karina1980
Fanka BB :)
Dzien dobry
Wlosy mam raczej dosyc grube, nie wiem czy bedzie mi ta fryzurka pasowac. Musze pogadac z fryzjerka czy to zda egzamin u mnie. Na pewno bede musiala uzywac prostownicy bo moje wlosy maja tendencje do falowania sie, a nawet krecenia. Myslisz ze da rade?? Oczywiscie chodzi mi o ta druga fryzure.
My ladnie przespalismy nocke, do 7 rano, jak zwykle. Domis juz dluzszy czas ma uregulowane spanie. Chociaz tesknie za czasami kiedy spalismy sobie do 11 tak bylo jakies piersze dwa miesiace.
Wiesz co ciezko powiedziec ale wydaje mi sie ze jezeli masz dosc grube wlosy to sa one raczej ciezkie a takie ciecie doda im lekkosci z tym ze na pewno codziennie bedziesz witac sie z prostownica
Sa teraz rozne techniki strzyzenia i stylizacji wlosow i wydaje mi sie ze pewnie frzyjerka przerzedzi ci wloski zeby dodac im lekkosci no i z tego co widzialam sa one dosc mocno wycieniowane wiec jak bedziesz kiedys chciala miec np. wszystkie wlosy rowne to troche to potrwa zanim wszystko odrosnie chyba ze nie bedzie Ci zalezec to oki nie widze problemu;-)
Ja wczoraj znalazlam forum odnosnie wlosow i napisalam tam ze swoim zdjciem podobno odpowiada tam stylista i przesyla fryzurki odpowiednie dla kazdej osoby i okresla jaki kolor bylby wskazany....zobaczymy czy cos odpisze