reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

My po spacerku

Kacper razem z M siedzą sobie na balkonie a ja na BB :-D. Zaraz M będzie robić naleśniczki a potem trzeba posprzątać dom :baffled:

polecam wam dzisiejsze rozmowy w toku na tvn o 16.15
bedzie o dzieciach,i metodach wychowawczych
sama zapowiedz mnie rozsmiesza wiec program bedzie udany :-D

u mnie niestety nie odbiera TVN :((

a wiec trzeba bedzie obejrzeć.
ok ide rozwiesić pranie,pozniej wyprostować włosy i spadam do kumpeli na kawkę
Ta pogoda normlanie mnie rozpieszcza kocham słońce.
Buziaki i miłego dnia wam i dzieciaczkom życze

Życze miłego plotkowania u koleżanki :tak::tak:

reklama
Asix jesli dostalas jeszcze w szpitalu po porodzie torbe bounty, to tam byla ksiazeczka NEWBORN i tam jest kupon dla ciebie do odebrania kolejnej paczki :) Ja juz swoja odebralam przed wyjazdem do PL w ASDA i mialam to samo co Wisienka.

Czesc dziewczyny

My po spacerku bylo super tylko maly plakal i nosilam go na rekach a to juz kawal klocuszka jest-smialam sie zeby nie wscikac ze synek dba o figure mamy hehehe
No i bylam zamowilam wizyte u fryzjera mam na 24 maja mowila ze powinno to mi pasowac hehehe ale mam cykora

. a i tak zaraz uciekam do prania i do gotowania, dzisiaj bitki wołowe i barszcz ukraiński :-)

misia a co to bitki wolowe???

a za jakoś godzinę wyruszam do neurologa:tak::tak::tak:

aluska daj znac po powrocie.

Asix wiesz co ja pamietam ze tez mialam problem z rejestracja, niby wszystkie dane wypelnilam itd ale nigdy mi zadnej email od nich nie przyszedl ze jestem zarejestrowana, dlatego zdziwilam sie jak mi przyslali kupon na paczke.

ale sie narobilam ho ho :laugh2::laugh2: poszlam usypiac malego i zasnelam razem z nim :zawstydzona/y::rofl2:

Trochę nadrabiania a potem napiszę jak po wizycie u neurologa:tak::-D:-D
Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super:tak::tak:
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest:tak::tak:

Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)
anulka ale masz zdolnego męża....super:-D:-D:-D
pochwal się później tym śpiworkiem:tak::tak::-)
Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)
kathhe nie zła akcja z tym pitem:zawstydzona/y:
i jak mężuś dał się udobruchać?:sorry2:
Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty :-p
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)
lasagne mniam mniam a wrzuciłabyś przepis? :tak:
Za pomniałam się pochwalić że ostatnio robiłam z Twojego przepisu tą zapiekankę ziemniaczaną i wyszła pyszna :-D:-D:-D a ja trochę lew jestem jak chodzi o gotowanie ale z czasem sie chyba nauczę :laugh2::laugh2::-p:sorry2:
hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:
Misia świetnie wyglądasz:-D do twarzy Ci w tej fryzurce:tak::tak::-):-)
nooooo to coraz wiecej nas widze co mialy cale zycie dlugoie wlosy :-D czas na zmiany babki! :-D:-D:-D kotra pierwsza sie odwazy?? :p
Ja miałam przez parę lat długie włosy ale już mi się znudziły teraz mam do ramion i wydaję mi się że to jednak jeszcze za długo :dry: no i chciałabym mieć grzywkę tylko nie wiem czy by mi pasowała:dry:
Lubię diametralne zmiany.....bo i tak przecież włosy odrosną:tak: a zimą jest chyba najlepiej coś cudować bo zawsze jak coś wyjdzie nie tak na głowie wyjść na dwór w czapce:laugh2::laugh2::-p
cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl :szok:
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam :zawstydzona/y:
oby jutro rano przeszlo...
Liluś to nie chodzi o to czy się uszy myje czy nie, bo ten czop i tak się robi i właśnie podczas mycia mógł się przesunąć głębiej i naruszyć bębenek :dry: podobny problem miał kumpel mojego m. i laryngolog mu usunął ten czop który się wytworzył ale powiedział mu że na własną rękę nie należy tego robić bo mogą być tego przykre konsekwencje:dry: to na tyle:sorry2:

Nie przemęczaj sie zbytnio :tak:
I jak tam małż bez obiadu dzisiaj wytrzymał?
Larvuniu super odważne fryzurki ale dla mnie chyba za odważne:tak::tak:
a co do przedstawicielki to wyglądała by bardzo oryginalnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p
dodam jeszcze ze sie dowiedzialam wlasnie ze nie zaklepal sobie urlopu ani na czerwiec ani na lipiec
co oznacza ze juz miejsc nie ma i nie dostanie urlopu :wściekła/y::wściekła/y:
wiec wyjazd do pl poszedl sie kochac:wściekła/y:

ide pod prysznic bo eksploduje zaraz:baffled::crazy:
Kobitki mają rację taka podróż mogłaby być dla Ciebie jak i dla dzieci zbyt męcząca:dry:
ale sie wybyczylam u Was kobitki, czas na mnie....

kochane to do czwartku!!!! wieeeeeelkie buziaki:***
Larvuniu miłej pracy:tak::tak:
Do usłyszenia w czwartek :tak::-D:tak::-D
Elbra super że imprezka urodzinowa się udała i wypad do kina również:tak::tak::-):-)
Miałaś mega szczęście że Twój telefon znalazł taki uczciwy człowiek, teraz takich ludzi to ze świecą szukać:tak::tak::-):-)
Dziewczyny nie nadazam za wami, caly dzien na dworze spedzamy a wieczorkiem nie moge pisac zeby malego nie obudzic :))

Logowanie do nasza-klasa.pl

Tak na szybko:)
Fryzury 2008. Fryzury - włosy średnie

to chyba zbyt odwazne dla mnie ale mi sie podoba

Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
Anitt przeuroczo Dominik wygląda:tak::-D:tak:

super fryzurki, bardzo mi sie podobają :-D:tak::-D
wiecie tak sobie myslem,ze do tej pory to niepotrzebnie sie martwilam, bo jedne dzieci cos robia szybciej a inne pozniej i wlasnie to doszlo do mojej lepetynki:-p np Macius wklada nozki do buzki gdzies od 2-3 miesiecy no ale przewracac sie zaczol dopiero wczoraj!! takze juz mam luuuuza!!

widze, ze temat fryzurek- ja mam dokladnie takie same wlosy jak ty i taka fryzurke mialam w zeszlym roku to tak mi sie wlosy krecily

Logowanie do nasza-klasa.pl
tylko najgorsze bylo to, ze pod spodem byly proste ale ogolnie to fryzurka mi sie podobala:tak:
caly czs mysle o zmianie no i ja caly czas dlugie wlosy mam i chce przy takich zostac tzn. nie zetne na krotko!!
asix ślicznie wyglądasz:tak::tak::-D:-D

Gratulaski dla Mattiego za przewroty:tak::tak::-D
Nocka hmmmm trudno powiedzieć chyba lepiej niż wcześniejsze. Zanim Kacper usnął to po cycku dostał butle sinlacka i usnął i spał 3,5 h non stop czyli dłużej niż wcześniej a potem budził się nie pamiętam za bardzo ile razy hmmm może dwa :sorry2::sorry2:. Chyba byłam zaspana i nie liczyłam, ale było nieco lepiej niż wcześniej
Pusia super że nocka już lepsza była :tak::tak::tak:
dzien dobry:tak::tak:

u nas kolejna extra noc - spanie Oskarka od 20tej do 6tej potem cyc i pobudka po 8mej:tak::tak::-):-)
anulka nocek tylko pozazdrościć:-D:-D;-)
Aniulko koleżanka wypłyneła na początku września z Grecji a dopłyneła do celu (Szanghaj) 23 grudnia. Sylwester spędziła w Hong-kongu i jeszcze zwiedzała na własną rekę Pekin i inne krainy.Do domu zjechała w połowie stycznia.
anineczko to fajną wycieczkę sobie koleżanka zrobiła, będzie miała co opowiadać na stare lata:laugh2::laugh2::laugh2:;-)
też bym tak chciała:dry::zawstydzona/y:
polecam wam dzisiejsze rozmowy w toku na tvn o 16.15
bedzie o dzieciach,i metodach wychowawczych
sama zapowiedz mnie rozsmiesza wiec program bedzie udany :-D
niestety nie obejrzałam :-:)-:)baffled:
Aluska na moje oko to dziselka mała bola i dlatego nie chce jesc
to czeste zjawisko u zabkujacych dzieci wiec badz spokojna
podstawiaj jej co chwile cos,bo nigdy nie wiadomo kiedy zglodnieje i mimo bolu zje
kup masc na dziaselka posmaruj i jak po posmarowaniu ci zje to znaczy ze na bank dziaselka ja bola :tak:
dzisiaj tak zrobię i zobaczymy:tak::tak::tak:
dzięki za radę:tak:;-)

No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny :baffled:
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować :tak::tak::tak:
... mam się znowu pokazać jak mała skończy rok:tak:

Aluśka no to świetnie.Najważniejsze,że Amanda rozwija się zdrowo. :tak:
Jeszcze się pozbędziecie tej pieluchy i wszystko będzie okey.

Lilka obejrzałam "Rozmowy w Toku" Andzia była najlepsza :szok::szok::szok:
Albo ten mały cyganek :szok::szok::szok:
Strarzy idą spać a 5-latek szaleje po domku do 2 w nocy :baffled::crazy::szok:
Ludzie są czasem jacyś dziwni i bez wyobraźni :angry::angry:
I jak mąż? Poszedł po żaracie na wynos :sorry2:

Mateuszowi idzie ten drugi ząbek.Jest niemożliwy.Już się boje nocki :-(

Asix
.Tak sobie dzisiaj pomyślałam.Przysyłają Ci z Aptamilu kupony ?
Jak nie to się zarejestruj na ich stronie.
Mi dziś znowu przysłali kupon na mleczko w kartoniku ,ale już te zielone Aptamil 3.
W sumie już powinnam bo tam jest więcej żelaza a dzieci powyżej 6 miesiąca potrzebują wiecej żelaza.
Chyba już dziś kupie trójke .

reklama
Do góry