reklama
Asix dostalas moze torbe z Bounty......fajna sprawa.
nie, jaka torbe?? ja mam jedna z boots-a.pisz szybko jak ja wyrwac
Asix dawajta prasowanie do mnie bo moja pralnia od paru meisiecy stoi pusta
normalnie zawsze kosz duzy i jeszcze na ziemi obok fura prasowania lezala a teraz czysto!!
dawajta prasowanie do mnie,bede kasowac to chociaz jakas swoja kaske bede miala hihiiiiii
a z mezulem....ja sie nie oddzywam ...a on? nie wiem,zobacze jak przyjdzie z pracy
wojna to wojna
lilka jak tylko bede mogla to ci podrzuce a widze, ze z mezulkiem sie zawzielas
nie przejmuj sie u mnie tez deszcz wiec sama nie jesteszazdroszcze wam pogody
u mnie po tygodniowym lecie jest pogoda deszczowa
bleee
ja juz wykapana ide konczyc fasolke i nastawie pranko...
Misia jak tam gabinet? no napisz cos? masz juz stalych klientow? duzo pracy?
napiszę na top secret ;-)
misia-ja pije biala z cukrem, a co dla ciebie?
hehe, ja dzisiaj piłam czarną, gorzką ;-)
Wisienko a masz jakieś foty po bezpośrednim wyjściu z Ines? Może się skuszę na wizytę u nich
Igor nie chce ostatnio jeść żadnych obiadków, tylko butla mu podchodzi albo cycek... już mnie wnerwia to jego karmienie, wydaje się być głodny, to powinien wcinać wszystko a ten marudzi... grrrr
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Asix to musisz sie zarejestrowac na Pregnancy, Baby and Parenting Club - Bounty i ci przysla kupon na odebranie torby z Boots albo Asda i tam w srodku masz roznego rodzaju probki z jezeniem, soczek z jabluszka Hipp, szczoteczke do zebow OralB, probki proszku, plynu do plukania i Cif antybakter. i kupon na £5 do wydanie w Asdzie na ciuchy dla malego
moj synus slicznie spi a ja wlasnie nastawilam cala pralke jego ciuszkow :-)
u mnie pada wiec caly dzien w domciu, no trudno............ ide jeszcze sie za cos wziasc poki mam okazje
moj synus slicznie spi a ja wlasnie nastawilam cala pralke jego ciuszkow :-)
u mnie pada wiec caly dzien w domciu, no trudno............ ide jeszcze sie za cos wziasc poki mam okazje
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
misia nie mam, ja wrocilam od fryzjera i zaraz poszlismy na basen :-):-)
no i kurde pochwalilam malego i masz tu los..........obudzil sie
no i kurde pochwalilam malego i masz tu los..........obudzil sie
my po spacerku pogoda się popsuła jest zimno i zaczął nawet lekki deszczyk pokapywać:-(
teraz między czasie robię zupkę kalafiorową a za jakoś godzinę wyruszam do neurologa
może ją diabełek widełkami w dupcię w nocy kuję
teraz między czasie robię zupkę kalafiorową a za jakoś godzinę wyruszam do neurologa
Nie dokarmiam ale ona nie chce jeść, daję jej cycka to nie chce próbowałam ją przepoić herbatką ale też nie chciała w ogóle smoczka wsiąść do buzi a sadze że jak była była głodna to z chęcią by wzięła tak mi się przynajmniej wydaje ... a ta tylko drze sie jakby w jakiś trans wpadła i nic ją nie więcej obchodzi:---no:Aluśka, czy Ty dokarmiasz małą? Może ona jest głodna?
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Nie dokarmiam ale ona nie chce jeść, daję jej cycka to nie chce próbowałam ją przepoić herbatką ale też nie chciała w ogóle smoczka wsiąść do buzi a sadze że jak była była głodna to z chęcią by wzięła tak mi się przynajmniej wydaje ... a ta tylko drze sie jakby w jakiś trans wpadła i nic ją nie więcej obchodzi:---no:
Aluska na moje oko to dziselka mała bola i dlatego nie chce jesc
to czeste zjawisko u zabkujacych dzieci wiec badz spokojna
podstawiaj jej co chwile cos,bo nigdy nie wiadomo kiedy zglodnieje i mimo bolu zje
kup masc na dziaselka posmaruj i jak po posmarowaniu ci zje to znaczy ze na bank dziaselka ja bola
Podziel się: