reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

nie jarze jak po 2 czy 3r

a i pytalas o sukienki na innym watku to napisze tutaj :)
oto linki powklejam w kolejnosci -1 bedzie ta ktora mi sie najbardziej podoba no ale nie moge sie teraz zdecydowac wiec jak cos mozecie doradzic to super!!
zreszta widzialyscie mnie na fotkach i wiecie jak mniej wiecej wygladam, bo ja sama nie potrafie dobrac, a jak ktos z boku widzi to zawsze decyzja jest trafniejsza:-p
Black and white check prom dress - Prom dresses - Dresses - Womens - Debenhams

Definitions georgette beaded dress - Littlewoods Direct

Definitions floral embroidered dress - Littlewoods Direct

tylko w tej powyzej i ponizej nie wiedzialabym ktory kolor
satin prom dress - petite - Littlewoods Direct

w razie co to jeszcze szukam....;-) musze sie wyrobic do konca maja bo 28.06 lece o polandu

Asix co do sukienki mi najbardziej podoba sie ta druga a nastepnie ta trzecia tylko wzielabym chyba w tym jasniejszym kolorze ale to zalezy od karnacji jaka sie ma:tak:Podeslij jakies zdjecie swoje gdzie bedziesz cala to latwiej bedzie podpowiedziec.

Netka ja malego mam w spacerowce chyba tak od okolo miesiaca i jest w porzadku.Maly juz nie chcial jezdzic w gondolce.
Pozatym spacerowki maja regulowane oparcie iwec moze miec pozycje siedzaca,polsiedzaca i lezaca.Wazne zebys nie brala spacerowki z miekkim oparciem takie jest dobre dla okolo 1,5 roczego dziecka(chociaz ja i takiego nie dalabym raczej do takiej spacerowki)
Jedyne co moge podpowiedziec ci to po pierwsze wlasnie sztywne oparcie i nie podnoszone za takei paski nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.Problem z tym jest taki ze co jakis czas trzeba oparcie podociagac bo opada przynajmniej ja mialam taki problem i kilka znajomych tez.

Dziękuję dziewczyny!

Karinko.My mamy spacerówkę od X-landera XT.i chyba na razie nie będziemy kupować nic innego lżejszego_Okaże się w praniu.To w takim razie jutro ściągamy gondolę i montujemy spacerówkę.Pozdrawiamy:-D:-D.

Netka ja mialam taka solidna spacerowke i ja sprzedalam teraz troche zaluje ale ona tez mi w 100% nie spelnialam tego co chcialabym miec w wozku, a jak masz X-landera to ja zastawilabym go chyba.
Ja teraz kupialm spacerowke ale nie jestem zadowolona i chce ja sprzedac:tak:

Ale tutaj pustki dzisiaj-dziewczyny gdzie Was wywialo?????:-)

reklama
Pusia super filmiki z synkiem. Aż się popłakałam jak zobaczyłam jakie on już fikołki robi. ale na mojego też przyjdzie pora. chyba ma większy z tym problem bo jest troche grubszy:dry:

pytanko , czy wróciłyście już do wagi sprzed ciąży? Jeśli tak to może jakaś skuteczna dieta lub cos:blink: ja w ciąży przytyłam 22 kilo :zawstydzona/y:,zaraz po porodzie znikło 10 , w ciągu następnych dwóch miesięcy kolejne 8 , ale od 4 miesiecy waga stoi i ostatnich 4 za choinke nie moge zgubic:baffled: nie mówiąc nic o pozostałym brzuszku tzn. nadprogramowych centymetrach :no:masakra . może jakas rada :-)

ja przytyłam 20 kg w ciazy. i po 3 miesiącach od porodu śladu nie zostało po tych kilogramach (oprócz rozstępów:baffled:). także ja diety cud nie mam. jakoś samo zeszło:sorry2:

Witam się serdecznie!
Ja tak do Was na chwilkę przelotem z małym pytankiem.:-)
Teraz ciągle siedzimy u babci na wsi,a tam nie ma dostępu do internetu ,ale jak już małemu się znudzi pod gruszą to wracamy i nadrobię zaległości na forum.
A pytanie mam takie:czy dziecko które jeszcze nie siedzi(ale ciągle próbuje)można już wozić w spacerówce,czy to nie zaszkodzi jego małemu kręgoslupkowi i bioderkom?Mały w gondoli już się denerwuje no i nie wiem co z tym fantem zrobić.Widzę że Wy już kupujecie spacerówki więc na bank wiecie co i jak.
Pozdrawiamy gorąco:-D:-D:-D:-D.

mój jeżdzi od 2 tygodni w spacerówce. na leżąco tylko spi. nie ma już opcji żeby leżał jak nie spi odkąd chce się podnosić.

ale burza u mnie bbbrrrrrr.... dawnio tak nie bylo... narmalnie urwanie chmury.

....pczytam cio u Was kochane, jak mi pies da :rofl2: marcelek bawi sie sam na kocyku a pies ze strachu na mnie wlazi :baffled: a mala nie jest :dry:

dzien dobry

Asix mi sie 2 najbardziej podoba :-)
do fotografa jeszcze nie pojechalam bo mialam niezla jazde z malym, prawie cala nocke nie spalam, dopiero uspokoil sie przed 9 i tak pospalismy do teraz, wlasnie jem sniadanko, jakas kawcie trzeba wypic i chyba zaraz bedziemy jechac.

p.s ja twojej figury nie widzialam, nigdy swoich fotek nie wklejasz a na naszej klasie jest tylko twarz :-p;-):dry:

a czemu maly ci spac nie dal???
hahahaha!! tez racja!!!musze jakas fotke strzelic i w ja wrzucic na nk:-D:-D:-D

karina no ja mam ciemna karnacje i ciemne wlosy, a co jest nie tak z 1??

Kochane, doczytalam na raty co u Was:tak:

Co do spacerowek, to u nas tez jest juz ponad miesiac:tak::tak: i jest bardzo ok:tak::tak:

Pusia, nie moge sie nachwalic Twojego Kacperka - extra akrobata:tak:

Larvuniu, u nas burza byla wczoraj;-)

Co do wagi, to ja tez mam mniej niz przed ciaza... ale brzuch jak nigdy... wystajacy... mimo, ze cwicze... no i rozstepy:zawstydzona/y:

Karina, az mi Cie szkoda... naszukalas sie tyle spacerowki i to nie to... buuuu...

Asix... 28 czerwca lecisz do Polski, na dlugo?

Lilka, jak tam zdrowko? Jak brzusio?;-)

Women, milego spotkania z Czarkiem:-)

Wisienka, wlasnie, czemu David nie chcial spac??

My dzis zaliczylismy znowu 2 spacerki - rano po 10tej - wrocilismy po 12tej... i potem po 14tej do 16.20... nogi bola mnie jak cholera... caly czas spacerowalam;-)

no i mam dobra wiesc... byla kupka... :tak::tak::tak::tak:
nawet nie wiecie jak sie ciesze... oby juz bylo lepiej:tak::tak::tak:

Pusia super filmiki z synkiem. Aż się popłakałam jak zobaczyłam jakie on już fikołki robi. ale na mojego też przyjdzie pora. chyba ma większy z tym problem bo jest troche grubszy:dry:

ja przytyłam 20 kg w ciazy. i po 3 miesiącach od porodu śladu nie zostało po tych kilogramach (oprócz rozstępów:baffled:). także ja diety cud nie mam. jakoś samo zeszło:sorry2:

Bardzo nam miło że Kacperuś się podoba :). Na Twojego Szkraba napewno przyjdzie czas :tak:.

Co do wagi to tak jak u mnie :) - nie musiałam nic robić żeby spadła :-)

Byliśmy w trójkę na spacerku , zjedliśmy coś dobrego na mieście , potem lody ...Kacperek pospał na dworze a potem poszliśmy na plac zabaw i siedział sobie na kocyku patrząc na bawiące się dzieci :-):-)

My dzis zaliczylismy znowu 2 spacerki - rano po 10tej - wrocilismy po 12tej... i potem po 14tej do 16.20... nogi bola mnie jak cholera... caly czas spacerowalam;-)

no i mam dobra wiesc... byla kupka... :tak::tak::tak::tak:
nawet nie wiecie jak sie ciesze... oby juz bylo lepiej:tak::tak::tak:

Gratuluje kupci :-):-)

a czemu maly ci spac nie dal???

Wisienka, wlasnie, czemu David nie chcial spac??

cos mu dolegalo, najpierw mi sie wiercil co chwile i chcial aby go przytulac, jak tylko go poscilam to sie budzil, zasnal na nie wiem 1-2 godziny i to samo i do tego jeszcze zaczal sie drapac po klatce piersiowej to walczylam z nim aby przestal, i jak przestal to znow go chyba brzuszek zabolal, napinal sie i napinal jakby chcial kupke zrobic i nie mogl i caly czas przerazliwie plakal, dalam mu infacol, troszke brzuszek pomasowalam i nic to zapodalam czopek glicerynowy to ja wiem po godzinie gdzies zrobil kupke to juz byla 7, nakamrilam go i dopiero o 8 i zasnal do 11:30,.

a i bylam u tego fotografa, bylo super :-):-):-) troche sie naczekalismy, ale warto.
maly byl bardzo grzeczny i slicznie sie usmiechal do zdjec.
Niby mam czekac 21 dni az przysla wywolane, ale pani powiedziala ze w ciagu 10 powinny byc, juz sie nie moge doczekac :-):-) w sumie za wszystkie zaplacilismy £80.

anulka gratuluje kupki ;-):-)
kupilas pipetke?

reklama
cos mu dolegalo, najpierw mi sie wiercil co chwile i chcial aby go przytulac, jak tylko go poscilam to sie budzil, zasnal na nie wiem 1-2 godziny i to samo i do tego jeszcze zaczal sie drapac po klatce piersiowej to walczylam z nim aby przestal, i jak przestal to znow go chyba brzuszek zabolal, napinal sie i napinal jakby chcial kupke zrobic i nie mogl i caly czas przerazliwie plakal, dalam mu infacol, troszke brzuszek pomasowalam i nic to zapodalam czopek glicerynowy to ja wiem po godzinie gdzies zrobil kupke to juz byla 7, nakamrilam go i dopiero o 8 i zasnal do 11:30,.

a i bylam u tego fotografa, bylo super :-):-):-) troche sie naczekalismy, ale warto.
maly byl bardzo grzeczny i slicznie sie usmiechal do zdjec.
Niby mam czekac 21 dni az przysla wywolane, ale pani powiedziala ze w ciagu 10 powinny byc, juz sie nie moge doczekac :-):-) w sumie za wszystkie zaplacilismy £80.

anulka gratuluje kupki ;-):-)
kupilas pipetke?

Biedactwo, cos pewnie brzusio doskwieral... no ale dobrze, ze juz dobrze.
Extra, to za 10 dni moga byc juz zdjecia - z sesji u fotografa, no... no...

Wisienka,nie kupilam pipety, bo jakos powolutku dalismy rade strzykawka (tzn. na wieczor, bo w ciagu dnia daje mu 1x do zupki i 1x do deserku), ale jak cos to bede juz wiedziec... choc, wole, by sie juz nie przydala:-p

Do góry