reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Katharina jak widziałaś bijące serduszko to chyba łapiesz się na październik :tak: Masz jakąś fotkę z usg?

Ja ide do gina chyba za 2 tyg :-)

A znajac siebie to czekam do 38 tygodnia i wyciagam.......oczywiscie jesli wszystko bedzie w porzadku, mojego synka też wyciagnełam na 14 dni wczesniej bo wazyl juz 3900...

nie mam zdjęcia, ale byłam dokładnie w 6 tygodniu na wizycie i dokładnie było widac i słychać, więc ty tez napewno bedziesz już widziała

Witam z ranca:-)

Jakos dzis nie najlepiej sie czuje:-( Ja tez wizyte mam dopiero za 2tyg i troche sie boje czy wszystko ok...wogole to bym chciała byc po wizycie...poszłabym wczesniej ale moj gin wzioł sobie urlop, akurat wtedy kiedy jest mi potrzebny:-)

Witam
Ja przed pracka.
Mialam dzis koszmarny sen :szok:
Na temat mojej ciazy:-( Opowiedzialam mojemu mezowi i mnie ochrzanil,ze za duzo w internecie czytam o problemach ciazowych :baffled:
Czy wy tez czasem macie koszmary?
Ogolnie czuje sie dobrze,mam nadzieje tylko,ze w pracy nie usne:laugh2:
Do lekarza pojde za dwa tygodnie i wtedy poprosze go o list do pracodawcy,ze jestem w stanie blogoslawionym.

Kunda a moze zadzwon do jakiegos innego lekarza?
Moze cos poradzi? A moze zaprosi na Usg? Zobaczysz swojego maluszka;-)
Trzymaj sie cieplutko:tak:

Anineczka przypominam sobie , zue cala ciaze z Allankiem mialam koszmary nocne!!! Jak opowiadalam mezykowi to powiedzial ze moglabym ksiazke pisac!!! Niestety prawie wiekszosc tych snow miala zwiazek z dzidziusiem!!! Wiec chyba to normalne!!!! hihihi

reklama
Anineczko, Kreciku- mogę podać Wam rękę, mnie też prawie od początku ciąży często śnią się głupie sny-nie nazwę tego koszmarami :no:, nie są one związane z dzidziusiem, najczęściej kompletnie bez sensu, czasem wybudzają mnie ze snu :wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie ;-)

Do góry