reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Asix ja mysle ze masz ladna typowa kobieca figurke:tak:Jezeli chodzi o kolor jasny nie zawsze pogrubia a jak dobrze dobierzesz to wrecz przeciwnie.Musisz zerknac jaki jest material jakie jest ciecie i jak faktura materialu.
Jezeli masz mniejsze piersi to mozesz wykorzystac sukienke gorsetowa jak dobrze pamietam z tych co pokazywalas to czwrata wlasnie taka byla z tym ze musialabys wlozyc staniczek typu push-up zeby zrownowazyc proporcje figury ( jezeli jest taka potrzeba)i taka sukieneczka ladnie bedzie wygladac i czesto one jeszcze wyciaga figurke i wysmuklaja talie.Dla porownaina podam ci tak widzialas mnie raczej na zdjeciach ja mam waski pas a szerokie biodra no i duze piersi i w takiej sukieneczce gorsetowej wygladalabym nie najlepiej bo gora spadalaby mi ( wiem cos o tym bo mialam taka suknie slubna ale sie nawsciekalam:-D)
Wiec uwazam ze w takiej sukience bedziesz wygaldac zjawiskowo jeszcze raz zaraz zerkne na te sukienczki i dopisze ci:tak:

karina kochana jestes, tyle sie nameczylas zeby sie zajac moja sprawa a to jest dla mnie naprawde wazne!!!duzo mi teraz dalo do myslenia, czyli jednak nr. 2 chyba odpadnie, bo juz calkiem plaska bede :(
dzieki kochana!!!

witam mamuski:-)

asix wspolczuje tych jazd z brzuniem malego:-(normlanie szok ze tyle musisz czekac do lekarza-przeciez to taka powazna rzecz:sorry2:oby twoje przypuszczenia sie nie sprawdzily, trzymam kciuki. aha i wklej fotke to powiemy ci czy jest az tak zle:-pa mysle ze nie jest i zbyt krytycznie podchodzisz do siebie:tak:

wiesz ja juz pierd**ca za przeproszenie dostaje od tego czekania
dlatego sama juz szukam co moze mu byc a opis objawow dokladnie pasuje do pasozytow-tylko skad on by to mial???

a fotke chyba sobie dzisiaj pstrykne to wkleje do galerii wieczorkiem albo rano o.k?

co do rocznicy slubu- to wszystkiego najlepszego!!!!
nie macie za wiele czasu-moze jakas kolacyjka,co??

Dzien doberek:tak::tak:

Asix... tak czytam Kochana jak sie meczycie z tymi poj...nymi leakrzami to mnie trafia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: och... dobrze, ze czlowiek ma internet i moze czegos sam poszukac... ach... szkoda slow... zycze duuuuuzo zdrowka dla Maciusia:tak::tak::tak:

dzieki anulka!!

kochane ja spadam robic obiadek i ogarnac chalupke-zniklam na chwileczke wczesniej, bo jak przylozylam glowe do poduszki to odjechalam, a dziadek zajmowal sie malym:tak:wiec ze mna juz lepiej :)
do wieczorka!!!!!
i milego dzionka zycze!!!
a mamusiom ktore nie maja sloneczka u siebie przesylam troche od nas:-D

reklama
Dzień doberek , moja malutka zasypiała ok. 21 i spała do 7-8:-) , ale ostatnio nie wiem czy to przez ząbki budzi się o 1-2 i chce do cyca :baffled:, szybko usypia ale budzi się o 5-6 wtedy biore ją do nas do wyrka daje cyca i śpi z nami do 9-10 , chociaż dzisiaj mieliśmy pół nocki z głowy:dry: , obudziła się ok 12 i przy cycu zasneła ale jak ją odkładałam to po15 min pobudka i tak przez 2 g. w końcu wziełam ją do nas i spaliśmy do 9:30 :sorry2:

czesc mamcie

ja melduje ze sie calkowicie rozlozylam
nie mam goraczki,ale czuje sie jakbym ja miala
do tego zatoki mam zawalone bo gorzej slysze,glowa mnie boli
z nosa mi sie leje
i kurka jak na zlosc jestem sama z dziemci bo Karol poszedl do pracy :sorry2:zglosil sie na ochotnika,wiec jak na neidziele wiecej zarabia na godzine,ale ja potrzebuje łozka :sorry2:
nie chce mi sie kompletnie nic

postaram sie cos poczytac co tam u was

jutro nasza rocznica slubu:-)dziewczyny macie jakies pomysly jak mozna ja spedzic??za wiele nie mozem sobie pozwolic bo mala karmie piersia wiec gora na 4-5 godzin mozemy ja oddac do dziadkow...

nie wiem co preferujecie,ale ja np.p[oszlabym do lokalu na kolacje,do tego w ktorym z K.mielismy swoja pierwsza randke :-)
w kazdym razie my siedzimy non stop w domu,wiec jakbysmy mieli komu podrzucic malutkie to napewno wybralibysmy sie gdziekolwiek :happy:

asix wspolczuje ze musisz tyle czekac na wizyte lekarska
tu zagranica jest dziwnie
to samo w N.:baffled:

Witajcie kochane

Ja mam juz obiadek zrobiony dzisiaj pierwszy raz zrobilam cos innego zobaczymy czy wyjdzie.
Wlasnie wrocilam z jazdy konnej i jestem szczesliwa bo dzisiaj byla taka konkretna jazda i calemiesnie mnie bola:-):-):-)

Buziaki pozniej zerkne i poczytam

Lilka... Bidulka... chora, w ciazy i jeszcze caly dom na glowie:sorry2: Trzymaj sie Kochana, no i zdrowka zycze:tak::tak:

Karina... ale masz fajnie z tymi konikami:tak::tak:

Jakos tu puuuuusto, nie ??

Anulka strasznie pusto :happy: ale weekend
no mam nadzieje ze ten wodospad z nosa to ta ropa :sorry2: mi z zatok schodzi...zawsze tak mialam...

czuje sie w miare ok...nawet zrobilam szwajcara na obiad :-) (filet kurczaka zawijany z maselkiem,zoltym serem i pietruszka)
kurka nie moge sie doczekac,wlasnie sie smazy hihiii
musze nadrobic bo przez chorubsko jesc mi sie nie chce

Karina ja tez ci zazdroszcze konika ;-) kurka jak urodze i schudne to sama sie w PL wybiore :rofl2:

Lilka... ale mi smaka narobilas...:tak::tak: jak wyszlo?

u nas dzis na obiad zupka chinska - z torebki:zawstydzona/y::-p:laugh2: ...a mialy byc mlode ziemniaczki, kotlecik i kapustka mloda na gesto...
ale pogoda do bani - ciagle pada... - wiec nigdzie nie wyszlismy z domciu, a mielismy pojechac na zakupy:-p

ojoj... duzo zdrowka dla Davidka! :tak:

dziekujemy bardzo :-)

Qrcze nie potrafie malego przestawic na pozniejsze zasypianie. Pada mi juz ok 19.00 a budzi sie juz o ok.5.00 Nawetn w weekendy :dry:

larvunia moze sprobuj wymeczyc malego popoludniu zeby ci padl np 16-17 i przespal sie z godzinke, gora dwie i potem do 20-21 powinien ci wytrzymac i pozniej sie obudzi, moj chodzi spac o 22 i spi do 9-10.

Dziewczyny, karmiace piersia... Czy ktoras wprowadza amciu wedlug nowego schematu zywienia niemowlat?? Tzn, najpierw zupki z kasza manna, potem zupki z kasza manna z mieskiem i z zoltkiem + przeciery owocowe...

anulka ja nie karmie wg. schematu :no:

lilka ojej trzymaj sie i dbaj o siebie i babelka ;-) duzo zdrowka

asix gorsety nie koniecznie sa dla kobiet bez biustu, wrecz przeciwnie bym powiedziala..........
moim zdaniem super bedziesz wygladac w 1 lub 2, choc moj typ to 2, ladnie ci podkresli twoj biust ,a kroj taki ze zamaskuje brzuch i szerokie biodra czy wystajaca pupa........

reklama
Witam wieczorkiem

My dziś dzień spędziliśmy na zakupach. Najpierw z M wybieraliśmy sobie perfumy (znajomy ma nam przywieść z Londynu) no a potem spożywka.

Kacper został położony do łóżeczka i śpi :-) .

Kurcze szkoda, że jutro juz poniedziałek :-(fajnie było posiedzieć w domku z Mężulkiem - pocieszające jest to, że w czwartek znowu ma wolne i w piątek :tak::-)

Do góry