reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ojoj, czyli jednak nieuniknione:-:)-( Zycze, by bylo szybciutko i bez bolu... buziak dla Olenki;-):-)

beata oj trzymajcie sie jutro, bedzie dobrze, chwilka i po krzyku, bedziecie mialy w koncu spokoj z oczkiem:tak:

Beata trzymam kciuki,mam nadzieje ze juz dzis bedzie po wszystkim.

Pogodna chyba dziś będzie ładna więc znów większość dnia spędzimy na spacerkach, pozdrawiam i miłego dnia.

TRZYMAM KCIUKI ZEBY POSZLO SZYBKO I BEZBOLESNIE

.

Hello

Beatko powodzenia :tak:

dzien doberek!!!

beatka-trzymam kciuki za olenke daj znac po wizycie

Beatko kochana powodzenia
...

Beata powodzenia z Ola, oby bylo szybko i bezbolesnie, biedna niunia :-(

/

Dzięki dziewczyny ale niestety zabiegu nie było:wściekła/y:Pani doktor stwierdziła że oczko nie wygląda tak źle i jeszcze czekać i 4 krople!!!!! mam dość ale jak czekać to czekać tylko jak długo aż znowu jej zropieją po odstawieniu kropli ach mam dość

Dzień dobry :tak:

Nocka była tragiczna :-( Amanda znowu darła się jak opętana :no: cysia nie chciała, herbatki też nie i posmarowanie dziąsełków też nic nie pomogło .......:crazy: dopiero po zapodaniu viburkolu trochę się uspokoiła.....:dry: ale po dwóch godzinach znowu było to samo...:crazy::no:
Jak jej zmierzyłam temperaturę w pupci to miała 36,3........:szok::szok::no:

Dzisiaj byłam na spacerku od 9.30 bo się umówiłam z Martą z wątku mam domowych na spotkanko była bardzo fajnie....:tak:

I dziś znowu śmigam na aerobik na 17.00 :tak: gnaty trochę poruszać:-D:laugh2:

Aluśka o jej to chyba zęby co?

Sabinko i widzisz ze fajnie było i bierz się za zdrówko męża:tak:

Pusia ładne fotki:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny ale niestety zabiegu nie było:wściekła/y:Pani doktor stwierdziła że oczko nie wygląda tak źle i jeszcze czekać i 4 krople!!!!! mam dość ale jak czekać to czekać tylko jak długo aż znowu jej zropieją po odstawieniu kropli ach mam dość
No to naprawdę, dziwna ta lekarka, Madzi jak kiedys na początku ropiało oczko to dostała krople i jak po 3 dniach nie było by poprawy to nasza lekarka wysyłała do okulisty na odetkanie kanalika czy jak to sie tam fachowo nazywa. Przeciez już długo podajesz kropelki i poprawy nie ma.

Liluś, Beatka kurce teraz to nie wiem czy to zęby tak się dają we znaki bo ich nie widać :szok: i wydaje mi sie że dziąsełka nie są nawet napuchnięte :no::errr:
ale spróbuje zmienić maść a nóż i widelec to pomoże....:dry:

Pusia fajne krzesełko a Kacperek przeuroczy :tak::tak::-)

witam po raz kolejny
w sumie rano zapomnialam sie przywitac, sorcia :-)

bylam u hv w klinice pokazac jej te plamy (egzma) i zwazyc, i co sie okazalo moj synus kochany schudl :szok::szok: 2 tygodnie temu go wazylam to bylo 7,44 a teraz jest 7,280 :szok: a ja niby normalnie, na wieczor czasem marudzi - placze i odwraca sie od cyca, nie wiem moze mu zabki ida:dry: , i hv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro.........

juz jestem po spacerku - jestem padnieta jest tak goraco na dworze.......

fajnie ze spotkalas sie z inną mamą z forum :happy:
ja to bym miala cykora hehee:rofl2:
ale to nie jedyna mama z tego forum z którą się już spotkałam bo właśnie z mamami z wątku "Lublin"chodzę na ten aerobik :tak::tak::tak::-)
a z jedną to co jakiś czas chodzimy razem na spacerki bo się okazało że mieszkamy bardzo blisko siebie :tak::-D

Szkoda że do was mam daleko ale mam nadzieję że może kiedyś uda nam sie spotkać na" zlocie Listopadówek" było by super ...:tak::-D:-D

No Wisnia nie sądze hehe
Ja 27kg:dry:

women to podobnie, w dzien porodu mnie wazyli to bylo 29 tylko ze bylam w ubraniu i butach, wiec tak 1-2 kg trzeba odjac :zawstydzona/y::sorry2:
a u ciebie to tego i tak nie widac :-)

cholercia Wisienka chyba Ciebie i Davidka pominęłam w moich buziakach WYBACZ KOCHANA!! ale czytałam pobieżnie i nie wszystko bo mi łeb pęka :nerd::crazy:
WIELKI BUZIAK DLA DAVIDKAi WISIENKI:rofl2:
Wybaczycie??WYBACZYMY:rofl2::laugh2::laugh2:

Sabina pewnie ze wybaczamy, na Kapika mielibysmy sie gniewac? :no: :-)

Wisienka taki moj urok :happy:
ja mam problemy hormonalne od wielu lat ,a ciaza powoduje ze moje hormonki sie stabilizuja
przez to w ciazy nie tyje

Lilka to ciaza strasznie ci sluzy :-):-)

i

Beata no ja to juz bym sie wkurzyla :wściekła/y: jak tak mozna odwlekac w nieskonczonosc? !

Pusia krzeselko super !!!

dzien dobry
Pusia ... ale kacperkek duzy chlop
wisienka .... no coz moze maly ma ochote na cos innego do jedzenia
women ..... dorianek bedzie duzy , czy to tak zle ....duzy facet to super gorzej jakby to byla dziewczynka
beata .. moze to lepiej ze nie bylo zabiegu nie zanam sie ale podobno to boli , a moze w koncu samo przejdzie
misia .... super ten tekst : to do today

u nas piekna pogoda , duzo czasu siedze sobie w ogrodzie ale na spacer nie chce mi sie , tak lazc bez sensu
maz dzis wczesniej wroci bo byl ju 4 rano w pracy , o 3 odwiozl matke na lotnisko i stwierdzi ze nie ma co do domu wracac , popracuje sobie przynajmniej nik nie bedzie mu przeszkadzal

reklama
bylam u hv w klinice pokazac jej te plamy (egzma) i zwazyc, i co sie okazalo moj synus kochany schudl :szok::szok: 2 tygodnie temu go wazylam to bylo 7,44 a teraz jest 7,280 :szok: a ja niby normalnie, na wieczor czasem marudzi - placze i odwraca sie od cyca, nie wiem moze mu zabki ida:dry: , i hv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro.........

juz jestem po spacerku - jestem padnieta jest tak goraco na dworze.......
Wisienka a może dlatego mniej waży bo jest bardzo aktywny i ruchliwy przez co szybciej spala kalorie niż je nabiera :dry:

Powodzenia jutro u lekarza:tak: mam nadzieję że wszystko będzie ok:tak:

Ja już zmykam szykować się na gimnastykę:tak:
Pa pa miłego dnia :tak::-D

Do góry