reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama

Wisienka no no a do buzi już włożyłJ gratulacje

Sabina do buzi jeszcze nie ale juz lapie, wiec mysle ze to dlugo nie potrwa az wsadzi bo buzi :laugh2::laugh2: bo wszystko co lapie to wklada........

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

misia ladna fryzurka :-):-)

nooooo to coraz wiecej nas widze co mialy cale zycie dlugoie wlosy :-D czas na zmiany babki! :-D:-D:-D kotra pierwsza sie odwazy?? :p

larvunia ja moge sciac sie na krotko jak schudne te moje 15 kg :-):-) bo jak narazie mam za pyzata buzie na krotka fryzurke,

Poszla bym do stylisty ale ile biora/?

larvunia nie wiem jak u Ciebie w miescie ale u mnie sa salony fryzjerskie ze porada stylisty jest za darmo, zreszta w kazdym lepszym salonie nie ma juz zwyklych fryzjerow tylko fryzjer-stylista, ja na poczatku kwietnia byla u stylisty to za balejaz i sciecie zaplacilam 195 zl - z 10% znizka bo jestem juz stalym klientem :-)

Anineczko nie zwrocilam uwagi na to i nie czytalam jak Misia o tym wspominala musialam przeoczyc.
Jasne rozumie o co Ci chodzi i nie ma problemu sorki za takei dlugie cytaty:blink:

normalnie bym wziela patelnie i tak narabala mojemu ze szok
jak on mnie od wczoraj wpienia :baffled::baffled::baffled:
niby nic nie robi ale mnie wkurza! no wiecie co!!
normalnie mam ochote na awanture,podrzec sie,poklocic ale sie gryze w jezyk

kupilismy lodowke,bedzie juz chyba z 2 tygodnie temu,a ten do dzis nie wywiozl starej :wściekła/y:
pytam sie go kiedy to zrobi to puszcza mi takiego olewacza ze mam ochote zabic :crazy:
hormony?? :baffled:

dodam jeszcze ze sie dowiedzialam wlasnie ze nie zaklepal sobie urlopu ani na czerwiec ani na lipiec
co oznacza ze juz miejsc nie ma i nie dostanie urlopu :wściekła/y::wściekła/y:
wiec wyjazd do pl poszedl sie kochac:wściekła/y:

ide pod prysznic bo eksploduje zaraz:baffled::crazy:

lilka ulzyj sobie.,.... ja nie podpuszczam... ale walnij z raz ;-):-p:-D:-D:-D

...........,...........,.............,,,................,,.......,,.........,.........,.........,............,...,...,..,,.zartowalam!

reklama
Do góry