reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
anineczka polowa ceny czy wiecej to oki, to sie oplaca ale jak mi przysylaja 50p off z czegos co kosztuje ok £8 to jak dla mnie szkoda zachodu wyrywac ten kupon. :laugh2::laugh2:
na ile miesiecy wykupilas diete? i w ogole z czego ty sie chcesz odchudzac? :szok: jak ja bym chciala wazyc 60 :-( :rofl2:

a z mojego nie moge..........no jak dziecko, pojechal kupic kolejny samochod. Niech policze to juz bedzie 6 czy 7 w ciagu niecalych 2 lat jak jestesmy razem.

Asix.Tak sobie dzisiaj pomyślałam.Przysyłają Ci z Aptamilu kupony ?
Jak nie to się zarejestruj na ich stronie.
Mi dziś znowu przysłali kupon na mleczko w kartoniku ,ale już te zielone Aptamil 3.
W sumie już powinnam bo tam jest więcej żelaza a dzieci powyżej 6 miesiąca potrzebują wiecej żelaza.
Chyba już dziś kupie trójke .

dzieki kochana wlasnie sie zarejestrowalam-dobre i 50 pi-ten maly kartonik podrozny tyle kosztuje a ja juz kilka razy je kupwalam bo go wrzucasz do goracej wody i mleczko podgrzane, wiec nawet na to sie przyda, a co do aptamil 3 to ja jeszcze poczekam, bo przeciez dopiero co zmienilam na extra hungry:tak:

a z mojego nie moge..........no jak dziecko, pojechal kupic kolejny samochod. Niech policze to juz bedzie 6 czy 7 w ciagu niecalych 2 lat jak jestesmy razem.

jak w tej piosence kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma...:-D:tak:

aluska-serdeczne dzieki za komplementy:zawstydzona/y:

a i anineczka napisz cos o tej diecie-weszlam na ta strone i czytalam recenzje-niby sie oplaca

anineczka polowa ceny czy wiecej to oki, to sie oplaca ale jak mi przysylaja 50p off z czegos co kosztuje ok £8 to jak dla mnie szkoda zachodu wyrywac ten kupon. :laugh2::laugh2:
na ile miesiecy wykupilas diete? i w ogole z czego ty sie chcesz odchudzac? :szok: jak ja bym chciala wazyc 60 :-( :rofl2:

Wisienka ale ja nie mówie o mleku 900 gram tylko o małym kartoniku mleczka,które ma gdzieś 200ml i kosztuje normalnie 1,20.
Bo pucha mleka to koszt 14 euro :tak::tak:
Ale te kartoniki malutkie są bardzo poręczne.Na przykład na wyjazd.

Diete wykupiłam na miesiąc narazie.Myśle,że mi wystarczy a pozatym nie będzie szkoda kasy jak się dieta nie sprawdzi ;-)
A jak się miało całe życie 48 kilo to te 60 bardzo przeszkadza :wściekła/y::-);-)

Dziś zjadłam ostatnią kostke czekolady a od 2 maja zaczynam diete.
Jak się zarejestrowałam to mam dostęp do świetnych kalkulatorów.Np.okazało się,że mam 34 % tłuszczu :szok:
Super sprawa.
A na tamtym forum są laski,które pochudły z 88kg na 55 i są ich zdjęcia.To dodaje motywacji :-)
A dietka kosztuje 49 zl..żaden majątek a warto spróbować :tak::tak:

A faceci i auta.Skądś to znam i gdybyśmy nie mieli służbowego auta też byłaby u nas podobna sytuacja :-D

Kurcze Anitt zapomniałam sie chyba z Toba przywitać po przerwie...przepraszam!!!!!!!!!!wybaczysz mi???
WiTAj i już nas nie opuszczaj:-) :-) hihih

Anitt ja chyba też przepraszam:-(jakaś zakręcona jestem

No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny :baffled:
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować :tak::tak::tak:
... mam się znowu pokazać jak mała skończy rok:tak:
Aluśka super:tak:
Dziewuszki nie wszystkim odpiszę przepraszam ale wykończona jestem i Ola jeszcze nie śpi i sałatkę na jutro robię i pra nieeeeee masakra
Kolezanka 3,5 godz u mnie spędziła pokrzyzowała mi plany i jeszcze z Michałem na 16 do dermatologa musiałam pilnie iść bo ma coś na kostce myślałam że coś z pieprzykiem bo go swędziało ale ponoć ma coś dziwnego wbite i jutro ma mieć to w znieczuleniu usunięte:-(mam dość to do potem jak dam radę

na szybcika napisze,potem doczytam reszte

Anineczka moj dopiero w drodze z pracy
zadzwonil do mnie i ladnie gadal jakby nigdy nic :-p
na poczatku bylam oschla ale jakos potem ladnie z nim rozmawialam
wie ze sa nalesniki :-p dla niego to nie obiad,ale nic nie powiedzial :-D

dzisiaj w lodowce zobaczylam ze mam caly kartonik mleka z data do dzisiaj...no to zeby mleka nie wylac to zrobilam te nalesniki :sorry2: i tak nic wiekszego nie mialam ochoty robic
luz to luz :-)

Hanie mam juz wykapana i w lozeczku,teraz jeszcze Milene musze wyciagnac z wanny (jak fajnie ze starsze dziecie samo sie umyc umie :-D-ino wlosy jej musze myc )

a co do rozmow w toku to zla jestem ze pierwszego przykladu nie widzialam,co to rodzice do dziecka mowia ''kiedy k..wa zjesz obiad'', ''bo ci je..ne'' itd
najbardziej jestem ciekawa co ten psycholog mowil :szok::-D
pamietasz moze??

annineczka a ty placilas za ta diete z irlandzkiego konta czy masz moze polskie?
straszna chudzinka z ciebie musiala byc, ile masz wzrostu?

propo samochodow to moj ma strasznego bzika.....po odglosie silnika ci powie co to za samochod i ile ma pojemnosci :szok::laugh2:

ja jak bede w polsce od pazdziernika to ide robic prawo jazdy, a wlasciwie skonczyc bo w tamtym roku zaczelam - egzamin teoretyczny juz zdalam i wyjechalam tu do angli do mojego, nie wiedzialam ze tak szybko mnie sciagnie...........
i juz na mnie samochod czeka :-):-) moj wymarzony VW Golf.

lilka ja dzis robie strajk i nie gotuje :no: zaraz po pracy pojechal po samochod, do domu wpadl tylko po portfel jak burza to widocznie nie jest glodny.......albo znajac jego to po drodze zachaczy o Mc Drive :sorry2:

ja sobie zupke pomidorowa zjadlam.

reklama
Do góry