iwcia2311
Listopadowa mama' 07
Dziękujemy wszystkim za zyczenia. Ja już zmykam, dobrej nocy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pocieszę Cię Karina ja kupiłam ostatnio 36 taka grubaśna jeszcze jestem,Czesc Wam dziewczyny
Ja sporo bylam dzisiaj na spacerze chcialam kupic sobie spodnie ale jak tylko wozek stanal bo ja chcialam przymierzyc zaczynal plakac wiec z zakupow nici heheheh.
Spodnie dzinsowe musialam mierzyc rozmiar 33 i 34:-(
Maly po kailepce teraz mi zasnal poczytam troche co naskrobalyscie
ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH BASENÓW U NAS W MIEŚCIE BRAK BASENU W KTÓRY MÓGŁBY SIĘ KĄPAĆ TAKI MALUCHHej
my niedawno wróciliśmy z basenu Kacper zadowolony w wodze że szok .
Co prawda basen był na 17:00 ale jak zawsze w środę (tak sobie z Mężulkiem wy myśleliśmy) po basenie jedziemy do Pasażu Grunwaldzkiego na cos pysznego do jedzenia i na lody i jeszcze kupiliśmy M butki fajnie było.
Trzeba Syna kąpać i kłaść spać ale coś widzę, że on bardzo rozbawiony
Bira dzięki super że Inga zdrowa ja bym chyba nakopała tej lekarce przez nią tyle nerwów miałaśBeata, ale Ci dobrze z tą Turcją. Dobrej zabawy Wam życzę.
.
Dziewczyny mam pytanko jak ubieracie swoje maluchy?????w domu i na sopacerze???
Ja bylam ze swoim i nagle podczas snu tak zaczal mi plakac ze az zanaoil sie od tego placzu i zastanawiam sie czy jego nie przegrzalam
Mial body z dlugim rekawkiem, na to rajstpki,spodnie dzinsowe,buciki na body sweterek z dlugim i kurteczka i lekko nozki mial przykryte spiworkiem polarowym......
Teraz sciagnelam jemu wszystko i ma body z dlugim i na to rajstopki nic wiecej.
W domu u mnie jest teraz 23 stopnie mam sloneczne mieszkanie a na dworzu okolo 16-18
Chcialabym wysjc jeszcze z nim ale nie wiem czy to bylo przyczyna ze z palczu zaczal mi sie krztusic.......
ja uznaje taka regule .... zawsze jedna warstwe wiecej niz ja mam (tzn na spacer)
elbra no wiesz ty co rajtuzki zakladac chlopakowi?
Podpisuję się pod życzeniami sto lat MadziuBeata super że krzesełko się Oleńce podoba i że jesteś z niego zadowolona
Miłego wypoczynku Wam życzę
Lekarz który robił mojej małej usg nic nie powiedział czy jest dobrze czy źle bo straszny mruk był
a mojej małej asymetria komór wynosi 4mm/2.5mm więc czekam teraz na opinię pani neurolog a wizytę mam 29.04
Dla Madzi
z okazji skończenia 5 miesiąca
Dużo zdrówka i słodyczy
aluśka życzy
Agus spokojnie zgubisz no a ja pochwalę że już 10 kg mam mniejjeszcze z 5-6 i będzie git a jakby udało mi się więcej to też bym nie płakałapocieszę Cię Karina ja kupiłam ostatnio 36 taka grubaśna jeszcze jestem,
a mój Mateusz robi dokładnie to samo więc moj zakup spodni trwał może z 5 minut. przymieżyłam w biegu trzy pary wziełam te co pasują i po zakupach. kiedyś nie do pomyślenia
ja stringi zakładam do białych spodni. wydaje mi sie, że tak lepiej wygladaMam pytanko bo nigdy nie nosiłam stringów a na wyjazd kupiłam sobie białe materiałowe rybaczki słuchajcie trzeba pod takie nosić stringi czy zwykłe białe majtki?Może to głupie ale nie mam doświadczenia w tej materii
anulka super foty w podpisie
Anulka ale swietne zdjecia masz w podpisie super
Anulka urocze foteczki w podpisie ale Oskarek już duży....przystojniak jak ta lala
anulka przystojny chłopak Ci rośnie, super zdjęcia
ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH BASENÓW U NAS W MIEŚCIE BRAK BASENU W KTÓRY MÓGŁBY SIĘ KĄPAĆ TAKI MALUCH
A TWÓJ SYNUŚ ZAWSZE O TEJ GODZINIE NIE ŚPI, CZY DZIŚ WYJĄTKOWO? JA DZIĘKI BOGU OD 20 MAM CISZĘ I SPOKÓJ W DOMU
Wisienka no przestań Michał do dzisiaj nosi rajtuzy pod spodnie zimą i wiosną.Jeszcze jajeczka sobie przeziębi
Mam pytanko bo nigdy nie nosiłam stringów a na wyjazd kupiłam sobie białe materiałowe rybaczki słuchajcie trzeba pod takie nosić stringi czy zwykłe białe majtki?Może to głupie ale nie mam doświadczenia w tej materii