reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

A teraz z innej beczki co myślicie o firmie Tommee Tippee bo zamierzam kupić z tej firmy butelkę smoczek uspokajający od 6 m (ten o kształcie sutka) podgrzewacz i gryzak dziąsełko. Czy któraś z mam ma doświadczenie z ta firma ??

Ja nie ale dziewczyna w szpitalu która ze mną rodziła miała laktator i butelkę.Laktator skrzypiał strasznie ale butelka wydawała się fajna
Nie jestem pewna ale chyba Women miała butelkę taką

reklama
Pusia ja mam takie butelki i chyba tez Pati.
Dla mnie okey.Choc moje dziecie nie ma porównania do cycka :laugh2:
Tylko jeden minus. Smoczek się często wsysa do środka :dry:

P.S ale teraz je wymieniłam bo okazało się,że Matt woli smoczki lateksowe a nie sylikonowe :sorry2:

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?

no to fajnie że są pozytywne opinie na temat firmy TT :))) mogę spokojnie zamawiać:tak:.

Co do skazy to było tak - ja zwróciłam uwagę na takie plamki kropeczki na policzkach i zapytałam p doktor co to może być. Ona na to że jeśli karmie piersią to na początek trzeba sprawdzić czy to nie skaza bo to w przypadku karmienia piersią pierwsze podejrzenie. Żeby to sprawdzić zastosowałam dietę eliminacyjna czyli wykluczyłam cały nabiał wszystko wszystko co zawiera jakieś tam skrawki mleka nawet twarz znacznie sie poprawiła i po jakimś tam czasie zjadłam co nieco sera żółtego i wysypało Kacpra znowu, zjadłam jogurt i buch wysypka. No i w taki sposub wyszło że to skaza.

bira chcesz spiralke? myslalam ze chcesz miec 2 bobaska :rofl2:

beata jak mozesz to wejdz na top secret

Wisenka, chcę, ale jeszcze nie teraz. Minimum dwa, trzy lata:-)

no to fajnie że są pozytywne opinie na temat firmy TT :))) mogę spokojnie zamawiać:tak:.

Co do skazy to było tak - ja zwróciłam uwagę na takie plamki kropeczki na policzkach i zapytałam p doktor co to może być. Ona na to że jeśli karmie piersią to na początek trzeba sprawdzić czy to nie skaza bo to w przypadku karmienia piersią pierwsze podejrzenie. Żeby to sprawdzić zastosowałam dietę eliminacyjna czyli wykluczyłam cały nabiał wszystko wszystko co zawiera jakieś tam skrawki mleka nawet twarz znacznie sie poprawiła i po jakimś tam czasie zjadłam co nieco sera żółtego i wysypało Kacpra znowu, zjadłam jogurt i buch wysypka. No i w taki sposub wyszło że to skaza.

To niefajnie. Współczuję bardzo

Elbra, ja tego NANa HA widziałam w rossmanie i kauflandzie ostatnio, także na pewno w nnych marketach też są

tak tak, ja wiem że wszędzie są tylko chodzi mi o to czy sa też pisane na receptę żeby było 50 % ceny . Bo wydaje mi sie że nie ma ich na recepte bo sa wszędzie dostepne.

Ja nie ale dziewczyna w szpitalu która ze mną rodziła miała laktator i butelkę.Laktator skrzypiał strasznie ale butelka wydawała się fajna
Nie jestem pewna ale chyba Women miała butelkę taką

Pati takie miała

Oki dziewczynki zmykam do wyra
Kacper spi juz prawie godzine wiec niestety w karzdej chwili może sie obudzic :-( i tak przez cała noc achhhhhh

papapapap

bira ale spierala z tego co sie orientuje jest na minimum 5 lat i potem nigdy nie masz 100% pewnosci ze bedziesz mogla miec dzidzie, dlatego sa one polecane tym kobieta, ktore juz jej nie planuja...

reklama
Do góry