reklama
jolie
Tymkowa mama
Hej.
Postanowiłam wyrzucić wyrzuty sumienia związane z odpisywaniem, ale przy takim tempie nie mam najmniejszych szans. Tylko tak pokrótce.
To ja dziś miałam podobnie. Jakiś wstrętny ba... dzieciak się darł i obudził mi Tymka. Młody zaczął ryczeć i wszystkie baby na placu zabaw się na mnie gapiły. Miałam w głowie trzy plany: 1. zadzwonic po męża, żeby po mnie przyjechał, bo nie daję rady sama, 2. zostawić wózek i z synem biec do domu, może się w domu uspokoi, 3. płakać razem z Nim. Ostatecznie po kilku minutach tulenia odłożyłam Go do wózka i pędem do domu (jakieś 5 min. drogi). W domu zjadł (bo na dworze nie chciał i wyginał się jak rogalik, byle dalej ode mnie) i od razu było Mu lepiej. Nie wiem co Mu było. Ale ogólnie ostatnio jest bardziej rozdrażniony.
Misia a co to jest? Ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce.
Lilka trzymaj sie kochana.
Anineczko buźka dla Ciebie ode mnie.
Postanowiłam wyrzucić wyrzuty sumienia związane z odpisywaniem, ale przy takim tempie nie mam najmniejszych szans. Tylko tak pokrótce.
Czesc dziewczyny
My po spacerku bylo super tylko maly plakal i nosilam go na rekach a to juz kawal klocuszka jest-smialam sie zeby nie wscikac ze synek dba o figure mamy hehehe
No i bylam zamowilam wizyte u fryzjera mam na 24 maja mowila ze powinno to mi pasowac hehehe ale mam cykora
To ja dziś miałam podobnie. Jakiś wstrętny ba... dzieciak się darł i obudził mi Tymka. Młody zaczął ryczeć i wszystkie baby na placu zabaw się na mnie gapiły. Miałam w głowie trzy plany: 1. zadzwonic po męża, żeby po mnie przyjechał, bo nie daję rady sama, 2. zostawić wózek i z synem biec do domu, może się w domu uspokoi, 3. płakać razem z Nim. Ostatecznie po kilku minutach tulenia odłożyłam Go do wózka i pędem do domu (jakieś 5 min. drogi). W domu zjadł (bo na dworze nie chciał i wyginał się jak rogalik, byle dalej ode mnie) i od razu było Mu lepiej. Nie wiem co Mu było. Ale ogólnie ostatnio jest bardziej rozdrażniony.
u nas dzisiaj na kolację raclette :-)
uwielbiam![]()
Misia a co to jest? Ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce.
Lilka trzymaj sie kochana.
Anineczko buźka dla Ciebie ode mnie.
Beata34
Fanka BB :)
No już mam porobione wszystko tylko jeszcze jedną pralkę powiesić i będzie ok
Jutro jadę po zakupy z mamą takie ciuchowe na wyjazd a potem do mamy na imprezkę także pewnie cały dzionek nie zajrzę dopiero z wieczora.U nas naszły chmury i zerwał się wiatr chyba będzie lało mam nadzieję że jutro jakoś będzie
Lilka ale naleśniki to też obiad
to mężulka wcale nie ukarałaś
Jolie a może Tymek ząbkuje
Kathe masz jutro te oczka z Marysią?
Jutro jadę po zakupy z mamą takie ciuchowe na wyjazd a potem do mamy na imprezkę także pewnie cały dzionek nie zajrzę dopiero z wieczora.U nas naszły chmury i zerwał się wiatr chyba będzie lało mam nadzieję że jutro jakoś będzie
Lilka ale naleśniki to też obiad

Kacper śpi od 20:20
Obejrzałam sobie M jak miłość a za chwilę fajny film będzie na Polsacie "Bez przedawnienia"
.
Lilka u nas tez były naleśniki na obiad dziś :-) tylko u nas mój Mężulek je robił
Właśnie misia_q co to jest to raclette ??
Obejrzałam sobie M jak miłość a za chwilę fajny film będzie na Polsacie "Bez przedawnienia"

Lilka u nas tez były naleśniki na obiad dziś :-) tylko u nas mój Mężulek je robił

Właśnie misia_q co to jest to raclette ??
karina1980
Oj dziewczyny poczytalam ale nie odpisze na wszystko sorki;-)
Ja dzisiaj bylam sporo na dworzu tylko tak jak wspomnialam maly darl sie i nosilam go na rekach.
Ja nie wiem skad on ma tyle sily dzisiaj przez caly dzien spal mi pol godziny
i zasnal dopiero przed chwila ale niedlugo pewnie bedzie pobudka bo jadl trzy godziny temu teraz dawalam mu ale nie chcial-tylko tulil sie ze jest senny.
Powiedzialam mojemu Danielowi ze umowilam sie na wizyte do fryzjera i jeszcze przez miesiac moze mnie ogladac w dlugich wlosach a on na to ze jak bedzie mi nie pasowac i bede brzydko wygladac to ze mna nigdzie nie wyjdzie.
i jak tak bedzie smecic mi to moze byc tak ze zrezygnuje bo sama tez boje sie takiej duzej zmiany i sama tez nie wiem czy bedzie mi pasowac.
Misia a co to jest???????
Beatka hmmmm a jak taka pralka powieszona wyglada?????hehehehe

A tak powaznie to udanych zakupow
A tak wogole to zauwazylam ze robie tutaj taka literowke albo szyk przestawny ze zastanawiam sie czy rozumiecie co ja pisze i o co mi chodzi
A tak wogolemoj maly dzisiaj pierwszy raz dostal jablko z jagoda-na razie mala ilosc mam nadzieje ze bedzie ok.
Ja dzisiaj bylam sporo na dworzu tylko tak jak wspomnialam maly darl sie i nosilam go na rekach.
Ja nie wiem skad on ma tyle sily dzisiaj przez caly dzien spal mi pol godziny

Powiedzialam mojemu Danielowi ze umowilam sie na wizyte do fryzjera i jeszcze przez miesiac moze mnie ogladac w dlugich wlosach a on na to ze jak bedzie mi nie pasowac i bede brzydko wygladac to ze mna nigdzie nie wyjdzie.

u nas dzisiaj na kolację raclette :-)
uwielbiam![]()
Misia a co to jest???????
No już mam porobione wszystko tylko jeszcze jedną pralkę powiesić i będzie ok
Lilka ale naleśniki to też obiadto mężulka wcale nie ukarałaś
Beatka hmmmm a jak taka pralka powieszona wyglada?????hehehehe

A tak powaznie to udanych zakupow

A tak wogole to zauwazylam ze robie tutaj taka literowke albo szyk przestawny ze zastanawiam sie czy rozumiecie co ja pisze i o co mi chodzi

A tak wogolemoj maly dzisiaj pierwszy raz dostal jablko z jagoda-na razie mala ilosc mam nadzieje ze bedzie ok.

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Ja tez tak expresem... poczytalam co u Was...
Jolie, Karina wspolczuje krzyku maluszka na dworze:-
-(
Wisienka, VW - no to masz motywacje, by egzamin praktyczny poszedl gladko
Anineczko, 48kg... wow, drobinka bylas... no i uwazam ze 60kg to oki...
Misia, pco to raclette??
Beatko, udanych zakupow i imprezki jutro

Pusia, moj mezus tez ostatnio smazyl mi nalesniczki

Lilus, uwielbiam Rozmowy w toku - ale dzis nie dalam rady obejrzec
a tak w ogole, to ja tez uwazam,. ze nalesniki to obiad... choc moj mezus, pewnie nie bardzo - dla niego obiad to obiad, a nalesniki itp slodkie - to deser, no ewentulanie kolacja
Aluska, buziaki dla Amandzi - dzielna dziewczynka z niej

Sabinko, Women, Asix, Kathe... pozdrawiam;-);-)
Zmykam na tv;-);-) do mezulka

Oskarus spatunia juz od 20tej;-) ...Kochanie moje:-):-):-)
Jolie, Karina wspolczuje krzyku maluszka na dworze:-
Wisienka, VW - no to masz motywacje, by egzamin praktyczny poszedl gladko

Anineczko, 48kg... wow, drobinka bylas... no i uwazam ze 60kg to oki...
Misia, pco to raclette??
Beatko, udanych zakupow i imprezki jutro

Pusia, moj mezus tez ostatnio smazyl mi nalesniczki

Lilus, uwielbiam Rozmowy w toku - ale dzis nie dalam rady obejrzec

Aluska, buziaki dla Amandzi - dzielna dziewczynka z niej

Sabinko, Women, Asix, Kathe... pozdrawiam;-);-)
Zmykam na tv;-);-) do mezulka

Oskarus spatunia juz od 20tej;-) ...Kochanie moje:-):-):-)
cześć dziewczyny, nie nadążam za Wami. zaglądam zawsze wieczorem i niestety czasu brak żeby poczytać co u Was.:-
-
-(
niestety dzień dziś się zaczął okropnie. Mężuś wracał z pracy z nocki i miał stłuczkę, z jego winy co gorsze. obudził mnie tą wiadomością, także przebudzenie miałam niezłe. orientował się już w kosztach naprawy no i ze dwa tysiaki pójdzie, jak nie więcej
. cały dzień kursował po mechanikach, sklepach, szrotach. najgorsze jest to, że teraz ten długi weekend a samochodu nie będzie ze dwa tygodnie, więc jestem wściekła bo chciałam do zoo jechać do gdańska. miałam plan, żeby zabrać moją siostrzenicę, ma 4 lata więc dla miej to by była radocha. tym bardziej, że jeszcze w zoo nie była. a tu du..............

cały weekend zapowiada się że spędzimy w mieście, szkoda gadać
no dobra, zmiana tematu...
poza powyższym dzień małowiele ok, Matik ślicznie spał w nocy, humor mu cały dzień dopisywał, także ok
a najlepsze, wiecie w jakie pozycji zasnął w łóżeczku???
w poprzek i pod przewijakiem
. jak on to zrobił, nie wiem
niestety dzień dziś się zaczął okropnie. Mężuś wracał z pracy z nocki i miał stłuczkę, z jego winy co gorsze. obudził mnie tą wiadomością, także przebudzenie miałam niezłe. orientował się już w kosztach naprawy no i ze dwa tysiaki pójdzie, jak nie więcej

poza powyższym dzień małowiele ok, Matik ślicznie spał w nocy, humor mu cały dzień dopisywał, także ok
w poprzek i pod przewijakiem

E
ELBRA
Gość
Laski wy normalnie szalejecie z tymi postami
W życiu nie nadrobię więc odpisuję na ostatnie wątki jakie mi wpadna w oki. Sorka ale musiałabym tu nockę spędzić ...a właśnie mykam do wyrka do męza
Aguś dobrze, że chociaż męzowi nic się nie stało
Hehhe...a mój Piter też śpi wpoprzek łóżeczka ile się tylko da. i teraz wyrósł ze spiworka i wkłada nózki w szczebelki. Właśnie jade jutro kupić mu śpiworek to przynajmniej nóżki będzie zostawiał na swoim miejscu.
Ktoraś z was pisała o spaniu.Więc mój Piter (niezmiennie od długiego czasu) śpi od 20 do 7,30 (bez żadnej przerwy):-)
Także odpukać nocki mam superowe
A w dzień spanko zawsze o identycznych godzinach...muszę się pochwalić ale mam złote dziecko (nie zapeszając)
.
Ciekawe tylko kiedy ąbkowanie się zacznie. bo w sumie dziąsełka ma zgrubione i się cały czas drapie i gryzie wszystko co ma pod ręką ale jakoś narazie tylko czasem pomarudzi więc nawet nie wiem czy to przez to.
Może dopiero komkretne zabkowanie przedemną...bo jak czytam co wy macie przy zabkowaniu to się boję (zwłaszcza nieprzespanych nocek bo ja jestem straszny nocny spioch i dla mnie wstawanie w nocy to jest tortura)

W życiu nie nadrobię więc odpisuję na ostatnie wątki jakie mi wpadna w oki. Sorka ale musiałabym tu nockę spędzić ...a właśnie mykam do wyrka do męza

Aguś dobrze, że chociaż męzowi nic się nie stało

Hehhe...a mój Piter też śpi wpoprzek łóżeczka ile się tylko da. i teraz wyrósł ze spiworka i wkłada nózki w szczebelki. Właśnie jade jutro kupić mu śpiworek to przynajmniej nóżki będzie zostawiał na swoim miejscu.
Ktoraś z was pisała o spaniu.Więc mój Piter (niezmiennie od długiego czasu) śpi od 20 do 7,30 (bez żadnej przerwy):-)
Także odpukać nocki mam superowe

A w dzień spanko zawsze o identycznych godzinach...muszę się pochwalić ale mam złote dziecko (nie zapeszając)

Ciekawe tylko kiedy ąbkowanie się zacznie. bo w sumie dziąsełka ma zgrubione i się cały czas drapie i gryzie wszystko co ma pod ręką ale jakoś narazie tylko czasem pomarudzi więc nawet nie wiem czy to przez to.
Może dopiero komkretne zabkowanie przedemną...bo jak czytam co wy macie przy zabkowaniu to się boję (zwłaszcza nieprzespanych nocek bo ja jestem straszny nocny spioch i dla mnie wstawanie w nocy to jest tortura)

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Agus... wspolczuje... raz, ze nerwy, dwa, ze koszty no i przestoj 2 tygodnie... Moj mezus, zima przydzwonil naszym autkiem w kontener na smieci
bo zaciagal sobie reczny, na lodzie
...no i sie przeliczyl i troszke wgniotlo sie autko z boku
no ale poki co nie ruszamy... ach, Ci faceci

Elbra, u nas ja Oskarkowi wyrzynal sie zabeczek to nocki byly z pobudkami co 2-3-4 godziny i potem placz, zanim usnal... a teraz jak juz zabeczek jest to pieknie od ok.19.45 do 6-7-8 rano, zalezy (jak o 6tej, to jeszcze cyc i dalej spimy).
Dobra Kochane, ja juz uciekam - dobranoc

Jutro mamy z mezem w planach sprzatanie mieszkanka
, a odkads mamy juz zrobiona gore, to troche tego jest
...a potem spacer i zakupy, bo przeciez czwartek swieto... Pa,pa

Elbra, u nas ja Oskarkowi wyrzynal sie zabeczek to nocki byly z pobudkami co 2-3-4 godziny i potem placz, zanim usnal... a teraz jak juz zabeczek jest to pieknie od ok.19.45 do 6-7-8 rano, zalezy (jak o 6tej, to jeszcze cyc i dalej spimy).
Dobra Kochane, ja juz uciekam - dobranoc

Jutro mamy z mezem w planach sprzatanie mieszkanka

reklama
karina1980
Dzien dobry dziewczyny

Ja znowu pierwsza????hehehehe
U mnie nocka nie najgorsza, maly obudzil sie o 6 i zaczal mi paluszki wkladac w oko,ciagnac za wlosy, grysc wiec chcac nie chcac tez sie od razu obudzilam.
U mnie za oknem jak na razie smetnie wydaje mi sie ze zimniej i jest ponuro,zachmurzone niebo ciekawe czy rozpogodzi sie.
Dobra mykam na KAWCIE
Agus no to wspolczuje weekendu i tak bez sensu, pojdzie 2 tysiace a;bo i lepiej
Niezel akrobaty z tych naszych maluchow hehehehe

Ja znowu pierwsza????hehehehe
U mnie nocka nie najgorsza, maly obudzil sie o 6 i zaczal mi paluszki wkladac w oko,ciagnac za wlosy, grysc wiec chcac nie chcac tez sie od razu obudzilam.
U mnie za oknem jak na razie smetnie wydaje mi sie ze zimniej i jest ponuro,zachmurzone niebo ciekawe czy rozpogodzi sie.
Dobra mykam na KAWCIE

cześć dziewczyny, nie nadążam za Wami. zaglądam zawsze wieczorem i niestety czasu brak żeby poczytać co u Was.:--
-(
niestety dzień dziś się zaczął okropnie. Mężuś wracał z pracy z nocki i miał stłuczkę, z jego winy co gorsze. obudził mnie tą wiadomością, także przebudzenie miałam niezłe. orientował się już w kosztach naprawy no i ze dwa tysiaki pójdzie, jak nie więcej. cały dzień kursował po mechanikach, sklepach, szrotach. najgorsze jest to, że teraz ten długi weekend a samochodu nie będzie ze dwa tygodnie, więc jestem wściekła bo chciałam do zoo jechać do gdańska. miałam plan, żeby zabrać moją siostrzenicę, ma 4 lata więc dla miej to by była radocha. tym bardziej, że jeszcze w zoo nie była. a tu du..............
w poprzek i pod przewijakiem. jak on to zrobił, nie wiem
Agus no to wspolczuje weekendu i tak bez sensu, pojdzie 2 tysiace a;bo i lepiej

Niezel akrobaty z tych naszych maluchow hehehehe

Podziel się: