reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienka a co jest na czechach???jakiś aquaparkk?? bo ja tam byłam ale w Pradze i kilku innych miasteczkach?? ale o auaparku nie wiem ...hmm chyba jakaś nei teges jestem:-)

sabina a no jest i to nie jeden, ale juz nie pamietam nazwy miejscowosci,

moim zdaniem slowacja jest duzo w tyle za czechami.......a przynajniej byla jak ja bylam ok 3-4 lata temu. nic tam nie moglam znalezc co szukalam, a w czechach na kazdym kroku, no chyba ze trafilam akurat na taka dziure, nie wiem..........:dry:

anineczka a no mam saune w ogrodku :-) musze sie pochwalic, bo moj kochany sam ja wybudowal :-):-)
jak sprzatne to mozesz kiedys wpasc z asix ;-)

wisienka ja napewno sie pisze a ty anineczka?:-)
u nas w poniedzialek tez bank hollyday a jak... tak wiec zapowiada sie dluugi majowy weekend-moze wyjedziemy poza miasto-ja to bym chciala kamienne kregi zobaczyc albo las sherwood ;)
no ale zobaczymy co z tego wyjdzie..

Witam ponownie :tak:
Pogoda dziś była super na spacerku spędziliśmy ponad 3 godziny:tak::-)
Wiaterek też powiewał ale tylko miejscami był mocno odczuwalny:tak::tak::tak:
Zrobiłam pranie a na obiad zupę ogórkową i na dziś już koniec pracy a co się będę przemęczać:laugh2::laugh2:;-)
Mam nadzieję że juto też taka ładna pogoda dopiszę.... bo jutro chyba teściowa wraca to bym cały dzień spędziła na dworku żeby jej gęby nie oglądać :tak::tak::-)

I JESZCZE JEDNO CZY KTOREJś Z WAS DZIECKO ROBI PODOBNIE????
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????

Prosze o odpowiedzi bo wymiękam

co jeszcze moge mu podac?
niestety nie pomogę ,bo moja też tak nie robi :no::no:
A jak tam po dzisiejszej wizycie u lekarza???
:-)
Byliśmy u kardiologa. Weszłam w ostatniej chwili, bo już koleś wychodził...:angry: Na szczęście wszystko jest ok. A tą lekarkę, która mnie tak nastraszyła opierdziele przy pierwszej nadarzającej się okazji.
Bira super wieść :tak::tak::tak:
opierdziel tą lekarkę i to równo:wściekła/y:
Teraz co do wyjazdu już mam zapłacone wylatujemy 14 maja o 16,10 .Hotel w Belek nazywa się Asteria Bellis Resort 5 gwiazdek mamy ultra all Inclusive wszystko w cenie zaraz przy hotelu plaża.Pani nam gwarantuje dobrą jakość.Dla Oli za darmo łóżeczko, posiłki w słoiczkach, krzesełko do karmienia.

No a właśnie jak pisałam tego posta 3 godziny temu to przyjechało krzesełko, Ola zrobiła 2 razy kupę i jeszcze moi rodzice przyjechali dlatego młyn jak nie wiem co szok:szok:,Krzesełko uwazam że jest super bardzo ładnie wykonane a Olka aż piała z zachwytu.Tylko Michał teraz zazdrosny ale kupiłam mu już na wyjazd klapki do kąpania w H&M a Olce super kapelusik Hello Kitty i do tego sukienkę i drugą sukienkę.Sobie spodnie białe 3/4 masakra dzisiaj już wymiękam
Beata super że krzesełko się Oleńce podoba i że jesteś z niego zadowolona:tak:
Miłego wypoczynku Wam życzę:laugh2::tak::tak:
ja z małym idę na kontrolne usg w piątek. też ma nieforemne komory. mieliśmy usg w lutym i było 6mm/2,5mm. Neurolog wtedy powiedział, że skoro jest ponad 100% różnica to nie za dobrze. a babka, która robiła usg powiedziała, że jeżeli dziecko się prawidłowo rozwija to wszystko jest ok. czasem dzieci tak mają:szok:
nie wiadomo komu wierzyć.
dlatego ciekawa jestem co będzie w piatek:confused:
.
Lekarz który robił mojej małej usg nic nie powiedział czy jest dobrze czy źle bo straszny mruk był:no::wściekła/y:
a mojej małej asymetria komór wynosi 4mm/2.5mm więc czekam teraz na opinię pani neurolog a wizytę mam 29.04
Wisienka wracaj szybko do zdrówka:tak::tak::tak:;-)
Dzień dobry

U pogoda chyba biedzie ładna świeci słoneczko tylko jeszcze nie wiem ile stopni jest.

Nocka była beznadziejna:-(. Kacperka chyba brzuszek bolał bo płakał nawet na rękach wyginał sie jak by go coś uwierało. Dziś walną pierwszy raz kupki takie kiełbaski ale cierpiał przy tym strasznie bo były twarde więc bidulek krzyczał bardzo:-:)-(. Chyba dostał zatwardzenia od tego Sinlaka może no bo od jabłka to raczej zatwardzenia nie dostaje sie no nie hmmm. Sama nie wiem. Teraz zasnął mam nadzieję, że trochę pośpi.

Pusia współczuję Ci takich niespokojnych nocek:-:)tak:;-)

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

2maja jedziemy na urodzinki synka mojej psiapsiółki a tak poza tym to będziemy siedzieć w domu......chyba że jeszcze moich rodziców odwiedzimy....:dry:
Anulka urocze foteczki w podpisie:-D:-D ale Oskarek już duży:tak:....przystojniak jak ta lala:tak::tak::-D
Mirka udanego wyjazdu i miłego wypoczynku życzę:tak::tak::-D

:-D:-D:-D Dla Madzi
z okazji skończenia 5 miesiąca
Dużo zdrówka i słodyczy
aluśka życzy:-D:-D:-D

07zy7.gif

No to się już napisałam :no:

Muszę zmykać bo mała zaczęła strasznie marudzić i tatuś ma już dość.....:dry::baffled:

Do jutra Kochane bo nie wiem czy jeszcze uda mi sie dziś zajrzeć....może zobaczymy.....:dry:

Czesc Wam dziewczyny

Ja sporo bylam dzisiaj na spacerze chcialam kupic sobie spodnie ale jak tylko wozek stanal bo ja chcialam przymierzyc zaczynal plakac wiec z zakupow nici heheheh.
Spodnie dzinsowe musialam mierzyc rozmiar 33 i 34:-(
Maly po kailepce teraz mi zasnal poczytam troche co naskrobalyscie

reklama
witam wieczorową porą

piękna pogoda nam się dziś trafiła oby tak częściej. znowu do domu nie chciało mi się wracać więc zajrzałam do teściów i opłaciło się dostaliśmy trochę zabawek i czas milej minął.

co do ubierania to ja zakladam na dwór body z długim rekawem, na to cienka bluzeczka z długim i wiosenna kurteczka. pod spodenkami rajstopki. no i jeżdzimy z pokrowcem na nóżki
a w domu różnie czasem samo body z długim rękawem i spodenki ale Matie często ma chłodne rączki wię zakładam mu jeszcze bluzeczkę i wtedy jest oki.

iwcia małej solenizantce wszystkiego naj naj.
swoją drogą dobrze że ja nie urodziłam 23 listopada bo to u mnie "obłożony" dzień. mężuś ma urodziny, moja siostra i teść nieźle co? gdybym nie miała cc to Matik też mógł się załapać na ten dzień

pusia współczuję nocki ja na szczęście mam spokój tylko wstaję raz lub dwa na karmienie ale dosłownie na 10 minut

zazdroszcze tym, które gdzieś wyjeżdżają na długi weekend my pewnie zostaniemy w mieście, ewentualnie jakiś grill gdzieś. zobaczymy. wszystko zależy od pogody.

wisienka mi pani w aptece powiedziała, że nie bardzo można brać cokolwiek, tylko homeopatia ale to jak sama powiedziała nie pomaga. niestety

anulka przystojny chłopak Ci rośnie, super zdjęcia

nie wiem co z dokumentami w hotelach ale z tego co się orientuję to tylko oboby dorosłe je potrzebują do zameldowania

Beata fajne wakacje się szykują, my jak co roku polskie morze tym razem Karwia

women wiesz już co to za wysypka bo Mateusz też miał gorączkę kilka dni ale nic takiego mu nie wyskoczyło

Do góry