reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja wprawdzie koszmarów nie mam, ale noce zaczynają być dla mnie jak koszmar: budzę się i nie mogę dalej zasnąć choć bardzo mi się chce, kręcą mnie strasznie nogi i denerwuję się bo przecież rano trzeba wstać, wyszykować synka i wyjść do pracy... ech... tak więc nocki też narazie nie najciekawsze:no:

Na pocieszenie: myślę, że jak wejdziemy w drugi trymestr to już wszytko (wraz ze snami) będzie super kolorowe i przyjemne:tak: :-)

Tak więc: oby te dwa miechy przed nami przeleciały tak szybciutko, że aż ich nie zauważymy;-)

Anineczka jaki masz świetny suwaczek!:)

reklama
Serdeczne gratulacje dla wszystkich listopadoweczek. i buziak dla krecika :* do teraz jestem w szoku bo tej nowinie :) trzymajcie sie cieplo babeczki!!

Marthusiu to mile ze nawet tutaj do nas dotarlas!!!! Dziekuje za buziaka i przesylam spowrotem!!! Szczegolne usciski dla Lenki!!!!

czesc dziewczyny
i ja sie melduje na listopad 2007 :-)
w Dniu Kobiet tescik pokazał mi sliczne dwie kreseczki :-)
dzis byłam na usg i mam bardzo wczesna ciążę
jestem miedzy 3-4 tc
pecherzyk ma 0,47cm
niestety nie moge brac pod uwage ostatniej @ poniewaz była 21 stycznia-7 tygodni temu
w miedzy czasie mialam zapalenie błony sluzowej macicy,byłam na antybiotykach i jakos w lutym @ nie było
dlatego lekarz dzis pwoiedział ze bedziemy sie sugerowac terminem porodu z usg :happy:
wstepnie termin + - mam na 20 listopada

pod koniec marca ide na nastepne usg
mam andzieje ze wszystko bedzie dobrze, bo pierwsza moja ciąża była 'szpitalna' od poczatku do konca

sciskam was goraco i pozdrawiam :-)

Witam

Hej Lilka GRATULACJE!!!!

Ja juz po pracy jestem,w szlafroczku odpoczywam.
Cos cichutko na tym naszym watku.:-:)-(
Nic dziwnego,wiekszosc z nas ma "male kochane obowiazki" :eek::-)

Madga tez mozesz miec taki suwaczek ;-)
Powiedzialas juz w pracy o brzuszku?

Kajunia
jak sie czujesz?
Kunda wszystko w porzadku?
malinois oby te sny przeszly nam jak najszybciej :-)
A jak twoje samopoczucie?
misia a jak Tobie dzis minal dzien?

Moze jeszcze zajrze pozniej,moze sie jakas przyszla mama odezwie ;-)

Anineczka seredcznie dziekuje :elvis: :elvis: :elvis: <-----to są buziaczki ;-)

ja juz mykam na tv
za chwile leci moj serialik na tvn style''uwaga faceci'' :-D
a potem lece nynki bo straaaasznie chce mi sie spac ;-)

buziaczki

cześć Lilka!!! no proszę następna mamusia listopadowa! GRATULUJĘ!

eh dziewczyny :-(
dzisiaj zaliczyłam pierwszego pawia porannego, poszłam pod prysznic, mój mąż krzyczy z kuchni "zjesz jajecznicę?!?" nagle zobaczyłam tą parującą jajecznicę oczyma wyobraźni i nagle zgięło mnie wpół i zwymiotowałam, a raczej próbowałam zwymiotować bo żołądek pusty i tylko miałam takie bolesne skurcze, yh... obrzydliwe uczucie... :baffled:

Całusy dla listopadowych mamuś!

Hej!!!
Dziewczyny chciałam pogratulwać Wam serdecznie ja tez jestem listopadowa mama ale 2006 i życzyc dużo zdrowka i spokojnej calej ciazy oraz szybkich i bezbolesnych porodow:laugh2:

buziaczki:-)

cześć Lilka!!! no proszę następna mamusia listopadowa! GRATULUJĘ!

eh dziewczyny :-(
dzisiaj zaliczyłam pierwszego pawia porannego, poszłam pod prysznic, mój mąż krzyczy z kuchni "zjesz jajecznicę?!?" nagle zobaczyłam tą parującą jajecznicę oczyma wyobraźni i nagle zgięło mnie wpół i zwymiotowałam, a raczej próbowałam zwymiotować bo żołądek pusty i tylko miałam takie bolesne skurcze, yh... obrzydliwe uczucie... :baffled:

Całusy dla listopadowych mamuś!

czesc Misiu :-)

ojj wspolczuje dzisiejszego przezycia
miejmy nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk

ja z Milenką mmialam takie nudnosci ze trzymały mnie cały dzien i całe 4 miesiace
przez ten czas nie przytyłam nic!!!
na szczescie nie wymiotowałam

i w sumie etraz tylko tego sie obawiam,bo ponoc kazda ciaza jest inna....no ja tego typu bajeru bym nie chciała miec:sick: :cool2:

ale co mnie przeraza na dzien dzisiejszy to....wzmozony apetyt
wczoraj o 1 w nocy wstałam by zrobic sobie jesc bo chyba bym nie zasneła!!
no jeszcze w nocy nie zdarzyło mi sie wstawac po jedzonko:eek:
jejuska oby to nie oznaczało ze tak cały czas bedzie bo sie posiekam normalnie:baffled:

z Milena przytyłamw ciazy 9 kg i nie chciałabym tym razem wiecej....szczegolnie ze juz teraz do chudzielcow sie nie zaliczam....

reklama
Do góry