reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hejka dziewczyny
u nas dzien taki sobie

podalam malej ta kaszke manne -3 gram z jabluszkiem-80gram i mi zwymiotowala za 3 godziny:-(nie wiem czemu, moze za duzo jej dalam?:-(

Czesc Wam dziewczyny

Ja sporo bylam dzisiaj na spacerze chcialam kupic sobie spodnie ale jak tylko wozek stanal bo ja chcialam przymierzyc zaczynal plakac wiec z zakupow nici heheheh.
Spodnie dzinsowe musialam mierzyc rozmiar 33 i 34:-(
Maly po kailepce teraz mi zasnal poczytam troche co naskrobalyscie
pocieszę Cię Karina ja kupiłam ostatnio 36 taka grubaśna jeszcze jestem,
a mój Mateusz robi dokładnie to samo więc moj zakup spodni trwał może z 5 minut. przymieżyłam w biegu trzy pary wziełam te co pasują i po zakupach. kiedyś nie do pomyślenia

Hej

my niedawno wróciliśmy z basenu :) Kacper zadowolony w wodze że szok :-D:-D.
Co prawda basen był na 17:00 ale jak zawsze w środę (tak sobie z Mężulkiem wy myśleliśmy) po basenie jedziemy do Pasażu Grunwaldzkiego na cos pysznego do jedzenia i na lody :) i jeszcze kupiliśmy M butki fajnie było.

Trzeba Syna kąpać i kłaść spać ale coś widzę, że on bardzo rozbawiony :tak:

Hej

my niedawno wróciliśmy z basenu :) Kacper zadowolony w wodze że szok :-D:-D.
Co prawda basen był na 17:00 ale jak zawsze w środę (tak sobie z Mężulkiem wy myśleliśmy) po basenie jedziemy do Pasażu Grunwaldzkiego na cos pysznego do jedzenia i na lody :) i jeszcze kupiliśmy M butki fajnie było.

Trzeba Syna kąpać i kłaść spać ale coś widzę, że on bardzo rozbawiony :tak:
ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH BASENÓW U NAS W MIEŚCIE BRAK BASENU W KTÓRY MÓGŁBY SIĘ KĄPAĆ TAKI MALUCH
A TWÓJ SYNUŚ ZAWSZE O TEJ GODZINIE NIE ŚPI, CZY DZIŚ WYJĄTKOWO? JA DZIĘKI BOGU OD 20 MAM CISZĘ I SPOKÓJ W DOMU

Beata, ale Ci dobrze z tą Turcją. Dobrej zabawy Wam życzę.

.
Bira dzięki super że Inga zdrowa ja bym chyba nakopała tej lekarce przez nią tyle nerwów miałaś

Dziewczyny mam pytanko jak ubieracie swoje maluchy?????w domu i na sopacerze???
Ja bylam ze swoim i nagle podczas snu tak zaczal mi plakac ze az zanaoil sie od tego placzu i zastanawiam sie czy jego nie przegrzalam
Mial body z dlugim rekawkiem, na to rajstpki,spodnie dzinsowe,buciki na body sweterek z dlugim i kurteczka i lekko nozki mial przykryte spiworkiem polarowym......
Teraz sciagnelam jemu wszystko i ma body z dlugim i na to rajstopki nic wiecej.

W domu u mnie jest teraz 23 stopnie mam sloneczne mieszkanie a na dworzu okolo 16-18

Chcialabym wysjc jeszcze z nim ale nie wiem czy to bylo przyczyna ze z palczu zaczal mi sie krztusic.......

Karina ja tak jak chodzi w domu czyli body z krótkim rękawkiem cienka bluzeczka rajstopy spudniczka albo spodnie a na dwór kombinezon polarkowy

ja uznaje taka regule .... zawsze jedna warstwe wiecej niz ja mam (tzn na spacer)

Mirka ja też:tak:

elbra no wiesz ty co rajtuzki zakladac chlopakowi? :laugh2::laugh2:

Wisienka no przestań Michał do dzisiaj nosi rajtuzy pod spodnie zimą i wiosną.Jeszcze jajeczka sobie przeziębi:-D

Beata super że krzesełko się Oleńce podoba i że jesteś z niego zadowolona:tak:
Miłego wypoczynku Wam życzę:laugh2::tak::tak:

Lekarz który robił mojej małej usg nic nie powiedział czy jest dobrze czy źle bo straszny mruk był:no::wściekła/y:
a mojej małej asymetria komór wynosi 4mm/2.5mm więc czekam teraz na opinię pani neurolog a wizytę mam 29.04

:-D:-D:-D Dla Madzi
z okazji skończenia 5 miesiąca
Dużo zdrówka i słodyczy
aluśka życzy:-D:-D:-D

07zy7.gif
Podpisuję się pod życzeniami sto lat Madziu
Aluśka jutro wstawię fotki z krzesełkiem ja też jutro idę po opis Usg niby nie jest źle ale ja wolę dmuchać na zimne i pójdę jeszcze do neurologa z nią bo coś mi się nie podobają jej nogi niby napięcie dobre ale nie ma ich tak super sztywnych i jedną podkula
pocieszę Cię Karina ja kupiłam ostatnio 36 taka grubaśna jeszcze jestem,
a mój Mateusz robi dokładnie to samo więc moj zakup spodni trwał może z 5 minut. przymieżyłam w biegu trzy pary wziełam te co pasują i po zakupach. kiedyś nie do pomyślenia
Agus spokojnie zgubisz no a ja pochwalę że już 10 kg mam mniej:tak:jeszcze z 5-6 i będzie git a jakby udało mi się więcej to też bym nie płakała

No mam w końcu neta i jest teraz ok ale jestem tak padnięta dzisiaj że szok

Mam pytanko bo nigdy nie nosiłam stringów a na wyjazd kupiłam sobie białe materiałowe rybaczki słuchajcie trzeba pod takie nosić stringi czy zwykłe białe majtki?Może to głupie ale nie mam doświadczenia w tej materii:-D

Dobry wieczor:-)

Madziu, wszystkiego najlepszego - zdrowenka, milosci i radosci:-):-)

Co do ubierania maluszkow, to tak jak MIrka i Beata mowia - jedna warstwa wiecej niz my... ale u mnie tez jakos z tym roznie... dzis Oskar mial body dlugi rekaw, rajtuzki, spodenki, cienka bluzeczka i na to kurteczka (bluza) z misia + czapeczka z bawely i buciki. Siedzial w spacerowce na spiworze z owczej welny i nozki tez mial nim przykryte:zawstydzona/y: ale troche wialo...

anulka super foty w podpisie

Anulka ale swietne zdjecia masz w podpisie super:tak:

Anulka urocze foteczki w podpisie:-D:-D ale Oskarek już duży:tak:....przystojniak jak ta lala:tak::tak::-D

anulka przystojny chłopak Ci rośnie, super zdjęcia

Oskarus bardzo dziekuje za komplementy;-);-):-)

ZAZDROSZCZĘ WAM TYCH BASENÓW U NAS W MIEŚCIE BRAK BASENU W KTÓRY MÓGŁBY SIĘ KĄPAĆ TAKI MALUCH
A TWÓJ SYNUŚ ZAWSZE O TEJ GODZINIE NIE ŚPI, CZY DZIŚ WYJĄTKOWO? JA DZIĘKI BOGU OD 20 MAM CISZĘ I SPOKÓJ W DOMU

Mój synus najczęsciej kapany jest o 21 ale dziś znowu później wyjdzie własnie tata go kapie :). Mamy w planach kapac go o 20 ale jakos nam to nigdy nie wychodzi :-(

reklama
Wisienka no przestań Michał do dzisiaj nosi rajtuzy pod spodnie zimą i wiosną.Jeszcze jajeczka sobie przeziębi:-D

Mam pytanko bo nigdy nie nosiłam stringów a na wyjazd kupiłam sobie białe materiałowe rybaczki słuchajcie trzeba pod takie nosić stringi czy zwykłe białe majtki?Może to głupie ale nie mam doświadczenia w tej materii:-D

Beata rajtuzy :laugh2::laugh2::laugh2:
a tak powaznie to nie mam nic przeciwko rajtuza dla chlopakow, ale oczywiscie do pewnego wieku. Jak bylam w polsce to pokazuje Dannemu rajtuzki dla Davidka, takie sliczne byly, to mnie wysmial :zawstydzona/y: :laugh2:
powiedzial ze w angli chlopaki nie nosza i jego syn tez nie bedzie.
No tyle ze tu nie ma takich mrozow, wiec w sumie nie trzeba............

co do twojego pytanka to ja nosze stringi, moim zdaniem sa bardzo wygodne, jakos lepiej sie czuje i chyba lepiej to wyglada jak spodnie sa opiete na tylku, o ile sie nie ma cellulitu, ale zwykle majtki wydaje mi sie ze tez sa okey,.

Do góry