Trochę nadrabiania a potem napiszę jak po wizycie u neurologa
Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest
Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)
anulka ale masz zdolnego męża....super
pochwal się później tym śpiworkiem
:-)
Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni
no i zgubil sie jego pit
od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami
sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam
ale Kuba byl wsciekly
bo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)
kathhe nie zła akcja z tym pitem
i jak mężuś dał się udobruchać?
Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)
lasagne mniam mniam a wrzuciłabyś przepis?
Za pomniałam się pochwalić że ostatnio robiłam z Twojego przepisu tą zapiekankę ziemniaczaną i wyszła pyszna
a ja trochę lew jestem jak chodzi o gotowanie ale z czasem sie chyba nauczę
hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem
Misia świetnie wyglądasz
do twarzy Ci w tej fryzurce
:-):-)
nooooo to coraz wiecej nas widze co mialy cale zycie dlugoie wlosy czas na zmiany babki! kotra pierwsza sie odwazy??
Ja miałam przez parę lat długie włosy ale już mi się znudziły teraz mam do ramion i wydaję mi się że to jednak jeszcze za długo
no i chciałabym mieć grzywkę tylko nie wiem czy by mi pasowała
Lubię diametralne zmiany.....bo i tak przecież włosy odrosną
a zimą jest chyba najlepiej coś cudować bo zawsze jak coś wyjdzie nie tak na głowie wyjść na dwór w czapce
cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam
oby jutro rano przeszlo...
Liluś to nie chodzi o to czy się uszy myje czy nie, bo ten czop i tak się robi i właśnie podczas mycia mógł się przesunąć głębiej i naruszyć bębenek
podobny problem miał kumpel mojego m. i laryngolog mu usunął ten czop który się wytworzył ale powiedział mu że na własną rękę nie należy tego robić bo mogą być tego przykre konsekwencje
to na tyle
Nie przemęczaj sie zbytnio
I jak tam małż bez obiadu dzisiaj wytrzymał?
Larvuniu super odważne fryzurki ale dla mnie chyba za odważne
a co do przedstawicielki to wyglądała by bardzo oryginalnie
dodam jeszcze ze sie dowiedzialam wlasnie ze nie zaklepal sobie urlopu ani na czerwiec ani na lipiec
co oznacza ze juz miejsc nie ma i nie dostanie urlopu
wiec wyjazd do pl poszedl sie kochac
ide pod prysznic bo eksploduje zaraz
Kobitki mają rację taka podróż mogłaby być dla Ciebie jak i dla dzieci zbyt męcząca
ale sie wybyczylam u Was kobitki, czas na mnie....
kochane to do czwartku!!!! wieeeeeelkie buziaki:***
Larvuniu miłej pracy
Do usłyszenia w czwartek
Elbra super że imprezka urodzinowa się udała i wypad do kina również
Miałaś mega szczęście że Twój telefon znalazł taki uczciwy człowiek, teraz takich ludzi to ze świecą szukać
Dziewczyny nie nadazam za wami, caly dzien na dworze spedzamy a wieczorkiem nie moge pisac zeby malego nie obudzic
)
Logowanie do nasza-klasa.pl
Tak na szybko
Fryzury 2008. Fryzury - włosy średnie
to chyba zbyt odwazne dla mnie ale mi sie podoba
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
Anitt przeuroczo Dominik wygląda
super fryzurki, bardzo mi sie podobają
wiecie tak sobie myslem,ze do tej pory to niepotrzebnie sie martwilam, bo jedne dzieci cos robia szybciej a inne pozniej i wlasnie to doszlo do mojej lepetynki np Macius wklada nozki do buzki gdzies od 2-3 miesiecy no ale przewracac sie zaczol dopiero wczoraj!! takze juz mam luuuuza!!
widze, ze temat fryzurek- ja mam dokladnie takie same wlosy jak ty i taka fryzurke mialam w zeszlym roku to tak mi sie wlosy krecily
Logowanie do nasza-klasa.pl
tylko najgorsze bylo to, ze pod spodem byly proste ale ogolnie to fryzurka mi sie podobala
caly czs mysle o zmianie no i ja caly czas dlugie wlosy mam i chce przy takich zostac tzn. nie zetne na krotko!!
asix ślicznie wyglądasz
Gratulaski dla Mattiego za przewroty
Nocka hmmmm trudno powiedzieć chyba lepiej niż wcześniejsze. Zanim Kacper usnął to po cycku dostał butle sinlacka i usnął i spał 3,5 h non stop czyli dłużej niż wcześniej a potem budził się nie pamiętam za bardzo ile razy hmmm może dwa . Chyba byłam zaspana i nie liczyłam, ale było nieco lepiej niż wcześniej
Pusia super że nocka już lepsza była
dzien dobry
u nas kolejna extra noc - spanie Oskarka od 20tej do 6tej potem cyc i pobudka po 8mej
anulka nocek tylko pozazdrościć
;-)
Aniulko koleżanka wypłyneła na początku września z Grecji a dopłyneła do celu (Szanghaj) 23 grudnia. Sylwester spędziła w Hong-kongu i jeszcze zwiedzała na własną rekę Pekin i inne krainy.Do domu zjechała w połowie stycznia.
anineczko to fajną wycieczkę sobie koleżanka zrobiła, będzie miała co opowiadać na stare lata
;-)
też bym tak chciała
polecam wam dzisiejsze
rozmowy w toku na tvn o 16.15
bedzie o dzieciach,i metodach wychowawczych
sama zapowiedz mnie rozsmiesza wiec program bedzie udany
niestety nie obejrzałam :-
-
baffled:
Aluska na moje oko to dziselka mała bola i dlatego nie chce jesc
to czeste zjawisko u zabkujacych dzieci wiec badz spokojna
podstawiaj jej co chwile cos,bo nigdy nie wiadomo kiedy zglodnieje i mimo bolu zje
kup masc na dziaselka posmaruj i jak po posmarowaniu ci zje to znaczy ze na bank dziaselka ja bola
dzisiaj tak zrobię i zobaczymy
dzięki za radę
;-)