reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Larvunia nei musisz podpuszczac bo zadarł ze mna na maxa teraz....i pozaluje!!
wlasnie poszedl sobie spac,Milenie wlaczyl bajke,nie ubral jej w pizamke,ani mleka nie podal...teraz wylanczajac malej bajke bedzie awantura bo ona bedzie chciala ogladac do konca :baffled: musze ja uszykowac do lozeczka,podac mleczko...a pan poszedl sobie spac majac wszystkow du..e!!!

ojj pozaluje :wściekła/y: jak tak to ok
od jutra wlanczam total olewatora na niego...koniec wchodzenia w dupke
bedzie przylazil po 10-12h z pracy i obiadu nie bedzie :crazy: a co!!

ide malej bajke wylaczyc :angry:

reklama
Cześc laski!!

W końcu mogę coś napisać.
Boizuuuu ile wy piszecie:-p Nie ma szans na nadrobienie sorka:dry:

Weekend miałam nieziemski;-)
Skorzystałam z waszych rad i na 30-stke małża zaprosiłam znajomych. Zamówiłam tort ze świeczkami itp. Małż oczywiście nic nie wiedział:laugh2:
Jak wieczorem przyszedł z budowy to taką maiłą minę, że chyba jej nie zapomnę nigdy:rofl2: był MEGA zaskoczony.
Dzięki laski za podpowiedź:laugh2:
No to była sobota.
A na niedzielę wzięłam go do kina. I teraz "najlepsze". Jak wyjechaliśmy z domu wpadł nam do samochodu przez okno jakiiś latajacy ohydny robal:baffled:
No to się mój zatrzymał na poboczu i otwarłam drzwi ale robal gdzies zniknał, a jak otwarłam drzwi wyleciała mi torebka która była otwarta. No to ja zadowolona wziełam ją z pobocza i pojechaliśmy do kina. (nie zauważyłam że wypadł mi z torebki telefon:sorry2:).
Przed kinem szukam tel a tu nie ma. No to pomyślałam, że zostawiłam w domu. ale jakoś mi to spokoju nie dawało bo zawsze go mam przy sobie. wiec dzwoniłam na mój telefon z małża telefonu. i nic nikt nie odbierał.
ja juz panika oczywiście i czarne myśli. juz chciałam dzownić do sieci żeby mi telefon zablokowali.
A tu nagle na małża numer dzowni ktoś z mojje komórki.
jakiś pan mi mówi, że znalazł ten telefon i szuka właściciela a nie wie czyj to tel więc oddzownił na numer który mu sie wyświetlił jako nieodebrany.
no i mi mówi że jak chce telefon żebym sobie przyjechała po niego.
Normalnie myślałam że padne.
jakie miałam szczęście że jakiś uczciwy facet znalazł go.
Miałam takiego farta że szok normalnie!!!!!
byłam tak wściekła na siebie że miałąm dośc i tylko czekałam aż mój mnie zrypie co to robie ze tel gubie:sorry2: ale siedział cicho bo ostatnio sam zgubił kluczyki do auta i trzeba było stacyjke całą wymienić (bo mieliśmy tylko jeden komplet kluczy:dry:).

A poza tym przesiedziałam prawie całą niedzielę na studiach (nie licząc kina wieczorem).

uffff to się rozpisałam. teraz ide poczytać co u was bo piszecie i piszecie:rofl2:;-)

witam wieczorkiem
Lilka skąd ja to znam. Moja połowa dziś cały dzień leżał do góry brzuchem bo przecież na nockę idzie i będzie ciężko pracował, więc cały dzień nie może się przemęczać. siedział z małym w pokoju, ja robiłam obiad to, jak zaczynał młody płakać to mnie wołał, bo on odpoczywa. szok. na szczęście już pojechał, maruda
a jutro cały dzień będzie spał:angry:

dziewczyny widzę, że o fryzurkach piszecie.
ja ostatnio zaszalałam na chrzciny Matiego (w styczniu).
zawsze długie włosy, najczęściej spięte w kita...nuda... więc poszlam do babki, do której zawsze chodziłam sobie kolorek robić i powiedziałam, że coś innego chcę.
no i obcięłą...krótko z tyłu, z przodu troszkę dłuższe. podobało mi się. ale problem z układaniem, mi niestety to nie wychodziło
no ale minęły już 4 miesiące więc czas znowu do fryzjera, nie wiem co teraz

Misia, extra fryzurka:-):-) - ale jak ktos ladny,to we wszystkim mu ladnie;-)

Karina, bardzo podoba mi sie ta fryzurka, ktra znalazlas - tez cale zycie (no moze prawie) mialam dluuugie wlosy - do pasa... gdzies 5 lat temu obcielam sie do polowy plecow, a juz ostatnio - 2-3 lata tak do ramion i tak mi pasuje najbardziej - no i grzywka, pokochalam grzywki:tak::tak:

Sabinko... wycieczka taka jak kolezanka Anineczki...ojoj, widze, ze nie mi jednej sie marzy... ale realnie patrzac, to srodkow brak... co innego wypad za 1,5-2 tys. a co innego za 20tys... albo i lepiej:zawstydzona/y: ale extra sprawa

Lilka, Ty to jestes pracus!!! Jak lasagnia?? No i prosze na kanapie tylko kanaly zmieniac, albo klikac na kompie na BB:-
D:-D

Larvuniu, cieszymy sie, ze zajrzalas do nas... Zagladaj jak tylko sie da... Pozdrawiam cieplusio;-);-)

Wisienko, to ladnie - zaplacilas 195zł i farba sie zmyla?? Kurcze, ja bym sie wkurzyla!!! Ja za balejaz place 100zł... a w takim lux salonie 150zł...

Asix, poogladalam Wasze fotki na NK - slicznie wygladacie:tak::tak:

Zycze wszystkim mamciom spokojnej nocy...

Dobrej nocki Kochane:tak:

Lilus... doczytalam wlasnie o Twoim mezu... :zawstydzona/y::-(
Wiem, ze sie wkurzylas... ale moze policz do10... nie wolno Ci sie denerwowac... i pomysl, ze moze tak mialo byc, w koncu 30 godzin jazdy autem z 2 maluszkow + 3 w brzuszku to moze byloby meczace i nienajlepsze... A Norwegia jest piekna... Sama chetnie bym poleciala na wakacje do Norwegii, no i moze fiordy by mi z reki jadly (czy jak to bylo w tym kawale):-D:-D:-D:-D
A co do tego, ze maz smacznie spi a Ty masz teraz wszystko ogarniac - po calym dniu zapierdzielania - to lekka przesada... ja bym pokazala rozki, i moze brak obiadu (strajk) to jakies rozwiazanie... mezczyzna powinien moze chociaz w ten sposob zrozumiec, ze cos jest nie w porzadku:-p:-p

Elbra, ale trafil sie Wam uczciwy znalazca... no i extra, ze urodzinki sie udaly:tak::tak:

Dziewczyny nie nadazam za wami, caly dzien na dworze spedzamy a wieczorkiem nie moge pisac zeby malego nie obudzic :))

Logowanie do nasza-klasa.pl

Tak na szybko:)

Misia super wloski, natchnelas nas wszystkie na zmiany, ja tez mam ochote bo odkad moja mama przestala mnie obcinac i zaczelam chodzic do fryzjera, to zawsze robie to samo :)))

Fryzury 2008. Fryzury - włosy średnie

to chyba zbyt odwazne dla mnie ale mi sie podoba

Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur

no a na to moze sie skusze:) tylko kolorek chyba inny. Pogadam z fryzjerka :))

reklama
Lilka o kurcze, tez bym sie wkurzyla :no:

Wisienko David faktycznie sie opalił :-D Posmarowałaś go jakimś kremikiem juz po opalaniu? Żeby go nie piekło i skóra nie zeszła?

annineczka mi sie wydaje ze go nie piecze, ale smaruje mu 2 czy nawet 3 razy dziennie ta buzke :-)

wisienka no nie przesadzaj, patyk ma z ciebie zostac?! nie widac tych 15 kg wiecej u ciebie

Ja tez tak uwazam:tak:

dziekuje dziewczyny, ale czuc je :laugh2::laugh2:

Wisienko, to ladnie - zaplacilas 195zł i farba sie zmyla?? Kurcze, ja bym sie wkurzyla!!! Ja za balejaz place 100zł... a w takim lux salonie 150zł.../quote]

anulka no tez sie wkurzylam ale co zrobic :sorry2: myslalam ze za taka kase lepiej mi zrobia, chcociaz mojemu sie podoba i na sloncu jak sie dobrze przyjrzec to leciutko jeszcze widac ten balejaz. Nastepnym razem bede wiedziala aby tam juz nie robic, tlyko chodzic sie scinac, bo sciecie mi sie podoba :)))

Do góry