karina1980
Fanka BB :)
nie jarze jak po 2 czy 3r
a i pytalas o sukienki na innym watku to napisze tutaj
oto linki powklejam w kolejnosci -1 bedzie ta ktora mi sie najbardziej podoba no ale nie moge sie teraz zdecydowac wiec jak cos mozecie doradzic to super!!
zreszta widzialyscie mnie na fotkach i wiecie jak mniej wiecej wygladam, bo ja sama nie potrafie dobrac, a jak ktos z boku widzi to zawsze decyzja jest trafniejsza
Black and white check prom dress - Prom dresses - Dresses - Womens - Debenhams
Definitions georgette beaded dress - Littlewoods Direct
Definitions floral embroidered dress - Littlewoods Direct
tylko w tej powyzej i ponizej nie wiedzialabym ktory kolor
satin prom dress - petite - Littlewoods Direct
w razie co to jeszcze szukam....;-) musze sie wyrobic do konca maja bo 28.06 lece o polandu
Asix co do sukienki mi najbardziej podoba sie ta druga a nastepnie ta trzecia tylko wzielabym chyba w tym jasniejszym kolorze ale to zalezy od karnacji jaka sie maPodeslij jakies zdjecie swoje gdzie bedziesz cala to latwiej bedzie podpowiedziec.
Netka ja malego mam w spacerowce chyba tak od okolo miesiaca i jest w porzadku.Maly juz nie chcial jezdzic w gondolce.
Pozatym spacerowki maja regulowane oparcie iwec moze miec pozycje siedzaca,polsiedzaca i lezaca.Wazne zebys nie brala spacerowki z miekkim oparciem takie jest dobre dla okolo 1,5 roczego dziecka(chociaz ja i takiego nie dalabym raczej do takiej spacerowki)
Jedyne co moge podpowiedziec ci to po pierwsze wlasnie sztywne oparcie i nie podnoszone za takei paski nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.Problem z tym jest taki ze co jakis czas trzeba oparcie podociagac bo opada przynajmniej ja mialam taki problem i kilka znajomych tez.
Dziękuję dziewczyny!
Karinko.My mamy spacerówkę od X-landera XT.i chyba na razie nie będziemy kupować nic innego lżejszegkaże się w praniu.To w takim razie jutro ściągamy gondolę i montujemy spacerówkę.Pozdrawiamy.
Netka ja mialam taka solidna spacerowke i ja sprzedalam teraz troche zaluje ale ona tez mi w 100% nie spelnialam tego co chcialabym miec w wozku, a jak masz X-landera to ja zastawilabym go chyba.
Ja teraz kupialm spacerowke ale nie jestem zadowolona i chce ja sprzedac
Ale tutaj pustki dzisiaj-dziewczyny gdzie Was wywialo?????:-)