reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam
U nas nocka dziwna.Młody obudził się po 1:20 i nie chciał spać.Miał jakoś sucho w nosku.Popsikałam woda morską,ale ryk był nieziemski.Na szczęście usnął po chwili.
A teraz dopijam kawe i biore się do roboty bo mały syfek zagościł w kuchni.No i pranie trzeba zrobić :dry:

Asix ciesze się,że poprawiłam Ci humor :-D

Aniulko koleżanka wypłyneła na początku września z Grecji a dopłyneła do celu (Szanghaj) 23 grudnia. Sylwester spędziła w Hong-kongu i jeszcze zwiedzała na własną rekę Pekin i inne krainy.Do domu zjechała w połowie stycznia.

Internet mi się zawiesza tak więc niewiem jak będzie dzisiaj z moją obecnością na bb.
Mam nadzieje,że chociaż wyśle tą wiadomość :dry:

reklama
ale we Wrocławiu? Gdzie? :-)
Ja poszłam do galerii dominikańskiej, no i 130 zł poszło.

misia nie ja chodze do ines, mam strasznie blisko :))
Salon Ines | Hair Studio | Salon Fryzjerski | Fryzjer | Wroc�aw |

dzien dobry:tak::tak:

u nas kolejna extra noc - spanie Oskarka od 20tej do 6tej potem cyc i pobudka po 8mej:tak::tak::-):-)

pogoda extra, wiec zaraz spacerek:-D:-D

Anineczko, a ile trwala ta podroz dookola swiata?

anulka masz zlote dziecko
moj to spi od 22 - 9 czasem z 1/2 pobudkami w nocy

w ten weekend mam zamiar oduczyc malego spania z nami, przenosze go do jego pokoiku i wlasnego lozeczka.......... ale zdaje sobie sprawe ze bedzie ciezko :sorry2:

Aniulko koleżanka wypłyneła na początku września z Grecji a dopłyneła do celu (Szanghaj) 23 grudnia. Sylwester spędziła w Hong-kongu i jeszcze zwiedzała na własną rekę Pekin i inne krainy.Do domu zjechała w połowie stycznia.

Internet mi się zawiesza tak więc niewiem jak będzie dzisiaj z moją obecnością na bb.
Mam nadzieje,że chociaż wyśle tą wiadomość :dry:

Kurcze, ale fajnie mała ta koleżanka. Zazdroszczę. Mi się marzy taka podróż, ale to chyba nierealne.
I mam nadzieję, ze Ci się net naprawi:-)

w ten weekend mam zamiar oduczyc malego spania z nami, przenosze go do jego pokoiku i wlasnego lozeczka.......... ale zdaje sobie sprawe ze bedzie ciezko :sorry2:

Wisienka, a może spróbuj małym kroczkami? Najpierw łóżeczko a dopiero jak będzie zasypiał bez problemu w łóżeczku to przeniesiecie go do Davidkowego pokoiku?

Jessssu jak mi się spać chce.

czesc mamuski :-)

z uchem dzis lepiej,nie boli mnie ufff,ale nadal nie jest ok,caly czas mi tak tak harczy,ale mam nadzieje ze jutro juz lepiej bedzie
dzis w nocy bol ucha mnie budzil,nawet nad ranem i juz stracilam nadzieje ze przestanie mnie bolec ale ufff przestalo :happy:

Lilka skąd ja to znam. Moja połowa dziś cały dzień leżał do góry brzuchem bo przecież na nockę idzie i będzie ciężko pracował, więc cały dzień nie może się przemęczać. siedział z małym w pokoju, ja robiłam obiad to, jak zaczynał młody płakać to mnie wołał, bo on odpoczywa. szok. na szczęście już pojechał, maruda
a jutro cały dzień będzie spał:angry:

Agu$ to twoj tez jest niesamowity :baffled: ja nie wiem co tym nie ktorym facetom wszystko tak ciezko przychodzi :baffled:
Lilus... doczytalam wlasnie o Twoim mezu... :zawstydzona/y::-(
Wiem, ze sie wkurzylas... ale moze policz do10... nie wolno Ci sie denerwowac... i pomysl, ze moze tak mialo byc, w koncu 30 godzin jazdy autem z 2 maluszkow + 3 w brzuszku to moze byloby meczace i nienajlepsze... A Norwegia jest piekna... Sama chetnie bym poleciala na wakacje do Norwegii, no i moze fiordy by mi z reki jadly (czy jak to bylo w tym kawale):-D:-D:-D:-D
A co do tego, ze maz smacznie spi a Ty masz teraz wszystko ogarniac - po calym dniu zapierdzielania - to lekka przesada... ja bym pokazala rozki, i moze brak obiadu (strajk) to jakies rozwiazanie... mezczyzna powinien moze chociaz w ten sposob zrozumiec, ze cos jest nie w porzadku:-p:-p

Anulka po nocy mi przeszlo...juz sie uspokoilam
co do wyjazdu do PL to ja jeszcze ostatniego zdania nie powiedzialam :-p
jest opcja ze jak moj ma w co drugi tydzien po 3 dni wolne (lacznie z niedziala) to ja wtedy poelce do kraju :happy: jak jest łoś i nie zaklepal wolnego w wakacje to jego sprawa,ale ja do polski chce leciec chociaz po to by zmienic klimat bo mam dosc tej mojej gory i tych samych widokow i wogole :angry:
Norwegia piekna...ale dla mnie to juz normalka :sorry2: i teskno mi za krajem i pysznym obiadkiem w restauracji,no i za ogorkowa tesknie!!! :-D

ale żeście nastukały!!! jeden wieczór!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

Lilka Ty supermenko! Kurde, masz powera, ale uważaj na siebie to ciągnięcie w pachwinach to trochę wcześnie więc odpoczywaj!
Anineczka dobrze mówi, Lilka nie rób obiadu! :tak:

hihiii nie robie :-p aczkolwiek ma mi sie na nalesniki i teraz sie gryze,robic? nie robic? :-p bo nie umiem tylko sobie zrobic by jemu nic nie zostalo :dry:
eeeech cuma

Misia jak tam gabinet? no napisz cos? masz juz stalych klientow? duzo pracy?

Lilka czyli dziś masz wolne nie gotujesz tylko odpoczywasz takk :tak::tak::tak::tak: (ciekawe co M na to )

no M sie wkurzy,zalamie ze caly dzien siedze w domu i obiadu nie ma :dry: norma
i fakt dzis odpoczywam :-)
jedno dziecie spi,drugie oglada bajke a matka na kompie :-p
zaraz inke pojde sobie zrobic,wszamic tabletke dla ciezarnych,a potem jakies zabawy z Milenka typu klejenie ryzu i malowanie :happy:

a wlasnie Lilka-jakbys nie byla w ciazy nasza matko polko to ja bym ci sie dziecmi zajela a ty bys mi mogla prasowanko zrobic:-D

Lilka-jak tam z mezem???

Asix dawajta prasowanie do mnie bo moja pralnia od paru meisiecy stoi pusta :-D:-D
normalnie zawsze kosz duzy i jeszcze na ziemi obok fura prasowania lezala a teraz czysto!! :-D

dawajta prasowanie do mnie,bede kasowac to chociaz jakas swoja kaske bede miala hihiiiiii:-D:-D:-D

a z mezulem....ja sie nie oddzywam ...a on? nie wiem,zobacze jak przyjdzie z pracy
wojna to wojna :dry:

polecam wam dzisiejsze rozmowy w toku na tvn o 16.15
bedzie o dzieciach,i metodach wychowawczych
sama zapowiedz mnie rozsmiesza wiec program bedzie udany :-D

reklama
a wiec trzeba bedzie obejrzeć.
ok ide rozwiesić pranie,pozniej wyprostować włosy i spadam do kumpeli na kawkę
Ta pogoda normlanie mnie rozpieszcza kocham słońce.
Buziaki i miłego dnia wam i dzieciaczkom życze

Do góry