reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry kurcze kiedy ja was nadrobie i będę na bieżąco:-( buuu
no nic spróbuję chociaż troche..bo tak to ciągle jestem na spacerkach no i mężuś w domu:-( wiec przepraszam za ten tydzień troche nie siedzenia na BB

Agu$ współczuję stłucznki:-(
Liluś no to kurcze ładny mi nie obiad zrobiłaś:-) moj to by sie uczieszył:-)
Anulka ja tez mam plany posprzątać dziś mieszkanko:-)
Misia co to raclette?????????
Joli biedny Tymuś:-( ale dobrze że mu przeszło szybko...
Beatko udanej imprezki:-)
Pusia a ja taka padnieta byłam że na M jak miłość usnęłam:-) i Dawid mnie o 23 obudził i zapytał czy ide spać:-) hihi tak mnie ścieło jakoś:-)
Karina biedny Szymuś z krzykami..:-( a meżuś to Ci powiedział...mój też zawsze przed fryzjerem tak mówi! a mnie trafia coś.. to mu mówie wtedy że nie musi ze mną wychodzic jak nie bedzie chciał, ale jak sie zrobi ze mnie super laska to też mu nie pozwole ze mną nigdzie wyjść hihih
Wisienka i co kupił ?? jakie autko:-)?? ja też mam swojego Golfa i jestem super zadowolona:-) bo do tłuczenia po mieście rewelka:-)
Elbra mój Kapik własnie też kurcze wyrósł ze spiworka....;/ i mu musze go tak rozpinac żebby nogi wystawały hehehe ale fakt musze kupić nowy bo masakra:-)
Anineczka i jak nocka?? a moze ząbek już wyszedł?? ale wy macie fajnie z tymi kuponami zniżkowymi..u nas jak coś dadzą to max. 5% wrrr..a w sklepie gdzie jestem stłym klientem i naprawde kupe kasy tam wydałam to mam rabat 3% ! kurde.........
Anineczka Lilka kurcze nie było mnie w domku jak yły rozmowy w toku ale ja też widziałam zapowiedź i mnie zamurowało! masakra
Anitt dzięi za wybaczenie:-)
Aluśka super że u neurologa wsio gra:-) Amandzia to super zdolna dzielna babeczka:-)
Bira po co wynosiliscie choinkę już do grudnia by była gotowa:-) hihihi ale skadś to znam że jak ja nie wyniose albo coś nie zrobie to rok minie:-)
Anineczka co do podróży to rewelka..kurcze...... ale 20 tyś $! wow... my sie tu w Polsce rozsgladalismy to tak już na w miare fajną tyle że miesieczną ! to tak za ok. 18-20 tyśiecy można jechać...i kiedyś na bank pojade... oczywiście wezmę sobie kredyt na to:-) w grudniu w tym roku kończy mi sie jeden także szansa w najbliższych latach:-) hihihi ale znajac życie to cos wypadnie, jakaś dziura na pieniądze i tak w kółko...:-(
Asix wrzuć filmik z akrobacjami Maciusia:-)

no to po krótce nadrobiłam przepraszam ze nie wszystko ale nie daje rady:-(
buziak dla was:-) i dla wszystkich dzieciaczków:-)

reklama
Dzień dobry

Dziś nocka fajna
Kacper obudził sie dwa razy tylko hmmm... czyżby szło ku lepszemu (oby nie zapeszyć).
Za oknem szaro buuuu.

Jak co środę na basenik mykamy :tak::tak:(lubię tam jeździć)

Karinka u Ciebie też lepsza nocka to swietnie:-) mój mały tez jak mi włosy wyciagnie to aż mnie skręca a do tego uwielbia ściagać jednocześnie okulary...wrrr i nigdy nie wiem za co łapać:-)
Pusia super że nocka lepsza:-) ale macie fajowo z tym basenikiem..u nas niestety:-( basen jest ale tragedia:-(

Dzień dobry

Dziś nocka fajna
Kacper obudził sie dwa razy tylko hmmm... czyżby szło ku lepszemu (oby nie zapeszyć).
Za oknem szaro buuuu.

Jak co środę na basenik mykamy :tak::tak:(lubię tam jeździć)

Pusia no mam nadzieje ze w takim razie bedzie szlo u Ciebie ku lepszemu:tak:super ze nocka byla dobra i zazdroszcze ci basenu jak ja bym chciala isc ze swoim..........ale u mnie siermiegi nawet na basenie i brodziku dla dzieci maja wode chlorowana:wściekła/y:

Karinka u Ciebie też lepsza nocka to swietnie:-) mój mały tez jak mi włosy wyciagnie to aż mnie skręca a do tego uwielbia ściagać jednocześnie okulary...wrrr i nigdy nie wiem za co łapać:-)
Pusia super że nocka lepsza:-) ale macie fajowo z tym basenikiem..u nas niestety:-( basen jest ale tragedia:-(

Hehehe Sabinka zgadza sie najlepsze jest to ze jak chwyci ta swoja mala raczko to tak jakby imadlo chwycilo ma taka sile ze szok:szok:
Ja niedosyc ze mam slabe i cienkie wlosy po ciazy troche wychodza mi to maly jeszcze pomaga wyrywajac hehehee oj chyba wskazana jest krotka fryzurka ae i tak nadal boje sie hehehehe

Cześć dziewczyny
Nie mogłam zajrzeć na bb przez 2 dni a tu tyle stron napisałyście że masakra.
U nas nocki gorsze niż były, ale coż, może kiedyś to się zmieni.Pogoda piękna więc całe dnie spędzamy na spacerkach.
Madzia zaczęla wydawać dzwięki typu grrrrrrrrrrrrrrrrr i robi tak cały czas a ile radości ma przy tym.
Za tydzień powinnam wrócić do pracy ale w wyniku różnych okoliczności muszę iść na L4 i wrócę dopiero po wakacjach. W sumie to dobrze bo Madzia będzie już duża a teraz chyba byłoby mi trudno ją zostawić.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy.:-)

Co do fryzurek bo widzę, że ten temat dominował przez ostatnie dni to ja już od paru lat mam krótką i jestem bardzo zadowolona, ale tez obawiałam się obciąć,ale to tylko włosy i szybko odrosną.:blink:

Women ja tez przy kawce siedzę:-) zapraszam:-)

Karinka u mnei tez wypadają ostatnio włosy masakrycznie..;/ i tak jak mówisz jeszcze mały w tym pomaga:-)

Iwicia nie mów o wolnym ... mi właśnie ostatnia wypłąta przyszła za urlopy... i od 3 maja na wychowawczy...buuuuuuuuuuu:-( :-(

reklama
dzien dobry:tak::tak:

nocka pikna Oskarus spal od 19:45 do 6rano, potem cyc i z nami w lozku do teraz...:tak::tak::-):-):-)

za oknem troszke pochmurno...

mykamy robic sniadanko, a potem sprzatanieeeeeee:-p:-p:-p

Do góry