reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Czesc dziewczyny wieczorowa pora:-)
My juz po chrzcinach ale fajnie bylo naczynia pomyte i ograniete troche:tak:

Dziewczyny, poradzcie - plissssss....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak zagladam Oskarkowi do buzki i widze juz coraz ladniej zabeczka, ale dzis zauwzylam, ze obok wyrastajacego zabka - albo na nim (ciezko sprecyzowac, zabek jest za niziutki) jest taka ciemna (bordowo-brazowa) kreseczka, ma moze 3mm... i nie wiem czy to ranka na dziaselku czy moze psuje sie zabek?? Czy mozliwe by wyrastajacy zabek byl juz psujacy?? Czy nie ma takiej opcji??
Tarlam to palcem, ale jest... no i nie wiem co z tym fantem robic:-:)-(

Anulka jezeli chodzi o zabka to nigdy nie slyszalam o czyms takim zeby zabek przebijal sie juz popsuty i mysle ze to niemozliwe, owszem moga byc zabki slabe ale nie popsute:dry:

dzisiaj poznalam laske ,ktora tak jak ja ma termin na 27 wrzzesnia:-)
i tak jak ja ma dwie coreczki :-D:-D

Lilka niezly zbieg okolicznosci ciekawe jak bedzie pozniej czy tak samo bedziecie rodzic. Powiem ze jak ja rodzilam to rodzily ze man 3 kolezanki heheheh ( u nas sa 4 porodowki)ja lezalam na 4 sali a one na trzech piewrszych i nic dziwnego nie byloby w tym z tym ze kazda z nas miala zupelnie inny termin:-Dniezle i cztery sale porodowe zajete przezemnie i kolezanki ztym ze ja opusicilam jako ostatnia:sorry2:

reklama
Karina to ja jak rodzilam Milenke to musialam czekac az sie porodowka jedna z 3 zwolni i akurat zwolnila mi ja moja...sąsiadka :-D:-D
doslownie mieszkalysmy od siebie z 6 domow

do dzis lubimy patrzec jak nasze male wygladaja hihiii,boz tego samego dnia są

a z kolezankami to niezla akcja :-)

ja wymiekam,ale mi kregoslup napitala :baffled: pewnie od tego prasowania
juz mam dosc wiec zmykam

papaaa

Karina, fajnie, ze chrzciny udane:tak::tak: i juz posprzatane, to teraz nalezy Ci sie solidny odpoczynek;-);-)

Lilus, mykaj polezec troszke, bo przeciez odwalilas kawal dobrej roboty - a w Twoim stanie to chyba powinnas troszke poleniuchowac... Ty pracusiu jeden:-p:-p

A ten pokoik... hmmm, super:-):-):-) zdolna kobitka...:tak::tak: jak ja bym malowala to... hmmmm, no co tu bede sciemniac... to ...ciezko byloby stwierdzic jakie to zwierzatko:-D:-D:-D

witam

jutro nadrobie co tam u was slychac, dzis mi caly dzien komputer nie dzialal, wiatrak i cos tam jeszcze sie spalilo :laugh2::laugh2: (pewnie za dlugo siedze)
no i w koncu jak dziala to synus marudzi i musze sie nim zajac, tak tylko luknelam i dziekuje mimo wszystko dziewczyna za zyczonka w imieniu Davidka
a tu amsz Asix linka Amazon.co.uk: Braun 4520 Thermoscan Ear Thermometer: Health & Beauty

milej nocki kochane

Dzien dobry kochane:tak: nie wiem czemu ale znowu od 5 jestem na nogach.O tej godzinie zawsze moj maly kreci sie wiec ide robic mu butle, nakarmie go i juz spac mi sie nie chce:sorry2:
Dzisiaj ma byc sliczny dzien wiec sporo bede z malym na spacerku:tak:

reklama
Dziewczyny, poradzcie - plissssss....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak zagladam Oskarkowi do buzki i widze juz coraz ladniej zabeczka, ale dzis zauwzylam, ze obok wyrastajacego zabka - albo na nim (ciezko sprecyzowac, zabek jest za niziutki) jest taka ciemna (bordowo-brazowa) kreseczka, ma moze 3mm... i nie wiem czy to ranka na dziaselku czy moze psuje sie zabek?? Czy mozliwe by wyrastajacy zabek byl juz psujacy?? Czy nie ma takiej opcji??
Tarlam to palcem, ale jest... no i nie wiem co z tym fantem robic:-:)-(

Anulka chyba Lilka ma rację:tak:

dzisiaj poznalam laske ,ktora tak jak ja ma termin na 27 wrzzesnia:-)
i tak jak ja ma dwie coreczki :-D:-D
Wow i też pewnie czeka na synka a kiedy Liluś poznasz płeć?

jeszcze raz ja i spadam :rofl2:

zobaczcie jak jedna mama pomalowala pokoik dzieciom :szok:
ta i nastepne strony

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...7-f112/pokoik-dla-malenstwa-6523/index34.html

Pokoik super tym bardziej że sama malowała mama ja zdolności plastycznych i muzycznych nie posiadam

Wisienka już myślałam że coś się stało ciebie na BB nie było sZok:szok:

Ale Sabinka i Anineczka to się chyba obraziły:-(

No widzisz Karina i po baletach dobrze że chrzciny się udały

Do góry