Asix ja mysle ze masz ladna typowa kobieca figurkeJezeli chodzi o kolor jasny nie zawsze pogrubia a jak dobrze dobierzesz to wrecz przeciwnie.Musisz zerknac jaki jest material jakie jest ciecie i jak faktura materialu.
Jezeli masz mniejsze piersi to mozesz wykorzystac sukienke gorsetowa jak dobrze pamietam z tych co pokazywalas to czwrata wlasnie taka byla z tym ze musialabys wlozyc staniczek typu push-up zeby zrownowazyc proporcje figury ( jezeli jest taka potrzeba)i taka sukieneczka ladnie bedzie wygladac i czesto one jeszcze wyciaga figurke i wysmuklaja talie.Dla porownaina podam ci tak widzialas mnie raczej na zdjeciach ja mam waski pas a szerokie biodra no i duze piersi i w takiej sukieneczce gorsetowej wygladalabym nie najlepiej bo gora spadalaby mi ( wiem cos o tym bo mialam taka suknie slubna ale sie nawsciekalam)
Wiec uwazam ze w takiej sukience bedziesz wygaldac zjawiskowo jeszcze raz zaraz zerkne na te sukienczki i dopisze ci
karina kochana jestes, tyle sie nameczylas zeby sie zajac moja sprawa a to jest dla mnie naprawde wazne!!!duzo mi teraz dalo do myslenia, czyli jednak nr. 2 chyba odpadnie, bo juz calkiem plaska bede
dzieki kochana!!!
witam mamuski:-)
asix wspolczuje tych jazd z brzuniem malego:-(normlanie szok ze tyle musisz czekac do lekarza-przeciez to taka powazna rzeczoby twoje przypuszczenia sie nie sprawdzily, trzymam kciuki. aha i wklej fotke to powiemy ci czy jest az tak zlea mysle ze nie jest i zbyt krytycznie podchodzisz do siebie
wiesz ja juz pierd**ca za przeproszenie dostaje od tego czekania
dlatego sama juz szukam co moze mu byc a opis objawow dokladnie pasuje do pasozytow-tylko skad on by to mial???
a fotke chyba sobie dzisiaj pstrykne to wkleje do galerii wieczorkiem albo rano o.k?
co do rocznicy slubu- to wszystkiego najlepszego!!!!
nie macie za wiele czasu-moze jakas kolacyjka,co??
Dzien doberek
Asix... tak czytam Kochana jak sie meczycie z tymi poj...nymi leakrzami to mnie trafia och... dobrze, ze czlowiek ma internet i moze czegos sam poszukac... ach... szkoda slow... zycze duuuuuzo zdrowka dla Maciusia
dzieki anulka!!
kochane ja spadam robic obiadek i ogarnac chalupke-zniklam na chwileczke wczesniej, bo jak przylozylam glowe do poduszki to odjechalam, a dziadek zajmowal sie malymwiec ze mna juz lepiej
do wieczorka!!!!!
i milego dzionka zycze!!!
a mamusiom ktore nie maja sloneczka u siebie przesylam troche od nas