reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry :)
Wlosy mam raczej dosyc grube, nie wiem czy bedzie mi ta fryzurka pasowac. Musze pogadac z fryzjerka czy to zda egzamin u mnie. Na pewno bede musiala uzywac prostownicy bo moje wlosy maja tendencje do falowania sie, a nawet krecenia. Myslisz ze da rade?? Oczywiscie chodzi mi o ta druga fryzure.

My ladnie przespalismy nocke, do 7 rano, jak zwykle. Domis juz dluzszy czas ma uregulowane spanie. Chociaz tesknie za czasami kiedy spalismy sobie do 11 :) tak bylo jakies piersze dwa miesiace.

Wiesz co ciezko powiedziec ale wydaje mi sie ze jezeli masz dosc grube wlosy to sa one raczej ciezkie a takie ciecie doda im lekkosci z tym ze na pewno codziennie bedziesz witac sie z prostownica:-D
Sa teraz rozne techniki strzyzenia i stylizacji wlosow i wydaje mi sie ze pewnie frzyjerka przerzedzi ci wloski zeby dodac im lekkosci no i z tego co widzialam sa one dosc mocno wycieniowane wiec jak bedziesz kiedys chciala miec np. wszystkie wlosy rowne to troche to potrwa zanim wszystko odrosnie chyba ze nie bedzie Ci zalezec to oki nie widze problemu;-)
Ja wczoraj znalazlam forum odnosnie wlosow i napisalam tam ze swoim zdjciem podobno odpowiada tam stylista i przesyla fryzurki odpowiednie dla kazdej osoby i okresla jaki kolor bylby wskazany....zobaczymy czy cos odpisze:dry:

reklama
Dzień Dobry :-):-)

Kobitki wy zamiast w nocy spać to siedzicie na BB i nie dajecie nam (wcześniej idącym spać ) szans nadrobić wszystkiego ;-).
Dziś piękna pogoda ale mamy w planach sprzątanie bo mieszkanie wygląda jak pobojowisko , ale bez spaceru sie i tak nie obejdzie .

Widzę że temat to włosy. No ja jak zresztą widać na galerii Bobasów mam krótkie włosy ale zapuszczam , już powoli wymiękam, najgorszy jest właśnie taki okres kiedy nie da sie z nimi nic zrobić trzymajcie kciuki żebym sie nie poddała i nie poszła do fryzjera hihih:-D:-D.
Trzeba jakieś śniadanko zjeść ...

Lilka czyli dziś masz wolne nie gotujesz tylko odpoczywasz takk :tak::tak::tak::tak:
(ciekawe co M na to )

asix o jaaaaaa!!! mam nadzieje ze juz sie udalo wylukac. gratulacje dla synkaa moj synus juz od soboty zaczal sie w koncu lapac za nozki :-):-):-)

no wreszcie zlapalam i nagralam na kamerce wczoraj to sie jak szalony przekrecal i ani chwili nie chcial na pleckach lezec!!:-D
gratulacje dla davidka!!

wiecie tak sobie myslem,ze do tej pory to niepotrzebnie sie martwilam, bo jedne dzieci cos robia szybciej a inne pozniej i wlasnie to doszlo do mojej lepetynki:-p np Macius wklada nozki do buzki gdzies od 2-3 miesiecy no ale przewracac sie zaczol dopiero wczoraj!! takze juz mam luuuuza!!:tak::-)

Witam Kochane:tak:

Asix.. gratuluje Maciusiowi przewrotow... hmmm, a Ty musisz chyba baczniej obserwowac swego synka:-D:-D

Ps. ma ktoras z Was cos takiego, albo slyszalyscie czy dziala:
Markiza Velux MHL ( Okna dachowe) DOBRA CENA (348781381) - Aukcje internetowe Allegro

no wlasnie , bo na bb ciagle siedze, hehehehe!!:-D
a co do markizow to takich akurat nie widzialam, ale slyszalam, ze ogolnie spelniaja swoja funkcje!!

Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)

hahahaha niezla jestes!!:-D:-):-D:-D

No więc dziewczyny dzisiaj kopy w dupcie nie pomogły wypiłam 3 kawy i nic nie poprasowałam tylko poodkurzałam na spacerze dłuższym nie byłam bo mam lenia strasznego:tak::-D

mi tez koponiak nie pomogl:-D u mnie prasowanko nadal lezy, gdzies doczytalam, ze ty jednak swoje poprasowalas-to jestes lepsza-ja swoje upchnelam w szafie, bo nie moglam na nie patrzec:-p no ale juz mi ciuszkow brakuje wiec niestety trzeba sie brac!!!ehhh nie dzierze prasowania!!

a wlasnie Lilka-jakbys nie byla w ciazy nasza matko polko to ja bym ci sie dziecmi zajela a ty bys mi mogla prasowanko zrobic:-D

misia-fajna fryzura

Kacper coś nie może zasnąć ... achhh kolejna ciężka nocka

pusia jak nocka??

Wiesz coja nie mam pojecia nawet ile taki stylista kosztuje ale gdyby byl jakis dobry ktory powiedzialby mi ze do Pani karnacji i koloru oczu pasuje taki i taki kolor a do Pani twarzy taka a taka fryzurka to pokusilabym sie:tak:

ooooooooooooo ja tez of course!!

Lilka-jak tam z mezem???
elbra-strasznie fajna przygoda-no jak sie czyta oczywiscie(najlepsza czesc byla z robalem) :-D:tak: a tak powaznie to dobrze, ze trafilas na kogos uczciwego moj znjomy kiedys znalazl tel. i jakis gosciu bezprzerwy dzwonil na swoja komorke to moj znajomy odebral i powiedzial, ze tel. mu nie odda ale jak chce to mu moze sim przeslac-mowie wam cham jakich malo!!:angry::baffled:

a i fajnie ze impreza sie udala-ja bede musiala pomyslec nad czyms innym bo bedziemy w tym czasie w polandzie no a tam juz nie ma za wielu znajomych bo wszyscy za granica:-(

Asix, poogladalam Wasze fotki na NK - slicznie wygladacie:tak::tak:

dziekuje!!

Elbra :szok::szok:
Ze świecą szukać teraz tak uczciwych ludzi.
A wiesz co pomyślałam zanim doczytałam,że to telefon?
Że w kinie z torebki wyleciał Ci ten robal :-D:-D:-D

anineczka wybacz ale musialam to zacytowac jestes 2 osoba ktora mi dzisiaj humor poprawila no i tak ze sie zacieszalam do monitora!!!

Dzien dobry :)
Wlosy mam raczej dosyc grube, nie wiem czy bedzie mi ta fryzurka pasowac. Musze pogadac z fryzjerka czy to zda egzamin u mnie. Na pewno bede musiala uzywac prostownicy bo moje wlosy maja tendencje do falowania sie, a nawet krecenia. Myslisz ze da rade?? Oczywiscie chodzi mi o ta druga fryzure.

widze, ze temat fryzurek- ja mam dokladnie takie same wlosy jak ty i taka fryzurke mialam w zeszlym roku to tak mi sie wlosy krecily
Logowanie do nasza-klasa.pl
tylko najgorsze bylo to, ze pod spodem byly proste ale ogolnie to fryzurka mi sie podobala:tak:
caly czs mysle o zmianie no i ja caly czas dlugie wlosy mam i chce przy takich zostac tzn. nie zetne na krotko!!

Beatko a co ty namodzieliłaś na tych włosach??
Z tego co widziałam masz czarne i próbowałaś je sobie rozjaśnić ? :szok::szok:
Ja już wiem jak wyglądasz ;-)

Anineczko no i mam za swoje ale nie pokażę Wam bo się wstydzę:-(

normalnie bym wziela patelnie i tak narabala mojemu ze szok
jak on mnie od wczoraj wpienia :baffled::baffled::baffled:
niby nic nie robi ale mnie wkurza! no wiecie co!!
normalnie mam ochote na awanture,podrzec sie,poklocic ale sie gryze w jezyk

kupilismy lodowke,bedzie juz chyba z 2 tygodnie temu,a ten do dzis nie wywiozl starej :wściekła/y:
pytam sie go kiedy to zrobi to puszcza mi takiego olewacza ze mam ochote zabic :crazy:
hormony?? :baffled:

Lilka hormony też nie gotuj obiadu niech ma:-D:tak:

ale sie wybyczylam u Was kobitki, czas na mnie....

kochane to do czwartku!!!! wieeeeeelkie buziaki:***
pa pa Larvuniu

Elbrano widzisz jak super z imprą

Laski witam się i co tak dużo piszecie po nocy nie nadrabiam
Muszę lecieć po prezent dla mamy na jutro i o 12 kumpela jeszcze przyjdzie także do potem

no to moze wreszcie sie przywitam!!!
dzien dobry!!

u mnie nocka do d..y!! nie wiem czemu maly od 2 dni wstaje o 5 rano???
poszlam spac o 23,30 maly wstal o 2,00 na karmienie no i potem od 5,00 juz gadal no i wiadomo, ze nie bede spac jak mi gosciu nad uchem dyskutuje:tak:tak wiec niespimy od 5,00 ale zanim was nadrobilam +karmienie i usypianie malego to mamy 8,00-masakra!!

aaa zapomnialam-larvunia-fajnie, ze zawitalas wczoraj-znowu trochee niebieskich postow bylo:-D

dobra kochane ja zamiast spac to znowu klikam, potem jeszcze popisze,buzka!!

czesc laski
jestescie niemozliwe
nie ma szans zeby nadrobić,produkujecie na skale swiatową te maile hehe
widzę ze Anit sie pokazała - milo cie widziec

uciekam do wanny
pozniej wskocze na chwile

pusia jak nocka

Nocka hmmmm trudno powiedzieć chyba lepiej niż wcześniejsze. Zanim Kacper usnął to po cycku dostał butle sinlacka i usnął i spał 3,5 h non stop czyli dłużej niż wcześniej a potem budził się nie pamiętam za bardzo ile razy hmmm może dwa :sorry2::sorry2:. Chyba byłam zaspana i nie liczyłam, ale było nieco lepiej niż wcześniej

reklama
anitt-dziekuje, ale nie zawstydzaj mnie na glownym-please!!! nie przywyklam do komplementow ;) cos ci jeszcze mialam napisac na temat wlosow mhhhhhhhhhh a wiem, ja ma teraz inna fryzure-wlosy sa rowne no i dlugie-choc do pasa im jeszcze troche brakuje, ale przez to ze sa sciete na rowno to sie juz nie kreca!!
takze tez czegos dla siebie szukam no i chcialabym grzywki sprobowac (nawet taka z boku) tylko bede musiala sie liczyc z tym zeby ja prostowac:baffled:

Do góry