wisienka-jak bedziesz mogla zeskanowac gdzies fotki malego jak juz dostaniesz to wrzuc do galerii
no ja tez wole jasniejsze kolorki ale boje sie, zebym nie wygladala za grubo
moze szybciej bedzie jak opisze jaka mam figurke bo zdjecia aktualnego zadnego nie mam no bo za dobrze jeszcze nie wygladam ale ogolonie teraz to:
piersi nie mam prawie wogole-masakra po karmieniu!! no i pas zawsze mialam wezszy od bioder dlatego zasze mialam trudnosci ze znalezieniem spodni no i mam tylek odstajacy i 1,64 hahahahaha!!!
laski wezcie cos pomozcie, bo juz mnie cholera bieze-women a ty widzialas kiecki???
elbra idz do specjalisty to sie pewnie czegos dowiesz!!!
no a ja nie zrobilam tego testu bo sie okazalo, ze to test na poziom cukru w moczu no i nie wiem jak to sie ima do uczulenia na laktoze ale siedzialam w necie no i wyczytalam ze powinno se zrobic badania w kierunku robako(grzyby itp.)
no i musze czekac do wtorku bo ide na wazenie a potem znowu do lekarza-meczy mnie to juz ogromnie-nie wiem czy znowu doktorce powiedziec ze mam domysly co to moze byc, czy poprostu czekac co powie, bo jak dam jej podpowiedz to pewne znowu sie ze mna zgodzi
Asix no to jak masz taka karnacje to mysle ze w tych jasnych byloby Ci ladnie czyli numer dwa i trzy. Pytasz o sukieneczke numer jeden ja mysle ze wole takie bardziej jednolite i jasniejsze kolorki.
no ja tez wole jasniejsze kolorki ale boje sie, zebym nie wygladala za grubo
moze szybciej bedzie jak opisze jaka mam figurke bo zdjecia aktualnego zadnego nie mam no bo za dobrze jeszcze nie wygladam ale ogolonie teraz to:
piersi nie mam prawie wogole-masakra po karmieniu!! no i pas zawsze mialam wezszy od bioder dlatego zasze mialam trudnosci ze znalezieniem spodni no i mam tylek odstajacy i 1,64 hahahahaha!!!
laski wezcie cos pomozcie, bo juz mnie cholera bieze-women a ty widzialas kiecki???
Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!
elbra idz do specjalisty to sie pewnie czegos dowiesz!!!
no a ja nie zrobilam tego testu bo sie okazalo, ze to test na poziom cukru w moczu no i nie wiem jak to sie ima do uczulenia na laktoze ale siedzialam w necie no i wyczytalam ze powinno se zrobic badania w kierunku robako(grzyby itp.)
no i musze czekac do wtorku bo ide na wazenie a potem znowu do lekarza-meczy mnie to juz ogromnie-nie wiem czy znowu doktorce powiedziec ze mam domysly co to moze byc, czy poprostu czekac co powie, bo jak dam jej podpowiedz to pewne znowu sie ze mna zgodzi