reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
ale żeście nastukały!!! jeden wieczór!!! :szok::szok::szok::szok::szok:

Lilka
Ty supermenko! Kurde, masz powera, ale uważaj na siebie to ciągnięcie w pachwinach to trochę wcześnie więc odpoczywaj!

Larvuniu no pewnie że się cieszymy, tymbardziej że teraz przynamniej trafiłam na Ciebie :-) a tak to jak zaglądam na forum to jakbyś zaginęła w akcji :-p

Karina wiesz co, fajna ta fryzurka, ja bym zaryzykowała, bo w końcu włosy odrastają i nawet jak fryzurka nietrafiona to nie trwa to długo ;-)

wow Elbra super że się imprezka udała! :-) jejku z tym telelfonem też dobrze że ten facet uczciwie oddał!

Anitt cudo foteczki :-)

Anineczka dobrze mówi, Lilka nie rób obiadu! :tak:
Anineczko współczuję nieśpiącego o tej porze dziecka, mój przed chwilą złapał cyca i dalej śpi.

larvunia nie wiem jak u Ciebie w miescie ale u mnie sa salony fryzjerskie ze porada stylisty jest za darmo, zreszta w kazdym lepszym salonie nie ma juz zwyklych fryzjerow tylko fryzjer-stylista, ja na poczatku kwietnia byla u stylisty to za balejaz i sciecie zaplacilam 195 zl - z 10% znizka bo jestem juz stalym klientem :-)

ale we Wrocławiu? Gdzie? :-)
Ja poszłam do galerii dominikańskiej, no i 130 zł poszło.

Anineczko nie zwrocilam uwagi na to i nie czytalam jak Misia o tym wspominala musialam przeoczyc.

A Ty niedobra :wściekła/y::laugh2:

Wszystkim Wam dziękuję za komplementy, jestem zadowolona, bo w ogóle lubię zmiany, a jeszcze fajny kolorek mi wyszedł i jakoś tak bardziej wiosnę poczułam ;-)

Czy mam zgasić światło?
Dobranoc dziewuszki!

Misiu nie kłopocz się,ja zgaszę światło :laugh2::laugh2::laugh2:

Młody usnął :baffled:

Anitt to na studnióweczke do Polski przyjechałaś ;-)
Śliczny synio :tak::tak::tak:

Aniulko ten rejs świetna sprawa bo na statku były normalne zajęcia.Zaliczyła jeden semestr magisterki :tak:
A najgorsze jest to,że próbnie wysłała papiery na uniwersytet w Sydney Macquarie (najlepszy w Australii) i się dostała :szok::szok:
I w tym to jest najgorsze,że musiała zrezygnować :-(
Brak kasy i brak rodziny tam ( na wizie studenckiej nie zarobiłaby na te studia) :no:
I właśnie najgorsza jest ta świadomość,że chcesz się uczyć,dostajesz się do dobrej uczelni a nie masz za co kontynuować nauke :wściekła/y:

Elbra :szok::szok:
Ze świecą szukać teraz tak uczciwych ludzi.
A wiesz co pomyślałam zanim doczytałam,że to telefon?
Że w kinie z torebki wyleciał Ci ten robal :-D:-D:-D
I ciesze się,że urodziny się udały.Ja mam jeszcze 3 lata na takie niespodzianki :laugh2::laugh2:
Karina ciesze się,że mnie rozumiesz :sorry2::-)

Ta dziewczyna to siostra tatusia Dominisia:D:D No i fakt, obydwoje sa mlodzi:)
Lece do wyrka w koncu bo jutro bede nieprzytomna a Domis wydaje sie wcale tego nie brac pod uwage:)

To już wszystko jasne.
Ja też już mykam spatuniać ( jak to potulnie mówi nasza Aniulka ;-) )
1055246z99lj5uafv.gif
1055246z99lj5uafv.gif

Ale najpierw kąpiel z kaczuszkami
Elffy_31.gif

Dzien dobry dziewczyny:-)

O wy spioszki:-D
U mnie cudna pogoda wiec szwendanie wlaczy mi sie zeby isc na spacerek tylko oczywiscie najpierw KAWCIA i od dzisiaj zaczynam diete-ciekawe czy wytrwam:dry:

Elbra to super ze wekend udal sie i maz byl zaskoczony:-Dno i dobrze z tym telefonem wyszko faktycznie mialas szczescie:tak:

witam wieczorkiem
Lilka skąd ja to znam. Moja połowa dziś cały dzień leżał do góry brzuchem bo przecież na nockę idzie i będzie ciężko pracował, więc cały dzień nie może się przemęczać. siedział z małym w pokoju, ja robiłam obiad to, jak zaczynał młody płakać to mnie wołał, bo on odpoczywa. szok. na szczęście już pojechał, maruda
a jutro cały dzień będzie spał:angry:

dziewczyny widzę, że o fryzurkach piszecie.
ja ostatnio zaszalałam na chrzciny Matiego (w styczniu).
zawsze długie włosy, najczęściej spięte w kita...nuda... więc poszlam do babki, do której zawsze chodziłam sobie kolorek robić i powiedziałam, że coś innego chcę.
no i obcięłą...krótko z tyłu, z przodu troszkę dłuższe. podobało mi się. ale problem z układaniem, mi niestety to nie wychodziło
no ale minęły już 4 miesiące więc czas znowu do fryzjera, nie wiem co teraz

Agus z facetami to chyba wszystkie mamy podobnie a przynajmniej spora czesc moj jest tak leniwy ze szok i zawsze zmeczony jak wsciekam sie na niego to mowie "rusz w koncu ta dupe cuchnaco-smierdzaca"nie pasuje mu to za bardzo.
A ciecie wnioskje ze mialas takie do ktorego ja przymierzam sie:tak:

Dziewczyny nie nadazam za wami, caly dzien na dworze spedzamy a wieczorkiem nie moge pisac zeby malego nie obudzic :))

Logowanie do nasza-klasa.pl

Tak na szybko:)

Misia super wloski, natchnelas nas wszystkie na zmiany, ja tez mam ochote bo odkad moja mama przestala mnie obcinac i zaczelam chodzic do fryzjera, to zawsze robie to samo :)))

Fryzury 2008. Fryzury - włosy średnie

to chyba zbyt odwazne dla mnie ale mi sie podoba

Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur

no a na to moze sie skusze:) tylko kolorek chyba inny. Pogadam z fryzjerka :))

Anitt a jakie masz wloski grube czy raczej cienkie i delikatne??????

reklama
Dzien dobry :)
Wlosy mam raczej dosyc grube, nie wiem czy bedzie mi ta fryzurka pasowac. Musze pogadac z fryzjerka czy to zda egzamin u mnie. Na pewno bede musiala uzywac prostownicy bo moje wlosy maja tendencje do falowania sie, a nawet krecenia. Myslisz ze da rade?? Oczywiscie chodzi mi o ta druga fryzure.

My ladnie przespalismy nocke, do 7 rano, jak zwykle. Domis juz dluzszy czas ma uregulowane spanie. Chociaz tesknie za czasami kiedy spalismy sobie do 11 :) tak bylo jakies piersze dwa miesiace.

Do góry