięcy:szok:, mąż jedynie mnie pociesza że jeszcze zrzucę imam na to jeszcze czas :happy:

A te s**e bez uczuć to bym zatłukła , gołą ręką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MIłEJ NOCKI

dzien dobry!!

larvunia-kawusia??

anulka-przypomnialo mi sie ze wczoraj pytalas na ile lece do polski-na 3 tyg.
rano sie obudzilam i sobie przypomnialam, ze ci wczoraj nie napisalam

reklama
Do góry