reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

wisienka-jak bedziesz mogla zeskanowac gdzies fotki malego jak juz dostaniesz to wrzuc do galerii ;)

Asix no to jak masz taka karnacje to mysle ze w tych jasnych byloby Ci ladnie czyli numer dwa i trzy. Pytasz o sukieneczke numer jeden ja mysle ze wole takie bardziej jednolite i jasniejsze kolorki.

no ja tez wole jasniejsze kolorki ale boje sie, zebym nie wygladala za grubo :(
moze szybciej bedzie jak opisze jaka mam figurke bo zdjecia aktualnego zadnego nie mam no bo za dobrze jeszcze nie wygladam ale ogolonie teraz to:
piersi nie mam prawie wogole-masakra po karmieniu!! no i pas zawsze mialam wezszy od bioder dlatego zasze mialam trudnosci ze znalezieniem spodni no i mam tylek odstajacy ;) i 1,64 hahahahaha!!!
laski wezcie cos pomozcie, bo juz mnie cholera bieze-women a ty widzialas kiecki???

Dziewczyny ja normalnie zwariuję. Młody pije już Bebilon Pepti + Ketotifen jakies 3 tygodnie.
I był spokoj. a teraz znów zaczynają mu się pojawiać te okropne suche plamy na łokciach. MAM JUŻ DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie jadł nic nowego ostatnio. zreszta to nie wygląda jak uczulenie z czegoś. ale najgorsze, że poawiło mu sie to teraz w okolicach ust i bródki.
ostatnio jak mu to przeszło to odwołałam wizyte u alergologa a teraz musze dzownić w poniedziałek i się umówić - jedyna nadzieja w tej kobiecie.
już niewiem co to może być. teraz pylą brzozy czy tam trway więc może to z tego. już odpadam bo nic nie pomaga!!!:wściekła/y::no:

elbra idz do specjalisty to sie pewnie czegos dowiesz!!!

no a ja nie zrobilam tego testu bo sie okazalo, ze to test na poziom cukru w moczu no i nie wiem jak to sie ima do uczulenia na laktoze ale siedzialam w necie no i wyczytalam ze powinno se zrobic badania w kierunku robako(grzyby itp.)
no i musze czekac do wtorku bo ide na wazenie a potem znowu do lekarza-meczy mnie to juz ogromnie-nie wiem czy znowu doktorce powiedziec ze mam domysly co to moze byc, czy poprostu czekac co powie, bo jak dam jej podpowiedz to pewne znowu sie ze mna zgodzi :(

reklama
karina mi poprostu brak slow!!!!:wściekła/y:
ja bym taka trzasnela ze natychmiast by sie jej takie rzeczy z glowy wylecialy0dla mnie to k***a i tylel!!
nie dzierze takich lasek!!
strasznie mi szkoda chlopczyka-wiesz on bedzie mial pojechana psyche w przyszlosci-to niesprawiedliwe!!!:angry::no:

moj synus

YouTube - Davidkek

mozecie zobaczyc jak moj sie obraca, raczkuje i podnosi pupe
tylko obraz jest strasznie zlej jakosci :(
kamerke internetowa mam do du...

wisienka ja nic tam nie widze, tylko rozmazany obraz:sorry2:

Wisienko ja też nie wiele zobaczyłam :((( zdołałam tylko wylukać jak Dawidek się obraca, - rzeczywiście obraz bardzo nie wyraźny :sorry2:

wisienka-jak bedziesz mogla zeskanowac gdzies fotki malego jak juz dostaniesz to wrzuc do galerii ;)

postaram sie, ale to bedzie trudne bo mi skaner nie dziala i bede musiala isc do tesciow no i niektore fotki beda wiekszego formatu niz A4 :)
ale mam nadzieje ze moze dadza mi jakis nosnik, zapisane te fotki na plytce czy cos.

Davidek ma katar
:-:)-(

UFF już myślałam że jestem sama w walce z "pozostałościami" po ciąży:-) bo moje znajome to wszystkie poza jedną (waży więcej niż w ciąży , mały ma już 1,5 roku) to pogubiły kilogramy i centymetry w ciągu 2-3 miesięcy:szok:, mąż jedynie mnie pociesza że jeszcze zrzucę imam na to jeszcze czas :happy:

A te s**e bez uczuć to bym zatłukła , gołą ręką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MIłEJ NOCKI

dzien dobry!!

larvunia-kawusia??

anulka-przypomnialo mi sie ze wczoraj pytalas na ile lece do polski-na 3 tyg.
rano sie obudzilam i sobie przypomnialam, ze ci wczoraj nie napisalam

reklama
Do góry